Дискова херния - 11

• 145 245
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Аз 1 г. бях с изтръпнала ръка, все едно от после слагана ... Въоръжи се с търпение  Peace
А можеше ли да вършиш работа с ръката. Защото на мен само кутрето и безимения ми са като , че са ми ударили упойка, но нямам стабилност на ръката. Само с двата пръста мога да подпирам като режа нещо.....много е неприятно. Приятелят ми като ми направи масаж единият пръст се поотпусна, та затова го отдавам на херниите, защото ми изпука костите в кръста....

# 631
  • Варна
Херниите в лумбалната област нямат общо с оплакванията в ръцете, виж ако говорим за шиен отдел, там е друга работа ... С ръцете си можех да боравя, но умирах от болки .

# 632
Дали ръцете или краката.... когато боли и е изтръпнало ... е ужасно. Някой спазва ли хранителен режим? Аз 7мам чувството, че ако отслабна няма да ми тежи толкова и да ме боли... не знам може би си втълпявам...

# 633
Дори да нямате здравословни проблеми с гръбнака, ако отслабнете със само 5-6кг ще усетите разликата. Положителна.

# 634
Дали ръцете или краката.... когато боли и е изтръпнало ... е ужасно. Някой спазва ли хранителен режим? Аз 7мам чувството, че ако отслабна няма да ми тежи толкова и да ме боли... не знам може би си втълпявам...
При всички случаи с по-малко килограми ще ни е по-добре! И аз напоследък внимавам какво и по колко ям, наблягам на плодовете и зеленчуците и гледам да избягвам сладките неща.И вечерята по възможност да е до 18 часа.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 20:15 от kiki1000

# 635
  • Варна
Аз съм 49 кг и 165 см висока, но въпреки това съм с хернии и болки ... Даже когато бях бременна стигнах само до 54 кг, не ми се мисли ако бях с 10 кг отгоре, как щеше да се справи гръбнака ми . Ограничавам се единствено от сладко, заради кръвната захар .

# 636
И аз така, цял живот съм кльощав, висок съм 190см и тежа 72кг, при първата ми криза отслабнах до 67кг.(не нарочно)

# 637
  • Berlin
Взех, че си поръчах едни добавки, по темата за лечение с протеолитични ензими. Нищо не пречи да изпия още малко хапчета. Laughing

# 638
Мускулите са важни, не само килограмите. Слаб, клющав е различно от човек с изградена мускулатура и нормално телосложение.

# 639
Да де, преди първата криза ходех редовно на фитнес, и отслабнах от 76кг.до 67кг, за сметка на мускули. Аз мазнини не задържам, единствения начин да качвам килограми е да тренирам. За мускулите е ясно, по скоро идеята е, че проблемът е сбор от различни фактори и не винаги еднакви при всички. Така, че не може да сме категорични във всяко едно твърдение и то да важи за всички. Аз примерно те послушах вчера за третото упражнение и го направих и веднага след това, както и до момента съм по - зле.

# 640
Лекар ми е казвал, че ще има ефект. Аз имам още за сваляне. Режим спазвам.Имам болна щит. жлеза и проблем с инсулина. Но при мен режимите нямат полза. Пия си лекарства. ОТ тях отслабвам. Дотук свалих 20 кг. Но имам още. Не мога да кажа дали съм по-добре сега.

# 641
Елора, какви лекарства пиеш? Аз качих 40 кг от обездвижване и сега болките са още по-силни....

# 642
Еутирокс за щ. жлеза и глюкофаж.
Естествено гледам да се движа. Не мога всеки ден да яхам кростренажора, велото, но когато мога.
Сладкото също съм го ограничила много. И така ще е до живот. Такъв ми е организма.
Но да не вземеш да си купиш сега глюкофаж  Stop Това е сериозно лекарство и е за диабетици.
Първо отиваш на лекар.
Трябва да почнеш да правиш някаква гимнастика. Задължително. Сладките неща също трябва да ги ограничиш.Ако консумираш де. Тестените също.

# 643
Еутирокс за щ. жлеза и глюкофаж.
Естествено гледам да се движа. Не мога всеки ден да яхам кростренажора, велото, но когато мога.
Сладкото също съм го ограничила много. И така ще е до живот. Такъв ми е организма.
Но да не вземеш да си купиш сега глюкофаж  Stop Това е сериозно лекарство и е за диабетици.
Първо отиваш на лекар.
Трябва да почнеш да правиш някаква гимнастика. Задължително. Сладките неща също трябва да ги ограничиш.Ако консумираш де. Тестените също.

Ама аз съм на абсолютно балансирано хранене и ям много малко и предимно здравословни неща, избягвам въглехидрати, сладко само по Коледа и Велик ден  Sad. Кръвната ми захар е нормална и резултатите от щ. жлеза също. Имам чувство, че от въздуха пълнея.

# 644
  • Варна
Алиннна, виж си другите хормони . От стероидните инжекции също се пълнее, ако са ти слагали при силни болки . От лекарствата също, повечето НСПВС има натрий, от там идва задържането на течности .

Общи условия

Активация на акаунт