Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 904
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  За днес от кръговата на Джаки за долна част, леле, леле как съм загубила форма, тази тренировка съм я правила само когато хич не ми е било до тренировки, имах я за лека разгрявка, а сега ме натовари  Blush

Свети, недоспиването е голям тормоз, това дребното що не спи?

Мари Лин, приказни красавици сте и тричките Hug

Бобче, сега тук е много топло и зарязах тахана, че ако го метна, тежко ми и горко, ще стана слонче.

Спорни тренировки момичета!

# 706
Днес се навих да правя Ден 19 от 90ДП - брутална тренировка за аеробна и силова издържливост. Модифицирах някои упражнения - най-вече бърпито на една ръка. Но за сметка на това правих пълно бърпи - с лицева и скок. Чувствам се добре натренирана. МТ от вчера или ще мине или ще се задълбочи, но хич не ме е грижа Grinning.

Насилвам се да бъда по-стриктна с тренировките (с по-малко почивни дни) и да тичам поне 3 пъти седмично. И с храната нещата не са идеални - малко трябва да затегна режима, че се поотпущам често-често, и в резултат мазнинките около корема не мърдат. Снощи прекалих малко с храната и то вечерта - хапнах цели две парчета от един сладкиш на Румяна Wink и съответно тупнах допълнително още към 400 калории към порциона Grinning. Но всяко зло за добро - за сметка на това днес имах енергия за тренировка в излишък.

За недоспиване не ми говорете... ooooh!
Този месец имам 10 нощни дежурства и с нетърпение чакам да се свършат. Отпуската ми е чак юли - тогава се надявам да си отспя като хората.

# 707
  • 1st floor
  За днес от кръговата на Джаки за долна част, леле, леле как съм загубила форма, тази тренировка съм я правила само когато хич не ми е било до тренировки, имах я за лека разгрявка, а сега ме натовари  Blush

Кръговата на Джаки уж е лесна, но само привидно. Товари си достатъчно!!!  Laughing И горната част също!А на корема винаги имам мускулна на следващият ден! Препоръчвам я горещо!!! Peace Гледам да я правя поне веднъж седмично...

# 708
За днес малко размерих тренировките на алфа фаза и направих ab Simple Smile
Утре мисля да остана само на тичане и разходки цял ден с децата.За събота и неделя същото а от понеделник влизам в график Simple Smile

# 709
Мери различно горна част на гръб с 2х4, 2х5 на гърди пак така на раменна преса 4-оки или 5-ци, на рамо настрани 2, 3 бицепс 4 трицепс ,  но зависи как тренирам аз сега наблягам на негативната част от упражнението и за сега тези кг са ми ок. За долна част вчера тренирах и с 13 кг на напад...

# 710
  • София
Днес първолака ми се "дипломира" и ходихме да се черпим с класа му. И пийнах една бира, като забравих, че не съм тренирала. Сетих се за Непокорна, че тренира и тя на биричка и си направих  2-те тренировки по план - UFC Fit - Cardio Cross Train и Ultimate Stretch Flex.
И да кажа колко е хубаво да си влезеш в старите дрехи. Heart Eyes Вчера мерих доста от старите си панталони(за да се наглася за днес) и почти всички ми ставаха. Няма такова удовлетворение, което изпитах. Party

# 711
Добро Утро!

От 5.30 сме на крак и ММ като се обади към 7.15 вече бяхме отметнали тренировка , закуска за дребния, преобличане и той каза, че сме малко  newsm57 ку-ку, ама няма да казва на никой.  Mr. Green За днес крака , в комбинация с плио, 45 мин, изпотих се доволно.  Mr. Green

Дива, дребосът ми преди (до 1,5 год ) ставаше по нощите, но никога не ми е тежало. И аз съм от ранобудните .  Mr. Green Сега само от време на време. Повечето дни си става в 6-6.30-7, което за мен си е късно.  Mr. Green

Хоум, браво за старите панталони. И успехи за първокласника.

Али, и ти в нашата банда... Animal Pig  Hug

Спорни тренировки!

# 712
Аз тези дни нямам време и останали сили за тренировки, но идвам да ви се похваля, че се запознахме с TDI   Hug Мноооого е готина и, макар че се видяхме за малко, беше много хубаво.  Heart Eyes

Също така имам нов любим бъркоч - банан, намачкан с кокосови стърготини и кисело мляко...ужасно вкусно  Embarassed

Дива, много се радвам, че отново си ред нас  Hug
На Любчето  Hug , че пак беше забегнала.
Надявам се Фея скоро да се появи!

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 17:48 от deliberation

# 713
Носене на манджи ли каза някой? Аз голямо мъкнене мъкна Blush. Но няма как. За обяд най-често си нося пилешко на скара или пуешки кюфтета + гарнитура ориз, киноа, елда, пълнозърнести макарони, грах, боб, моркови или сладки картофи (едно от тези). За след обяд преди тренировка друга кутийка с малко извара + друга кутийка ягоди или ябълка. Ако реша пък да ям овес нося пак две кутийки една с овеса, друга с мляко. Ако реша да пия протеин и чаша с протеина мъкна. На работа отделно държа една кесия оризовки, че имам да ям от тях в определени дни. Добре, че тях не разнасям. Абе ужас Embarassed Whistling. С една торба багаж. Забравих да добавя и 2л шише с чай билков. Като ходим по разходки уикендите пак тоя същия багаж глася. Приготвено навън не барвам под никакви обстоятелства, пък ако ще и салата да е само ooooh!. А кутиите ми са стъклени само и направо 10 кила ми тежи тоя багаж. Но няма как.  Смешното е, че детето се мъчи да подражава и то почна да си гласи кутийки Joy.

Отчитам долна част вчера – 2 часа. Смазах се, размазах се  и не знам още какво да сложа, че да се разбере снощната ми утрепия Mr. Green. За капак взех, че се срязах на единия дъмбел. Някаква част от металното покритие се било надигнало и аз го видях, но не очаквах да е толкова твърдо. Мислех, че е като станиол. А то се оказа като бръснарско ножче. Добре, че не се случи по време на самото упражнение, че щях да го изтърва. Хич нямам навик да си преглеждам уредите. А все се споменава тук и там преди да почнеш да си ги огледаш. Скоро си гледах и ластиците. Гледам се закъсал единия. Кога ли ще ме отпере по зъбите...

# 714
  • 1st floor
Сетих се за Непокорна, че тренира и тя на биричка и си направих  2-те тренировки по план
Въй, ще ми излезе име! Mr. Green Само веднъж беше и признавам, че е по-добре без! Mr. Green Тичах три пъти до ВЦ-то! Crazy

Иначе е голям кеф да се намърдаш в старите дрехи или в нови, които не си могла да закопчаеш преди това! Joy Купувала съм си и такива, да! С цел да заслабна и заслабнах! Naughty Кеф ми е, че не ми се налага да си гълтам корема вече... Laughing Гледам и целулита вече доста се е заличил, януари беше ужасТ, чак по корема имах! Rolling Eyes

vici75 , внимавай с ластиците, защото на мен веднъж ми се скъса и като видях с каква скорост излетя, добре че улучи вратата! ooooh!

И Вив липсва в темата! Tired

# 715
Няма по - голям кеф от това да се намърдаш в старите дрехи, даммм  Laughing потвърждавам и аз
За храната в кутия - аз на сегашната си работа всекидневно си нося хвана и мисля, че ще продължа и за напред. Харесва ми да знам какво ям.

Отчитам 5км на стадиона (МП приключи преди мен и докато ме чака слушал някакви деца да ме коментират, че сигурно съм избягала 7км, щото съм тичала преди те да дойдат и продължавам да тичам. Бавно, но с постоянство  Mr. Green изкефих се, че пробудих възхита у децата  Laughing ) + 15мин. за цяло тяло на Джаки (мерси на Дива и Непокорна), но защо и 3-те видеа, които имам по 15 минути, са с едно и също съдържание?  При вас така ли е или повредата е в моя телевизор?

# 716
  • 1st floor
Аз имам едно от 40 минутки и включва всички мускулни групи, като ги изрежда една по една. На първа страница няма ли го?

Отчитам двойна тренировка от Бета Т 25. Малко разместих календара, щото за утре вечерната тренировка ми е под въпрос. Ама много ми харесва Бета-та, направо не мога да  й се нарадвам! Laughing Обаче с храната как да вляза в релси, не знам...нещо все налитам на тъпотийки... Tired Знам, че ако си наложа няколко дена да съм стриктна, ще изляза от тая дупка...ама все отлагам.... Tired И ме хваща яд на себе си, че си пропилявам времето...
Иначе детищата и на мен ми се възхищаваха като тичах преди навън! bowuu Mr. Green

# 717
Честито на Рейн и Хоум, че успяват да се намърдат в старите дрехи. Аз също успявам, но така ги изпълвам, че още не смея да ги нося навън.  Blush

Мери Ан, много си красива, а децата - бонбони!  Heart Eyes

И бърз отчет от мен, че имам много работа и едвам успявам да вляза във форума за пет минути - вчера правих тренировка със собствено тегло за цяло тяло с любимката Кристин:
https://www.youtube.com/watch?v=WZhJoRxWcLE

Днес набързо направих 10 минути загрявка с Шон от Инсенити Чисто Кардио, след това пак от него 5 упражнения за по една минута за дупе http://www.shape.com/fitness/workouts/5-booty-sculpting-moves-sh … t/back-lunge-kick и накрая 5 движения по 30 секунди за вътрешни бедра: https://www.youtube.com/watch?v=oY9Gl4SH5F8

# 718
Моите на Джаки са 4 по 15 мин, за корем, долна част, горна част и цяло тяло, както и една 40 мин комбинирана от тези четирите  Peace
Днес пак зумба, напоследък е такава лудница, че се радвам, че и за това намирам време  Crazy

# 719
мария можеш ли да ми качиш в докса 3-те за корем, долна и горна част по 15 мин? Не е спешно, когато имаш време.

Общи условия

Активация на акаунт