Кралски работи и клюки - 9

• 137 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Нищо -одтава си извънбрачно и това е.Ако го признае бащата може и някаква материална благинка да докопа.Той принц Албер нали има,че и цветнокожо детенце.
Само да напиша,че като млад мъж си беше красавец и половина,но сега все пак не е на 25 Wink

# 106
  • Някъде там
На мен пък ми се стори сияеща в сравнение с снимки от преди.Тук си мисля че присвитите очи са от слънцето,все пак всички снимки са срещу светлината.Иначе наистина бебенцата изглеждат като кукли.(английските определено са по чаровни) Но има време да се променят и разхубавят,а и все пак красотата е относително понятие.

# 107
Те са фалшиви, от някакво риалити ли са?

Баба Бети изобщо не са я издокарали! Най ми харесва с розовото тоалетче в деня на раждането!

# 108
  • София
На мен пък са ми много сладки бебоците, а майка им определено грее. Толкова усмихната и щастлива тази жена не съм я виждала...малко преувеличено ми се струва, че все била тъжна, може просто такова да си и е изражението...

# 109
  • Пловдив
Като им гледам родата на близнаците, момичето ще стане хубаво, ама момчето не.

А, Янтре, баткото Андреа си е хубавец  Flutter

# 110
  • Пловдив

Беше хубавец, минало свършено. Mr. Green

# 111
  • София
Нищо -одтава си извънбрачно и това е.Ако го признае бащата може и някаква материална благинка да докопа.Той принц Албер нали има,че и цветнокожо детенце.
Само да напиша,че като млад мъж си беше красавец и половина,но сега все пак не е на 25 Wink
Ей го през 1983:
http://www.hellomagazine.com/imagenes//royalty/2014031417515/pri … abert-1983--a.jpg
Цялата статия:
http://www.hellomagazine.com/royalty/2014031417515/prince-albert … o-birthday-facts/

# 112
  • Пловдив

Беше хубавец, минало свършено. Mr. Green

Жена му може да го вкара в пътя  Mr. Green

# 113
  • Някъде там

този кадър ми е любим.С много нежност я гледа..да можеше причината да не  е че го е дарила с наследници..а може и да не е. Heart Eyes Grinning

# 114
Защо бебетата чакаха с бавачките, а мама и тати сами в колата?

# 115
  • София
Защо бебетата чакаха с бавачките, а мама и тати сами в колата?

По протокол е така. Всички очакват монарха.

# 116
Много сладки сини очета има Жак. Не са много фотогенични бебенцата, но на видео са големи сладуранчета - белички и спокойни!
Само бавачката на Габриела ми се вижда страшна, леко налудничав поглед има. И като излизат си бърше носа в една кърпичка, дано не е бебешката, че така ми се стори.

# 117
Много сладки сини очета има Жак. Не са много фотогенични бебенцата, но на видео са големи сладуранчета - белички и спокойни!
Само бавачката на Габриела ми се вижда страшна, леко налудничав поглед има. И като излизат си бърше носа в една кърпичка, дано не е бебешката, че така ми се стори.
Много се смях на кърпичката.  Laughing

# 118
# 119
  • София
Мноооого различна изглежда Кейт, много. (за записите говоря)

Общи условия

Активация на акаунт