Дискова херния - 11

• 145 313
  • 778
  •   1
Отговори
# 510
Аз нося до 4-5 см. дебел ток и платформи, на друго не мога.

Със столовете и мебелите и аз съм така. И седалките за коли  Laughing И аз у дома и на работа си имам възглавнички...

# 511
Позволявам си обувки с токчета когато е супер наложително, не повече от 3-4 пъти в годината и за не повече от 2 часа. Височина максимум 7 см.
Високите токчета са вредни за здрави жени заради промяната на центъра на тежестта, какво остава за болни гръбнаци като нашите.
Аз съм се докарвала с криза моменталически след една сватба, на която костюма ми изискваше високи токове  Confused

Много инфо има в нета по въпроса, ето само капка в морето.
Как могат да ни навредят прекалено високите токчета на обувките

И снимка от статията:

# 512
  Искам да попитам дамите, позволявате ли си обувки с ток ,и ако "да" ,до колко см.?

Знам, че за нашето състояние не е хубаво. Аз лично и преди да имам проблеми не обичах токове. Само на бала сложих токова и после още веднъж. Боляха ме много краката.

Искам да попитам нещо. Волтарен гел може ли да се използва за дискова херния, когато има болки?
Карат ме да се намажа, но веднъж така ползвах един гел, загря ме и се влоши положението много. После лекарят ми каза, че при дискова херния не се използват загряващи гелове.
За дискова херния какви гелове са препоръчителни?

# 513
Жените на токчета са по-секси. Мислете му, какво  жертвате.

# 514

Значи това лято съм била секси за около 2 часа  Laughing На сватбата на брат ми се опитах. На моята директно си купих равни обувки.

# 515

Да ти кажа здравето ми е много по-важно от това да привличам някакви мъже.
А мъжете, които харесват токчета, могат да си ги носят тогава  Mr. Green

# 516
  • На планетата земя
Има много хубави модели спортни обувки и кецове,аз не понасям ортопедични обувки и сандали.И токчета не съм слагала от 2 години насам,и аз не съм секси. Laughing

# 517
  • Варна
Ужас, горкия ми мъж  Mr. Green Той ме е виждал във всякакви светлини, дори и раждаща, мисля че едни токове няма да му променят представата за мен Simple Smile
Слагам 5 см дебел ток, само на официални поводи, иначе си щъкам с маратонки, леки платформи и кецове  Mr. Green

# 518
  • софия
Хе хе, най-накрая малко хумор в темата Simple Smile
Не нося токчета, но пък мъжете приятели умират за мен . Пък и малките случаи когато ги обуя направо избивам рибата Simple Smile
Не ми пречат, даже са ми удобни, но не са ми в стила!

# 519
  • софия
Еййййй малко да подкачи един мъж една жена ( няколко ) и гледай кво става.... Хернията минава на заден план Simple Smile
Боляло било ;p

# 520

[/quote] Благодаря на всички! bouquet   Значи от време на време можем да бъдем за кратко и секси!  Wink

# 521

Искам да попитам нещо. Волтарен гел може ли да се използва за дискова херния, когато има болки?
После лекарят ми каза, че при дискова херния не се използват загряващи гелове.
За дискова херния какви гелове са препоръчителни?
[/quote] На мен са ми слагали Волтарен Форте с ултра звук на кръста и болките ми намаляваха значително ,иначе в къщи при по-леки болки съм мазала дяволски нокът и евкалипт или див конски кестен и арника и ме е облекчавало.

# 522
Мерси  Hug

# 523
  • Berlin
Аз от 1 месец се мажа в Волтарен, 2 пъти на ден. Имам и свещички, изписани за много силна болка. Но мен изобщо не ме загрява.

# 524
Аз се бях намазала с финалгон.... голяяяяма грешка. Сега нямам нищо изписано за мазане. Ходя на физиотерапия, но още кривя "гз"  на една страна...

Общи условия

Активация на акаунт