Къде в Бургас? (43)

• 78 108
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Някой има ли инфо относно сроковете на завършване на новия Кауфланд в Изгрев? Гледам, пуснали са обява в джобса, набират персонал, а то като че ли сградата няма да е готова до зимата. Знаете ли как процедират в подобни случаи, обучение ли ще има някакво, или ще пуснат одобрените пробно в Славейков, щом набират персонал толкова рано?

# 481
  • Бургас
Позната наета за този магазин в момента се обучава във Варна.
Предполагам новоназначените са разпръснати из цяла България.

# 482
Здравейте !! Искам да попитам някой има ли представа къде в Бургас мога да намеря едно вино - Розе , Фрутино на Домейн Бояр с плодов сок хехе Ако някой го е срещал , нека сподели Wink Мерси .

# 483
  • Бургас
Здравейте !! Искам да попитам някой има ли представа къде в Бургас мога да намеря едно вино - Розе , Фрутино на Домейн Бояр с плодов сок хехе Ако някой го е срещал , нека сподели Wink Мерси .

Бялото със сигурност го има в магазин Купаж до светофарите на Сливница и Гладстон. утре ако не забравя ще питам и за розето

# 484
 Бялото със сигурност го има в магазин Купаж до светофарите на Сливница и Гладстон. утре ако не забравя ще питам и за розето
[/quote]

Мерсииииии Simple Smile Успях да намеря в Кауфланд и даже в Била .

# 485
Здравейте, къде в Бургас преподават Специализиран английски език ( бизнес английски)

Никъде!!! Направи си извод, какъв е интереса, щом не се прадлага - 0! Лично обиколих по-големите езикови школи, нямам думи просто. Казваха ми да съм си вземела учебник по бизнес английски и да се уча сама.
  #Crazy Потресена съм ,че никъде няма .....  добре де, а хората които искат да работят в чужбина - мисля само бизнес англ. е приемливия вариант newsm78

# 486
  • София
Здравейте, къде в Бургас преподават Специализиран английски език ( бизнес английски)

Никъде!!! Направи си извод, какъв е интереса, щом не се прадлага - 0! Лично обиколих по-големите езикови школи, нямам думи просто. Казваха ми да съм си вземела учебник по бизнес английски и да се уча сама.
  #Crazy Потресена съм ,че никъде няма .....  добре де, а хората които искат да работят в чужбина - мисля само бизнес англ. е приемливия вариант newsm78

Дай обаче да уточним - какво ще работят в чужбина?! За чистачи или сервитьори - надали им е нужен бизнес английски?!! Всички други качествени специалисти са намерили начин вече да го научат!

# 487
  • Бургас
Търся фирма за пране на килими, която да осигурява и транспорт. В интернет попаднах на две такива - Ди Йор и Център за машинно пране - препоръки?

# 488
  • Бургас
Къде мога да ди направя снимка на зъб в зорница? И бързо ли става? Нямам свободно време и затова питам.

# 489
  • Пловдив
Къде мога да ди направя снимка на зъб в зорница? И бързо ли става? Нямам свободно време и затова питам.

В Зорница няма къде, в центъра трябва да идеш.

# 490
  • Бургас

Над Бамболино има ,в медицинския център  " Зорница",където е кабинета на ортопед Христов, на третия етаж до стълбите.Апарата е от ново поколение .

# 491
Търся фирма за пране на килими, която да осигурява и транспорт. В интернет попаднах на две такива - Ди Йор и Център за машинно пране - препоръки?
И напред в темата бях писала ,че за пране на килими ползвам
Пране на килими, губери и одеяла в тип"бара" или ръчно
ВЗЕМАНЕ И ВРЪЩАНЕ ОТ ДОМА
кв. Долно езерово
Скрит текст:
0896783819
0879580597

# 492
  • Бургас
И напред в темата бях писала ,че за пране на килими ползвам
Пране на килими, губери и одеяла в тип"бара" или ръчно
ВЗЕМАНЕ И ВРЪЩАНЕ ОТ ДОМА
кв. Долно езерово
Скрит текст:
0896783819
0879580597

Благодаря, дадох ги на центъра за машинно пране  Peace

# 493
Каква е цената на м2 за пране на килим?
Машинно пране или бара е по-добре?
Имам един килим шаги и се чудя как и къде да го изпера.

# 494
  • Бургас
Аз дадох два килима шаги на този Център за пране. Казаха, че ги перат без проблеми, ще видим като ми ги върнат в четвъртък. Цената им е на кг - 1,50 лв.
Миналата година майка ми си даде килима на бара, но не остана доволна - върнаха го някак "степан" и не миришеше добре.

Общи условия

Активация на акаунт