Дискова херния - 11

• 145 312
  • 778
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз съм доволна от "Диий Рилийф", а при последната
физиотерапия ми правиха ултразвук с "Алга Сан гел",
също останах доволна.

# 526
Аз използвам Алга сан от първата ми криза, а сега при настоящата и дийп рилийф и съм доволен от тях. Има един гел със синя опаковка и жълти пламъци мисля, че беше, но забравих името и от него съм доволен.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 18:17 от Azkor

# 527
Еми хумор малко, да. То само оплаквания не може. Grinning

# 528
Как ме накарахте да ходя да си меря токчетата. Да, винаги съм на ток / такава ми е работата / . Най-високият в момента  е 10 см, но по-рядко съм с тези обувки, обикновено съм на около 7 см стабилен ток.  През последните няколко години предпочитам висока платформа както за лятото, така и за зимата - компромисен вариант и ми харесва, както и на гръбнака ми.

# 529
Аз използвам Алга сан от първата ми криза, а сега при настоящата и дийп рилийф и съм доволен от тях. Има един гел със синя опаковка и жълти пламаци мисля, че беше, но забравих името и от него съм доволен.
Перскиндол ?

# 530
Аз използвам Алга сан от първата ми криза, а сега при настоящата и дийп рилийф и съм доволен от тях. Има един гел със синя опаковка и жълти пламаци мисля, че беше, но забравих името и от него съм доволен.
Перскиндол ?
Точно така Wink

# 531
 А някой пробвал ли е обувки на Уолк Макс? Удобни ли са? Леки и равни ли са както изглеждат на рекламите?
 За мазане ползвам Алгезал и Кетопрофен,Фастум.

# 532
  • Варна
Аз от година и 8 месеца не съм спирала да се мажа . Започнах с Алга сан, после Перскондол и син, и жълт, Афламил, Волтарен, Дяволски нокът и евкалипт, Алмирал , Фелоран ( от него не усетих полза ) .

# 533
 Някой ходил ли е на Павел баня платено и ако да къде?

# 534
Ходила съм в "Милениум" и в ПРО-то.

# 535
Здравейте, лекарят ми ме праща на физиотерапия и масаж без да е назначил нито скенер, нито ЯМР, нито дори рентген. Направи ми само физически преглед. не че толкова настоявам за образна диагностика, но ме притеснява, че написа в направлението "болки в кръста и гърба поради мускулен спазъм".
Смятам, че тази диагноза не отговаря на истината и физиотерапевта може да ми направи неправилни упражнения, които може да ми навредят повече.

Някой може ли да ме посъветва какво мога да направя, за да се предпазя от влошаване? Как да разбера дали терапията и масажите за ок за моето състояние?

Аз сама съм решила, че имам или дискова херния/и, или най-малкото протрузии на базата на четене в нета плюс целите последни няколко теми. Но лекарят ми не смята така, пак казвам на базата само на физически преглед, на който видя, че не мога да се навеждам напред, освен, че се оплаках от болките.

# 536
Здравейте, лекарят ми ме праща на физиотерапия и масаж без да е назначил нито скенер, нито ЯМР, нито дори рентген. Направи ми само физически преглед. не че толкова настоявам за образна диагностика, но ме притеснява, че написа в направлението "болки в кръста и гърба поради мускулен спазъм".
Смятам, че тази диагноза не отговаря на истината и физиотерапевта може да ми направи неправилни упражнения, които може да ми навредят повече.

Някой може ли да ме посъветва какво мога да направя, за да се предпазя от влошаване? Как да разбера дали терапията и масажите за ок за моето състояние?

Аз сама съм решила, че имам или дискова херния/и, или най-малкото протрузии на базата на четене в нета плюс целите последни няколко теми. Но лекарят ми не смята така, пак казвам на базата само на физически преглед, на който видя, че не мога да се навеждам напред, освен, че се оплаках от болките.

Ами ти защо не си поиска изследвания? Аз ако съм директно ще го питам на базата на какво ме диагностицира.
Или пък смени лекарят. Не ми изглежда читав.

# 537
Аз първият път ходих в СБР-НК ,обстановката е болнична, 36,50 лв. на ден,но съм доволна от лечението,отношението и резултата(което за мен беше най-важно, и в мазето да ме бяха сложили,пак нямаше да гъкна,толкова бях зле)!                          Елора, и според мен е добре да си направиш поне скенер (на мен на рентгена не ми се видя кой знае какво), или смени лекаря!

# 538
  • Berlin
А Велинград добре ли е като вода в басейните? Или нещо сравнително близо до София? Още нямам назначена физиотерапия, но ми се иска някъде да отида да покисна, когато имам възможност.

# 539
Здравейте аз страдах от дискова херния и прекарах една седмица в СБР-Несебър. Трябва да кажа че по-успешен престой никъде не съм имал. Имат най-модерната апаратура в сферата на рехабилитацията и кинезитерапията. Лекарски екип е на много високо ниво и са винаги готови да помогнат с каквото могат и обръщат адски много внимание на пациентите си. С "Направление 7" и епикриза от личен лекар или специалист може да се отседне там и горещо ви го препоръчвам тъй като видях хора как хвърлят бастуните там след години борба с болест. Ако имат дискова херния това е мястото!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт