Къде в Бургас? (43)

• 78 128
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
madlena,откъм кръстовището ли е магазина?

# 376
Къде преглежда Гайдурков в Бургас?

# 377
Здравейте от Бургас на Бургас
Моля Ви някой ако знае да ме ориентира
Къде в Бургас около "Ботева" и билковата аптека имало склад за бельо, по -скоро детско бельо , боксери , слипчета
Благодаря

Като застанеш от страната на билковата аптека се спускаш надолу в посока ул.Гладстон и в една от кооперациите отдолу ще го видиш. Мисля, че има табела бельо.

# 378
  • Бургас
Някой знае ли дали китайския магазин, който се намира на втория етаж на Велека работи в неделя?

# 379
Къде е билетният център на Етап? В инет пише, че е в хотел България, актуална ли е информацията? И ако знаете работното им време Simple Smile

# 380
# 381
Къде е билетният център на Етап? В инет пише, че е в хотел България, актуална ли е информацията? И ако знаете работното им време Simple Smile
В хотел България със сигурност продават билети, но за работно време не мога да кажа.

# 382
Благодаря   bouquet

# 383
  • Бургас
madlena,откъм кръстовището ли е магазина?
Ами то там само кръстовища  Laughing не знам за кое питаш, но ако образно приемем че хранит. маг. "Анет" е в горната част на блока този за бельото е в добната но от задната  страна  /гърба/на блока.

# 384
В хотел България със сигурност продават билети, но за работно време не мога да кажа.
В хотела не е ли офиса на Юнион Ивкони ?

# 385
  • Пловдив
В Х-л България продават билети за всички фирми пътуващи от и за Бургас.
Сутрин са от 9, ако не се лъжа.

# 386
  • Бургас
madlena,благодаря!Разбрах. Hug

# 387
  • Бургас
Някой правил ли си е изследване за костна плътност и при кой лекар?Благодаря предварително за отговора!

# 388
  • Бургас
Момичета знам, че не е много по темата, но не се сещам къде да питам. Някой знае ли в спортна зала Младост, Бойчо Брънзов или спортна зала Нефтохимик дали има някакви спортни школи за деца през лятото и на какви спортове?

# 389
  • Бургас
И още едно питане имам. Дали продават някъде био минерална пудра за лице?

Общи условия

Активация на акаунт