Къде в Бургас? (43)

• 77 736
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
До пицарията ли беше магазинът?

# 616
  • Бургас
Vessita, на Републиканска има едно магазинче, близо до светофара с ул. Кирил и Методи, има и в един магазин по Богориди, пада се на ъгъл , от лявята страна на улицата като вървиш към морската.

# 617
До пицарията ли беше магазинът?

Хм, сега като цъкнах гугъл мапса да видя улицата, и си излезе снимка на магазина, те нали снимките са по-старички, но нищо не пише на него, съседния е за климатици (Фердинандова номер 56), следващия е за ризи и мъжка мода.

# 618
Аз помислих, че е един 1 пресечка по-надолу. Дано някой се сети.

# 619
  • Бургас
Vessita, на Републиканска има едно магазинче, близо до светофара с ул. Кирил и Методи, има и в един магазин по Богориди, пада се на ъгъл , от лявята страна на улицата като вървиш към морската.

Благодаря   bouquet

# 620
 Здравейте търся учебен център за програмиране CSS и HTML, но google е доста пестелив във отговорите си за Бургас.

# 621
Здравейте,подсетете ме къде да занеса Кожена чанта за зашиване,без човека до дупките,който е,защото я занесох при него,заши я много грозно и тя пак се разши.

# 622
  • Бургас
Denito, сещам се, че има кожар на ул.Оборище, между Кирил и Методи и Хан Аспарух, но не съм му ползвала услугите и не знам как ще се справи  newsm78

# 623
  • Бургас
Denito, сещам се, че има кожар на ул.Оборище, между Кирил и Методи и Хан Аспарух, но не съм му ползвала услугите и не знам как ще се справи  newsm78
Работи много добре, но пък скъпо.

# 624
Има ли във Фейсбук или тук   група за пазаруване от Спорт директ?
/търсих ,но не видях/

Или да препоръчате за Бургас  някой коректен ,който прави поръчки и доставки ?

# 625
  • Бургас
Къде мога да намеря оригинални очила Polaroid (да не е онлайн)? Мерси.
В Мол Галерия в оптиката, която е на първия етаж до аптека Субра, видях стелаж на Полароид. Може да погледнеш и в другите оптики в мола.

# 626
Има ли във Фейсбук или тук   група за пазаруване от Спорт директ?
/търсих ,но не видях/

Или да препоръчате за Бургас  някой коректен ,който прави поръчки и доставки ?

С/у Фокет кафе на главната, в малката уличка (първия магазин в ляво) е представител на Спорт директ-изпълняват и поръчки Peace

# 627
  • Бургас
Искам да дам бърза поръчка за международен паспорт на сина ми.Къде да отида,в Районното или на ул.Г.Кирков? newsm78

# 628
  • Бургас
Искам да дам бърза поръчка за международен паспорт на сина ми.Къде да отида,в Районното или на ул.Г.Кирков? newsm78
Бързите поръчки са само на Г.Кирков. Информацията ми е от миналия месец.

# 629
  • Бургас
Благодаря!  bouquet
Там ще отида! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт