Кралски работи и клюки - 9

• 137 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Според мен хич не си приличат-дори по формата на главичките Flutter това за монакските близнаци.
Шегите с английското кралско семейство,са според мен един вид забавление за публиката,която е наясно с приликите.

# 91
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е на тези снимки няма никаква прилика с никой от персонажите, просто шега  Simple Smile

# 92
  • До морето
Записвам се и аз в темата.

Много ми хареса историята на цар Борис и царица Йоанна. Сега се замислих колко малко знаем за личният живот на царете ни от това време.

# 93
Тези от Монако , не могат да се сравняват с британците според мен . Лъха ми някакво задкулистност и двуличие .

# 94
Снимките много ме развеселиха.
Малко ми оставаше да напиша: "Браво на баба Бети!Joy
Баба Бети сменя памперс... Голям майтап.

Най-фрапантното разминаване за мен е в ръчичката на "Кейт" - почти двойна е в сравнение с тази на истинската Кейт. Иначе "херцогинята на Кембридж" е много секси в тази червена рокля. На мястото на "Уилям" щях гледам към нея, а не към детето  Grinning.

# 95
Чарлз се надява на стари години внучката да го гледа. Те принцеса ли си родиха или болногледачка tooth
http://life.dir.bg/news.php?id=19032021&nt=5

# 96
Срам ме е, но ще то кажа - монакските бебета са грозни  Embarassed в сравнение с английските. Много странно изражение имат и двете бебенца, сякаш са .... изкуствени, като кукли някакси ми изглеждат.Но, да са живи и здрави, има време, ще се разхубавят  Mr. Green

# 97
Абе и аз си го помислих, според мен са взели гените на баща си(поне за момента).

# 98
  • Пловдив
Като им гледам родата на близнаците, момичето ще стане хубаво, ама момчето не.

# 99
  • Русе/София
Още снимки от кръщенето.http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3075520/Smiles-sunshin … iella-Monaco.html
И все пак откривам тъга в очите на Charlene.

# 100
Много е тъжна Шарлийн, дори бебенцата не я промениха, както се очакваше. Дано да не се чувства така, както изглежда отстрани.

# 101
  • по пътя
Дайте малко инфо, защо е тъжна?

# 102
  • Пловдив
Щото Принцът кръшка. И прави извънбрачни деца. Даже по време, когато е имал връзка с нея.

# 103
  • по пътя
Щото Принцът кръшка. И прави извънбрачни деца. Даже по време, когато е имал връзка с нея.
Аха, не й лесно на жената. Confused

# 104
  • Sydney
според мен бебета не ви харесват, защото са гологлави и изглеждат като извънземни.. мен ми харесват... момиченцето е по-неизвънземно от момченцето Simple Smile а майка им на колко години е?
кой знае колко жени биха си легнали само заради това, че е принц на Монако... иначе ако е обикновен чичка внимание не биха му обърнали... възниква ми въпросът: какво се случва с извънбрачно дете на монарх... примерно ако Чарз има други деца освен Уилям и Хари  newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт