Къде в Бургас? (43)

• 77 782
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Здравей те! Опитвам се да намеря някакъв списък на одобрените жилижни сгради за саниране в Бургас, но нищо не откривам, интересува ме има ли назначени дати в които ще минават комисиите, защото разбрах, че вече са тръгнали, в два блока около нас вече са минали.

Поне седмица преди да мине комисията ще ви залепят уведомление във входа. Иначе списък с одобрените няма публичен май.

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 08:19 от Горгона

# 526
  • Бургас
Момичета, къде мога да намеря детски тънки памучни одеяла 1.50 на 2м .Обиколих няколко магазина в центъра, но са поларени или от акрил Sad
Погледни в Айко. Имат добър избор на одеяла. Също може да видиш и в Калогера.

# 527
  • Бургас
Момичета, къде мога да намеря детски тънки памучни одеяла 1.50 на 2м .Обиколих няколко магазина в центъра, но са поларени или от акрил Sad

Преди време и аз се видях в чудо да намеря детско памучно одеало. Имаше, че дори и избор, в един склад на ул.Д-р Нидер (не Егоист-а, преди него беше), но не знам дали още съществува  newsm78

# 528

Преди време и аз се видях в чудо да намеря детско памучно одеало. Имаше, че дори и избор, в един склад на ул.Д-р Нидер (не Егоист-а, преди него беше), но не знам дали още съществува  newsm78

По улицата срещу входа на църквата "Св. Богородица" има магазин за одеала, хавлии, спално бельо. От там купих памучно одеало за бебе, но с по-големи размери, ще го ползваме до 5-6 год възраст.И забелязах , че цените са едно 30% по-евтини от тези на Калогерата, продават доста еднакви продукти.

# 529
Здравей те! Опитвам се да намеря някакъв списък на одобрените жилижни сгради за саниране в Бургас, но нищо не откривам, интересува ме има ли назначени дати в които ще минават комисиите, защото разбрах, че вече са тръгнали, в два блока около нас вече са минали.
Ето списъка линк
Можеш да попиташ и директно служителките http://www.burgas.bg/bg/info/index/890

# 530
Погледни в Айко. Имат добър избор на одеяла. Също може да видиш и в Калогера.

В Калогера нямат, но ще погледна в Аико. Благодаря.

# 531

Преди време и аз се видях в чудо да намеря детско памучно одеало. Имаше, че дори и избор, в един склад на ул.Д-р Нидер (не Егоист-а, преди него беше), но не знам дали още съществува  newsm78

По улицата срещу входа на църквата "Св. Богородица" има магазин за одеала, хавлии, спално бельо. От там купих памучно одеало за бебе, но с по-големи размери, ще го ползваме до 5-6 год възраст.И забелязах , че цените са едно 30% по-евтини от тези на Калогерата, продават доста еднакви продукти.

Много благодаря момичета, ще погледна и на двете места. Определено избора на такъв голям размер и то от памук е много труден.

# 532
А някой да знае защо тази година няма влакче в морската градина или само аз не го виждам?

# 533
  • Бургас
А някой да знае защо тази година няма влакче в морската градина или само аз не го виждам?

И аз не съм го виждала това лято, но нямам представа защо.

# 534
Преди 2 седмици се разхождахме и го видяхме, но беше по - надолу. Около флората.  Peace

# 535
Новите влакчета са на ток и ходят от моста до Морска гара .
Другите ги няма вече  Peace

# 536

Благодаря за информацията. Случайно днес дочух, че "нашето" влакче са го изпратили в Поморие. Там обикаляло Sad А тези нови влакчета на ток на колко време са, може ли някъде да се види разписание?

# 537

Благодаря за информацията. Случайно днес дочух, че "нашето" влакче са го изпратили в Поморие. Там обикаляло Sad А тези нови влакчета на ток на колко време са, може ли някъде да се види разписание?

На 10- на минути ,мн са приятни ,тихи са и не бръмчат.

# 538
  • Бургас

На 10- на минути ,мн са приятни ,тихи са и не бръмчат.

Движат се през 15 мин., като последното е в 22ч (информация от шофьора). Маршрутът им е Моста-бар Нептун-Морска гара и обратно. Мънички са, но вървят две едно след друго.

# 539
Здравейте,търся интересни и качествени тапети, за една стена като декорация са ми нужни така, че може и по голяма сума да отделим просто търся нещо наистина интересно като щампа, къде ще ме насочите да търся?
В Мартинели дали имат?

Общи условия

Активация на акаунт