Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
юхуу  Party Аз нали тази седмица вървя с един ден назад, та отчитам do/do Руми (обожавам ги тези тренировки) + йога ден 47  Peace

Кросфитът ще са само ниво 3, така че сигурно ще има ниво 2 седмични, но ниво 3 ще е само кросфит  Peace Нямам търпение вече  Party

Дана, оправяй се бързо  Hug

# 736
Здравейте,

За днес отчета ми е: от кръговата на Джаки комплексът за ръце с 5кг гирички.

И моята настинка ме изтормози тази седмица, но упорито отказах този път лекарства, явно че не беше кой знае какъв проблем и вече май преминава.

Спорни тренировки!

# 737
Отчитам приятна мускулна на рамо и бицепс от 17 ДП, режимно хранене за вчера и голям глад от сутринта  Rolling Eyes Още не съм му се поддала  Peace

# 738
Отчитам 2 чинии спагети + печащи се в момента картофи + батати на фурна. Ако това не е въглехидратно зареждане преди състезание, не знам кое.  ooooh!

# 739
Пффф тоя суинг добре ми влиза в задно и в дупе.
Blush срам ме хвана как го изтълкувах  Joy

Любче, и аз се плаша от старите ми ( от последните две години) дрехи, ама имам една моминска малка черна рокличка, в която ако влиза (и не изглеждам като наденица), ще вдигна банкет  hahaha Вчера скъпия ревниво уж на майтап ме пита 'що съм била излязла с "къса!"пола-без него. Всичко ми се било виждало.  Shocked а, тя почти педя над коляното, та после се обоснова с едни окръглящи жестове, че формите ми били се очертавали много  hahaha
За обяд ще хапна три сварени яйца с голяма салата, а така да ми се ядат палачинки  Blush ама утре сме на р.д. и пак ще има бири и въглехидрати, тъй че няма да си позволя И палачинки на закуска  Peace

# 740
Mari Lin, видях те колко си хубавка и слабичка.
Твоят половин изобщо не трябва да те пуска никъде сама - нито в пола, нито в панталон  Grinning.

От няколко дни и аз се перча с новия си летен панталон.
Купих го към края на миналото лято - с кой ли акъл, като направо го пръсках по шевовете. Сега навсякъде имам по един пръст луфт - и в талията и в ханша и на бедрата. Напълно доволна ще бъда, ако стърчат и по-малко сланинки над колана, но, както се казва, пълно щастие няма. До септември има много време, може и този дефект да съм отстранила дотогава, кой знае Grinning.

Днес мисля да направя почивка след вчерашната "брутална" тренировка.
МТ ми се задълбочи още по-приятно Mr. Green.
Отчитам само една дълга разходка след нощното дежурство с няколко успешни покупки. Заредих се с най-спешните неща за началото на лятото и вече ми е по-спокойно Grinning.

Тренировката ще оставя за утре - пазя си я за новата тема Wink.

# 741
От мен да мине Grinning

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт