Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 919
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Срамота, вчера не успях да се добера до компютъра!

Агентче, честита да си! (с малко закъснение). Невероятни снимки!!!!! Аз останах без дъх като ги гледах!

Непокорна, честит имен ден (пак със закъснение) и честити затвърдени минуси!

Мери, мерсаж за темата!

Дилянка е страхотна и цветово и сякак!

Гугълче, страхотна си, показвай смело хубавите плочици, какво се чудиш Mr. Green

На Фея снимките отново уникални! (и аз мислех, че снимаш с нещо професионално! Peace )

Би, и аз от 2 дни съм със зъбобол! ooooh! Тоест имам един джоб на венеца и отвреме на време ми се възпалява, днес съм на зъболекар, ох, ужас ooooh! ooooh! ooooh!

За вчера само пилатес цяло тяло 30 мин + йога ден 9 с Ерин.
Днес Джилиан - Killer Body - Lower Body + Йога ден 10 с Ерин. (междудругото този уъркаут на Джил не ми хареса, за горна част беше страхотно, а тук толкова безмислени подскоци и завъртулки, много не обичам такива, направо ме заболяха колената, при все че техниката ми е безупречна, наблюдавам се и изпълнявам много бавно всичко!) Thinking )
И ден 3 ноу джънк фууд (+17) Peace

И благодаря на всички, които споделиха любимите си кратки тренировки! Sunglasses

# 46
Гугъл, на всеки такъв рамбо стайл пожелавам! Тцтцтцтцтцтцтцтцтцтц  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз днес май няма да тренирам, много ме боли дясното рамо и надолу, голямо прескачане прескача там някаква жилка, не мога да се самомасажирам, а около мен 1 човечец няма, който да масажира така, както аз искам, направоооо, то бива бива да са със толкова криви и несръчни ръце, ама чак пък толкоз  ooooh! Може да метна 1-2 йоги със Лесли, че последните дни не съм правила.

# 47
Мери,   bouquet.
Честито на всички с поводи в темата!
Страхотни снимки видях и в тази тема! Много сте красиви всички  Heart Eyes.
Аз от миналата седмица, когато приключих с Боди революшън, започнах Боди шред. Още по тегава ми идва тази програма, но с почивки успявам да я добутам докрая  Embarassed. Нещо издръжливостта ми хич я няма.

# 48
Вив, ама много ми стана мило значи. Hug И много се смях с толумбите. Чак на мен ми се доядоха.

Nikitali, другарчета в неволята сме.
Мен ме изтощи второ ниво на Бодишред до толкова, че вчера нямах мозък за нищо, спах след работа и само една йога ден 12 на Ейдриън избутах, колкото да не е без хич. Даже бях изпаднала в ужас да не би да трябва да минавам на кардио 2 вече, защото нямаше как да се справя. Добре че още две седмици съм на кардио 1.

Агент, много обичам да и аз да гледам твои снимки, голям талант имаш!

На Би и Дрийми да минават болките, на Мери - жилката! Льоли да мине леко през пренасянето.

# 49
  • София
Здравейте! За днес отчитам тренировка 2 на UFC Fit-Power Pull.Пробвах я и миналата седмица и ми допадна.Не знам заради жегата ли,но на края бях вир вода  Laughing
Home raider,радвам се,че горе долу по едно и също време сме започнали програмата.И аз се замислях някои от кардио тренировките да ги заменям с друго,не заради друго,но съм много некоординирана и на ММА движенията сигурно съм супер смешна.Но като цяло програмата е много добра и винаги ме изморява подобаващо. Само ме притеснява,че се тренира и събота,а тогава все съм или на път или на някъде се моткам с ММ и детето и още не съм го измислила как да процедирам този ден,но може да мятам тогава някоя йога  Thinking

# 50
Абе Гугъл, как може да се жалваш за начина, по който изглеждаш?!

Агент, знаех си Simple Smile Чудни кадри!

Дилянка, много ти подхожда това цветово съчетание.

Хвърлям по едно око на кралската тема и гледам как обсъждат Кейт за начина, по който изглеждаше по време не бременностите си и след тях. Обяснението беше, че за нея се били грижели. Нищо подобно! Тя се грижи за себе си, а те й угаждат на прищевките.

ММ се върна след двуседмично отсъствие и сега отново мога да ходя на клубни. Затова отчитам балетна.  Ах, такъв кеф!

Къде е Тяна?

# 51
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за гръб и бицепс, в суперсетове, 4 серии всеки, 40 мин. И ден 3 от новия старт без боклуци.  Mr. Green

Лидси, много ги мразя тези плажните снимки... Twisted Evil...в огледалото гледаш-що-годе добре, на снимката- ooooh!...всичко лъсва.

Фъстъче, ти пак ни разби с тези километри.

Мери, сега гледам корабни въжета  Mr. Green . Дай съвет ( няма къде да пробвам, за да преценя )-по-дебело или малко по-тънко да си купя ( 5 см или 3,7 см) и колко дълго (9 м или 12 метра).

Би и Мис Дрийми, съчувствам ви за зъбобола. Три месеца се размотавах по зъболекари-първо вадих мъдрец, след това нерв, но зъбът се счупи, коронка, после се възпали, антибиотик.  ooooh! Дано бързо приключите, че никак не е приятно.

Вив, умори ме с тези толумбички.  Mr. Green Обожавам ги. ММ каза с ехидна усмивка, че след 3 месеца ще си проличи на плажа дали съм тренирала или е било само на думи.  Mr. Green

Люба, къдеее сииии Mr. Green

Гугълче, та ти си в топ форма, я вади късите блузки и панталонки , и не го мисли.

Спорни тренировки!

# 52

Лидси, много ги мразя тези плажните снимки... Twisted Evil...в огледалото гледаш-що-годе добре, на снимката- ooooh!...всичко лъсва.

Като че ли само ти ме разбираш по този въпрос  Joy

# 53
Свет, ти що си мислиш, че аз съм толкоз веща на тема "корабни въжета"  Blush Като гледам колко са 9 м.... са предостатъчно, че даже и много дълго ми се вижда. А за дебелината ми се струва, че и 5 см са малко, ама ако е само това като възможност, по-добре 5 см. Къде го гледаш това?

Отчитам йога с Лесли ден 27.

# 54
Добро утро!
Запис и от мен.Искам да почна да спортувам в къщи.Предложете някакви програми или упражнения за напълно начинаещи.Искам да наблегна на стягане на  дупето и краката,корем.
Благодаря!

Прочети хубаво първа страница на темата-там информацията е много полезна Simple Smile
Отвори сайта на Румяна Илиева има много хубави програми за супер начинаещи Peace

Благодаря!

# 55
Оф аз се отичитам с тренировка прекъсната от баба съседка  Twisted Evil Close (Би). Тъкмо си завърших горната част и дойде ред на кардиото след нея и по средата се разчука на вратата. Не ѝ отворих, обаче ме прекъсна...След малко пак дофтаса Twisted Evil. Пак не ѝ отворих, но ми падна и пулса и мотивацията и всичко Twisted Evil. На третия път ѝ отворих (то се видя, че няма да миряса). Дошла три пъти, щото чула музика и някой скачал Mr. Green. Викам си, другия път може и пудовка от близо да видиш. Та имала излишно мляко една туба, че да ми го дадяла. Ок, викам си „добре, ще ти простя, поне ще си направя извара, вместо да купувам мляко“. Отивам да взема млякото – дава ми половин туба Crazy. Решила да си отлее малко, да имала за cereal-a сутринта Mr. Green. Ей казвам ви щях да я унищожа #2gunfire.

# 56
Мери, на Амазон ги гледам. В инчове и фитове са, има и по- малка дължина, но като дебелина само тези двете открих.  Mr. Green

# 57
Viv-miv, радвам се да те видя Hug Загубихме се ние Hug

Аз днес реших да почивам. Само маах пеш около час до работата.

# 58
Ау, то нова тема имало... Личи си, че не съм тренирала, щом не съм разбрала  Grinning
Мери, мерси   bouquet
По принуда почивах вчера и вторник и мисля събота и неделя да си тренирам.
Днес направих ден 2 от седмичната на Руми.

Видях, че сме се събрали няколко люлинчанко, ама забравих кои. Ако някой иска може да ме добави във фейса, да се уговаряме за разходки   https://m.facebook.com/mariq.yaneva.5?_rdr (всeки, който иска може да ме добави де)

# 59
  • София
Боже, голяма овца съм, това е от тулумбите, м...цата им!
Забравих - Непокорна, да ти е честит празника и на теб  Hug все така с лекота да постигаш каквото си поискаш, така както постигаш и резултатите в обиколките  Hug

Дана  Hug

Викче, и на мен днес ми прекъснаха кардиото накрая  Laughing Много ме доядя, но го очаквах, чаках куриери. Много ме ощастливиха  Mr. Green (имам си нова миялна машина за чинии, тооолкова съм щастлива, не мога да ви опиша! Старата няколко години стоя развалена и най-най-после ще се отърва от тая гадост, миенето на чинии  Whistling )

Свети, Линдс,
мдаа, прави сте, че на снимките от плажа нещата изглеждат мнооого предателски  Laughing Аз си имам едно огледало вкъщи, което ми показва много релефни плочки, дори и през 5 см изолация ги виждам, честна дума  Mr. Green Ама на плажа  hahaha Само изолацията се вижда  Joy

Последно да се оплача и се махам - на обяд хапнах 3 яйца, 40 гр сушени домати, половин авокадо и 20 гр маслини. Яйцата с 5 гр масло. Това ми излезе почти 700 калории  ooooh! Какво ли ще ям за вечеря, то не ми останаха калории за нея, май само ще гледам ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт