Дилема

• 3 387
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета и от мен. Искам да споделя с Вас какво ми се случва и ако можете да ме посъветвате какво да правя, сбъркала ли съм някъде и прочие. От 1 г. живея в друг квартал и не познавах никой. След известно време започнах все по-често да комуникирам с една жена ( тя има нейн си магазин в който аз пазарувам всеки ден) . Всеки ден си разговаряхме по 1 час, беше ни приятно и на двете. Споделяхме си като първи приятелки. Тя има син, който е с 11 г. по-голям от мен, но възрастта не ме притеснява. Всеки ден ми говореше за него докато аз един ден не реших да го потърся в фейсбук и да му искам покана за приятелство. Учудващо, той ме прие и ми писа. Направи ми впечатление, че от толкова много клиенти ме е запомнил, защото при първия ни чат, той спомена, че вечер след работа като се е прибирал ме е засичал. Та с въпросното момче си писахме към 3-4 часа, допаднахме си по това, което си писахме и той ми написа, че ако не беше късно, можеше да се видим. Не се видяхме същата вечер, а след два дена, защото аз отсъствах от града за един ден. Не сме спирали да си пишем за въпросите 3 дена. Прибрах се в града, писах му и се видяхме. Стояхе в колата, нямаше секс. Той искаше само игрички. Към 1 час бяхме заедно и после се прибрахме, продължихме да пишем и така още няколко дена и дойде ред на втората ни и последна среща. Отново имаше игри, пак в колата и пак за около час. Разбрах, че този човек търси някоя, на повикване да му угажда на прищявките. Един ден спрях да му пиша и вече почти 3 месеца не сме си писали. Засичаме се по някой път, но няма как иначе като сме съседи. Разбира се, че никой не знаеше, че се познаваме, а камоли, че сме се виждали. Идва момента в който се появява другото момче. Един ден решавам да му разгледам профила и снимките и на тях виждам това момче. Реших да му искам покана за приятелство, и той ме прие. Видях му профила, какви неща публикува и направо човек може да се влюби в думите му. Една година им е разликата между тях, но има огромна разлика в мисленето и абсолютно във всичко, но има едно НО.... За въпросното второ момче, мога само да си мечтая. Причините са много, но ще изброя няколко. Не сме на едно ниво (баща му има собствена фирма и няколко офиса в страната) , самия той не работи в България и е свикнал на охолен живот, много пари и т.н. Не мога да си се представя до него. Като височина сме добре. Аз съм 1.77 а той 1.82, но е слаб дали има 70 кг. с мокри дрехи, а аз съм леко пълна. Преди почти 2 г. ми откриха диабет и съм на инсулин и това още повече ме подтиска. Втълпила съм си в главата, че заради диабета никой няма да ме вземе дори и да се опитам да свалв някой излишен килограм. Също така преди 1 г. ме оперираха, махнаха ми жлъчката и имам 25 см. разрез. Ясно ми е, че колкото и да искам да се сближа с второто момче, той ще ме отблъсне заради всичките тези неща. Все пак има по-красиви, без проблеми. Тук идват и въпросите ми на който ще се радвам, ако ми отговорите и ме посъветвате. Чувствам се раздвоена между двамата. И двамата като ги видя я има онази тръпка, но към първия я усещам по-малко нищо, че съм имала нещо малко с него. Объркана съм много и знам, че е по-лесно да споделиш с непознат. Благодаря на тези, който ще прочетат дългия ми разказ и ще ми дадът мнение и съвети.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 16:51 от Анонимен

# 1
Здравей! Аз лично ще ти кажа да не се депресираш на първо място. Ти имаш колебания относно външния си вид и не се чувстваш красива, а това ти влияе много. Първо трябва да поработиш там. Диабетът е нещо много неприятно, но това не означава, че никой няма да те хареса, защото си диабетик. Внушаваш си просто.

А това, че се чувстваш раздвоена... не виждам между какво. Онзи първият просто ти е обърнал внимание и това ти харесва. Вторият - изобщо комуникирали ли сте на живо?

# 2
Здравей! Аз лично ще ти кажа да не се депресираш на първо място. Ти имаш колебания относно външния си вид и не се чувстваш красива, а това ти влияе много. Първо трябва да поработиш там. Диабетът е нещо много неприятно, но това не означава, че никой няма да те хареса, защото си диабетик. Внушаваш си просто.

А това, че се чувстваш раздвоена... не виждам между какво. Онзи първият просто ти е обърнал внимание и това ти харесва. Вторият - изобщо комуникирали ли сте на живо?

С втория на живо - не.

# 3
Поне във фейсбука мъже бол. Спокойно може да се запознаеш виртуално с поне още 100, а с някои от тези 100 и реално.

п.п. Нещо ми се струва много позната темата.

# 4

С втория на живо - не.
Тогава няма какво да избираш, защото реално не си поставена пред дилема. Щом ти е хванал окото, винаги можеш да пробваш да му пишеш, а какво ще стане.. божа работа.

Според мен нямаш правилен подход. Малко се хващаш като удавник за сламка и си чертаеш план какво ще стане, преди нещо изобщо да е на път да се случи. Запознавай се с повече хора и общувай. Излизай с приятели и недей да му мислиш толкова дали (примерно) пича от бара, с който си се запознала преди 2 дена, ще звънне. Не очаквай нищо от случайни запознанства, докато не придобият сериозен характер. И поработи над самочувствието си. Успех Simple Smile

# 5
Всеки ден нова тема с един и същи въпрос

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=843985.0

# 6
Здравейте и аз имам подобна дилема. Преди  два месеца пред един магазин  видях  Орлин Павлов. Загледах се и той май се загледа в мен и ми се усмихна.  Heart Eyes Направо ми се подкосиха краката, веднага си  влязох във фейса и го потърсих с предложение за приятелство. След около ден и половина безсънно взиране в бука, направо не повярвах, че ми прие поканата, дори  ми лайкна една снимка на едно куче с тъжни очи.    261uu Веднага разбрах, че ми е сродната душа, щом лайкна точно това куче, щото и аз самата бих си го лайкнала.  Обаче след това един месец повече нищо не лайкна и това не ми даваше мира...ЗАЩО, с какво го разочаровах, да, знам, че той е висок, а аз съм 160см запъртък , освен това пея малко по-зле от Джуджи и сигурно  няма как толкова да ме хареса...ама си беше гадно  такова  отрязване от негова страна...  newsm45 Заттова се регнах и в Туитър. Там почти веднага се заплених по  Джони Деп - такива вълнуващи снимки имаше, всичките ги лайкнах веднага. Знам, че е женен,  ама като знам предишната му жена, много вероятно е да ме хареса. Още нищо не ми е лайкнал той, обаче сигурна съм, че е въпрос на време.  Rolling Eyes  Не знам обаче като ме лайкне какво да правя с този Орлин...и  него си го харесвам, ама съм му сърдита и  то оправдано...Много съм раздвоена...Кажете какво да правя, моля ви  newsm17

# 7
ЗАНДАЛИJoy

# 8
Зандали, Joy Mr. Green Joy Както винаги оригинална Crazy

# 9
Зандалииии  Joy Joy Страхотно обобщение! Peace

# 10
  Не знам обаче като ме лайкне какво да правя с този Орлин...и  него си го харесвам, ама съм му сърдита и  то оправдано...Много съм раздвоена...Кажете какво да правя, моля ви  newsm17
Изобщо не си в дилема и драмата ти не е толкова голяма като на авторката. Джони и Орлин не се познават, както в случая на авторката и ти спокойно можеш да си с двамата. Джони е женен и ще иска дискретност поне докато се разведе, та Орлин няма да разбере нищо. Ех, хубаво бъдеще ти се очертава - бляскави светски прояви из Софията и игрички из френската ривиера.

# 11
Много съм раздвоена...Кажете какво да правя, моля ви  newsm17
Как какво?
Пиши и в другата тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=843985.0;topicrefid=19
 Wink Joy

# 12
Здравейте и аз имам подобна дилема. Преди  два месеца пред един магазин  видях  Орлин Павлов. Загледах се и той май се загледа в мен и ми се усмихна.  Heart Eyes Направо ми се подкосиха краката, веднага си  влязох във фейса и го потърсих с предложение за приятелство. След около ден и половина безсънно взиране в бука, направо не повярвах, че ми прие поканата, дори  ми лайкна една снимка на едно куче с тъжни очи.    261uu Веднага разбрах, че ми е сродната душа, щом лайкна точно това куче, щото и аз самата бих си го лайкнала.  Обаче след това един месец повече нищо не лайкна и това не ми даваше мира...ЗАЩО, с какво го разочаровах, да, знам, че той е висок, а аз съм 160см запъртък , освен това пея малко по-зле от Джуджи и сигурно  няма как толкова да ме хареса...ама си беше гадно  такова  отрязване от негова страна...  newsm45 Заттова се регнах и в Туитър. Там почти веднага се заплених по  Джони Деп - такива вълнуващи снимки имаше, всичките ги лайкнах веднага. Знам, че е женен,  ама като знам предишната му жена, много вероятно е да ме хареса. Още нищо не ми е лайкнал той, обаче сигурна съм, че е въпрос на време.  Rolling Eyes  Не знам обаче като ме лайкне какво да правя с този Орлин...и  него си го харесвам, ама съм му сърдита и  то оправдано...Много съм раздвоена...Кажете какво да правя, моля ви  newsm17

Их, ако беше Леонардо ди Каприо, веднага щях да ти кажа какво да правиш, но с Джонката не съм толкова близка. При Лео е лесно - сприятеляваш се с някоя от по-русите моделки на Виктория'с сикрет и влизаш през нейния профил да лайкваш Лео и да си пишете за разни възвишени неща, докато той хареса красивата ти душа. Накрая той те кани на частния си остров и консумирате любовта си.

За Орлин имаш огромни шансове, въпрос на време е просто ти лайкне още една снимка. Щом е лайкнал куче, значи обича животните и има добро сърце. Щом кучето е било с тъжни очи, значи си пада по тъжни неща, като например тъжни любовни драми във фейсбук. Не падай духом и си проверявай редовно фейсбука. Нали разбираш, че просто се прави на недостъпен, все пак той е звезда, има си някакви правила, жълтите медии веднага ще надушат, че има чувства към теб, ако ти лайква снимките прекалено бързо и прекалено често. Тук в България тоя тип вестници и сайтове си произвеждат новините главно със статуси и снимки на известните от фейсбук, а Орлин вероятно иска любовта ви да остане тайна.

# 13
Джони Деп никой да не ми го пипа МОЛЯ  #2gunfire Имам негов плакат от който ме гледа по-така  Flutter и мисля, че има искра между нас. Зандали е негово времено увлечение, но ако тя ми напише адреса си на лични ще стане МИНАЛО увлечение  Mr. Green

# 14
Абе какви хора сте Вие? Вместо да дадете съвет и да се държите човешки, Вие какво правите...?! Спирам да пиша повече в темата и въобще в сайта. Явно тук само подигравателни хора се срещат, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт