Дискова херния - 11

• 145 229
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми е правен само скенер и са ми на кръста двете хернии....

# 601
Добро утро Simple Smile
Някой правил ли си е ЯМР в Иван Рилски, добър ли е апаратът и дали е отворен от към главата  Shocked

# 602
Някой ползвал ли е космодиск и има ли полза ?

# 603
 Azkor,от прочетеното във форума разбрах,че апарата в Ив. Рилски е един от най-добрите и модерните.Но мисля,че не е отворен от към главата,а е като другите-затворен.
 Аzaliya,ползвах космодиск без никакъв ефект.

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 13:00 от bubka7

# 604
 Някой да е чувал къде в София правят следната операция: с игла тип мадрена се вкарва гелоподобно вещество наподобяващо пулпозното ядро като се разширава разстоянието между прешлените? Благодаря Ви!

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 18:21 от bubka7

# 605
  • Berlin
Не е отворен апаратът в Иван Рилски. Важно е и кой разчита резултата, не само колко е модерна и нова машината.

# 606
http://www.jobsmedics.com/izpisvat-pacienti-s-operaciq-na-grybnaka-za-3-dni
Някой знае ли колко струва този метод на операция и дали има такива оперирани във форума по този метод?

# 607
Не е отворен апаратът в Иван Рилски. Важно е и кой разчита резултата, не само колко е модерна и нова машината.
Благодаря за отговора, никъде не съм питал дали е модерна машината. Става въпрос дали от към страната на главата има отвор, както от към краката. Питам от съвсем различни съображения. Съжалявам, ако звучи по друг начин.

# 608
 Никой добър неврохирург не би се осланял на разчетеното и написано от рентгенолога,а сам ще разгледа диска и ще прецени. Доколкото прочетох от съфорумците в Ив. Рилски и рентгенолозите са добри,но нямам лични наблюдения.А също и за апарата,не искам да споря,понеже не съм си правила там ЯМР.

# 609
  • Berlin
Дали е добра ми звучи точно така.

# 610
Ок, както кажеш, не съм тук да споря и не мисля да го правя. Благодаря за отделеното време. Приятна вечер  Wink

# 611
Здравейте! Искам да попитам ,от обяд през интервали ми се появи остра,стрелкаща,прорязваща болка в дясната подбедрица (десният ми крак е проблемният).Ако се е случвало на някой, какво е добре да се направи в такъв случай,да започна ли да пия НПВС, дали ще премине от само себе си? Нямам възможност да отида утре на лекар. Sad

# 612
  • Бургас
http://www.rilski.com/Otdelenie_tomographia.aspx
ето втория апарат е ЯМР в МБАЛ Ивван Рилски,отзад зад главата идва светлината и се издържа спокойно 20 или повече минути.С мойте фобии към затворени пространства аз издържах.

# 613
Благодяря Di Djina50, точно това исках да зная, поради същата причина  Joy Joy Joy

# 614
Здравейте! Искам да попитам ,от обяд през интервали ми се появи остра,стрелкаща,прорязваща болка в дясната подбедрица (десният ми крак е проблемният).Ако се е случвало на някой, какво е добре да се направи в такъв случай,да започна ли да пия НПВС, дали ще премине от само себе си? Нямам възможност да отида утре на лекар. Sad
И на мен ми се случва, но от таза към бедрото, бързо отминава и после  десет минути съм вцепенен като мумия докато не се убедя, че мога да мръдна без да се разпадна  Joy . Аз не пия хапчета за това, но ми отминава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт