Къде в Бургас? (43)

• 78 134
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Провокирахте любопитството ми.
Обяснете за тази горелка . Отгоре коричка на кремчето ли става?!

# 466
Моля за помощ.Къде в Бургас мога да занеса да ми остъклят един стар дървен прозорец с единични стъкла и  маджун?Фирми за стъклопакети много,но стар стъклар ми трябва на мен...Предварително благодаря за информация..

# 467
Здравейте, знаете ли къде продават бебешка козметика на Бюбхен? Търсих в Лили и Елитис но там нямаше.

В Карфур в Плаза съм виждала преди време. Сега не знам, че съвсем го забатачиха този магазин.

# 468
  • Бургас
Провокирахте любопитството ми.
Обяснете за тази горелка . Отгоре коричка на кремчето ли става?!
Ето това е
http://www.sandra-bg.com/a/1355/116/%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D0% … 68988-detail.html
Карамелизира захарта отгоре върху кремчето  chef
Irra, благодаря!

# 469
  • София
Здравейте, къде в Бургас преподават Специализиран английски език ( бизнес английски)

Никъде!!! Направи си извод, какъв е интереса, щом не се прадлага - 0! Лично обиколих по-големите езикови школи, нямам думи просто. Казваха ми да съм си вземела учебник по бизнес английски и да се уча сама.

# 470
  • София
Здравейте, знаете ли къде продават бебешка козметика на Бюбхен? Търсих в Лили и Елитис но там нямаше.

Където и да намериш, все ще е много скъпа. Купувам си на детето, откакто се е родил, само от Германия. Ако имаш някой познат, помоли да ти донесе. Сега си поръчах на една приятелка, от детските шампоани с плодов аромат, там са по 1 евро, тук под 8-10 лв. не можеш да ги намериш.

# 471
  • Бургас
Здравейте, къде в Бургас преподават Специализиран английски език ( бизнес английски)

Никъде!!! Направи си извод, какъв е интереса, щом не се прадлага - 0! Лично обиколих по-големите езикови школи, нямам думи просто. Казваха ми да съм си вземела учебник по бизнес английски и да се уча сама.
Провери ли в Давитоз? Имам накакъв спомен, че имаха такива курсове.

# 472
  • Бургас
Моля за помощ.Къде в Бургас мога да занеса да ми остъклят един стар дървен прозорец с единични стъкла и  маджун?Фирми за стъклопакети много,но стар стъклар ми трябва на мен...Предварително благодаря за информация..
В Славейков съм виждала преди едно малко павилионче на стъклар. Ако не се лъжа, като се тръгне от кооперацията на Син Сити надолу, в посока Кауфланд, малко след това е, пада се на самия път. Дано се включи някоя дама, живееща наблизо, за да помогне с номер на блок или по-точно обяснение.

# 473
  • София

Ааа там не съм ходила, но като гледам как обявите им за преподаватели не слизат от Jobs.bg , мога да си представя какво ще е нивото на обучение. Започнах от Британика, щом те не прадлагат, просто нямам думи. А щом няма предлагане, значи няма и търсене. Навсякъде ми казваха, че само по заявка правели специялизири курсове, например английски за адвокати, лекари и т.н. и само по програма Аз мога.

# 474
  • Бургас
В Славейков съм виждала преди едно малко павилионче на стъклар. Ако не се лъжа, като се тръгне от кооперацията на Син Сити надолу, в посока Кауфланд, малко след това е, пада се на самия път. Дано се включи някоя дама, живееща наблизо, за да помогне с номер на блок или по-точно обяснение.
Там си е стъкларят от много време Wink Съседните блокове са 19 и 71 - между двата блока е горе-долу - срещу цветарското магазинче Peace

# 475
  • Бургас
Моля за помощ.Къде в Бургас мога да занеса да ми остъклят един стар дървен прозорец с единични стъкла и  маджун?Фирми за стъклопакети много,но стар стъклар ми трябва на мен...Предварително благодаря за информация..
Там си е стъкларят от много време Wink Съседните блокове са 19 и 71 - между двата блока е горе-долу - срещу цветарското магазинче Peace
Има и на ул. Оборище, точно до изхода на паркинга

# 476
  • Бургас

Ааа там не съм ходила, но като гледам как обявите им за преподаватели не слизат от Jobs.bg , мога да си представя какво ще е нивото на обучение.
Може би търсят постоянно учители, защото не им плащат добре и напускат често, а не защото са кофти и не преподават добре. Ходила съм на курс в Давитоз и учителката ми беше много добра, обясняваше подробно и беше доста търпелива.

# 477

Потърси в ф-к някоя група за английски учители или нещо подобно. От там ще те насочат 100%

# 478
  • бургас
Стъклaр имa нa ул.Кирил и Методий в нaчaлото - пaдa се мaлко след ключaря

# 479
Благодаря за стъкларите Simple Smile!Ще ми свършат чудесна работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт