Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 905
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз се включвам да добавя 11,5 км разходка с количката. Обичам ги тези разходки и това е. Днес сутринта дребосът ми е станал в 4  Mr. Green ( припомних си добрите стари времена когато това ни беше ежедневие) и после спа в количката, а мама марширува леви -десни и се порадва на време само за себе си.  Mr. Green

Люба, ВМ-НВ се храня и тъй като напоследък нямам много издънки( да чукна на дърво  Whistling   Mr. Green ) чакам да видя промяна пък било то и на 1800-2000 кал. Ама съм мечтателка.  Mr. Green

Бобче, ще следя как ще ти се отрази фаста. Много добре звучи за раздвижване на нещата, но на практика, поне при мен, ми звучи трудно приложимо.  Mr. Green

Мери Лин, прекрасни сте!

Лека нощ!

# 691
А, Мис Дрийми,  Hug Включи се в най-подходящия момент. Успокоих се.  Mr. Green

Приятни тренировки и пиши  как вървят класовете. Сигурна съм, че всички много ще ти се кефят.  Hug

# 692
  • UK
Бобче, като минеш мазния фаст да не почва да ти се повдига само при гледката на мазно месо/сметана/ядки? Сестра ми преди време прави нещо подобно и така се отврати от някои храни.
Ама стига с вашето отслабване, на всички говоря!  Hug Ще ми отслабват, а те всичките фиданки... Rolling Eyes

Свети, мерси, че попита. Новият дом е удобен, макар и мъничък. Тихо е, на много комуникативно място, за 15 мин. съм на работа, което за мен е още някакъв супер лукс.

Аз днес почивам, след работа директно вкъщи се опнах на дивана. От утре до понеделник съм сама вкъщи и ще потренирам здраво в следващите дни. Планирала съм и някакви женски излизания, много рядко ми се случват откакто не съм в София. Нещо много ми липсват приятелките и съм се разтъжила  Cry

Момичета, има ли начин да кача снимка тук, без да трябва да я ъплоудвам някъде, а директно от компютъра? Извинявайте за малоумния въпрос  Grinning

# 693
аз съм ги свалила от рутракера, и ги свалих със целите графици за 12-те седмици!
Мерси! Дръпнах го сега и аз от рутракер и видях графика. Simple Smile

Льоли, не може. Трябва през външен сайт...

# 694
Момичета, благодаря ви за милите думи  Heart Eyes
Отчитам днешната do-do трвнировла на Руми. Много ги обичам такива интервални, без почивка.  Rolling Eyes
Обаче на някои места не се чувствам да съм за ниво 3, обаче пък ниво 2 ми идва лекичко  Thinking ще си карам на 3, пък ще скатавам, където не смогвам   Blush особено на лицеви и бърпита, съм си за ниво 1  Joy

За закуска ще си хапна печените овесени ядки, които изпадаха снощи от тиквичките, с извара и краставица, ще видим какъв буламач ще стане  Rolling Eyes

# 695
  • София
 Здравейте!
 От известно време надничам,но реших да се включа и с писане.Ще следя с интерес темата.Още не съм се ориентирала към какви домашни тренировки да се насоча,може би ще е нещо на Руми.Два-три пъти седмично ходя на Зумба,това за разтоварване!Много свежо и енергизиращо ми идва.
 Калориите отдавна съм спряла да ги броя,просто гледам да не прекалявам,или пък ако предния ден прекаля,на другя да ям по-лека храна.
 Може и вече да сте го обсъждали,но вие на работното си място с какво се храните?Носите от вкъщи,поръчвате отнякъде,изобщо какво си хапвате?

# 696
Добро утро!

Mari Lin много сте хубави.

За тази седмица приключих с тренировките. Днес ще съм на работа до 20:00, утре пък веднага след работа тръгвам на път и ще се върна в неделя вечерта.

*Bubble* - ние на работа си имаме стол и всеки ден има някакво основно, супи, салати, десерти ...Хапвам супа или някакво филе, риба, таратор + задължително салата.
Понякога си нося храна от вкъщи в кутийка.

# 697
Добро утро  Hug

Mari Lin, големи красавици сте с твоите кукли  Simple Smile

Отчитам за онзи ден крака и гръб от Р90х, вчера горна част от P90xplus. Цялата задна част на тялото ми е с мускулна треска и открих че с токчета е по-поносимо положението в прасците.
И аз съм от приемащите над 2000 кал. Два дни да съм с по-малко храна и имам чувството че ще се гътна  Mr. Green Постоянно тъпча нещо за ужас на гладуващите около мен.

Бобче, не остана поне за мен незабелязано обяснението ти за мазния пост. Предполагам, че си разучила добре нещата, но се чудя дали ще се чувстваш в кондиция. Нали уж на мозъка му трябват въглехидрати, за да работи ... newsm78.

# 698
Отчет за днес - горна част и корем
1. гребане/разтягане на ластик/up right row, флайс/лицеви, от нисък планк коляно към лакет - 12,10,8 повторения
2. раменна преса, рамо настрани, от лег ръцете зад врата кръстосвам коляно към лакет - 12,10,8
3. бицепс, трицепс, с гира в ръце от прав стоеж вдигам коляно към гира - 12,10,8

Много ми харесва тази тренировка  Simple Smile

# 699
Фъстък, с колко кг тренираш?

Мари Лин, много сте готини  Heart Eyes

# 700
Мари Лин, много сте сладки, пу-пу  Hug Въобще всички в тоя форум все едно сте избирани с конкурс  Heart Eyes
Мене много мЪ е срам  Embarassed Снощи вместо плануваните тиквички с кисело мляко, опрасках половин шоколад и за десерт - две парчета кекс. Прибрах се много нервна от работа и това беше резултата. Тренирах след това и не съм вечеряла, ама все пак... Да не говорим колко лошо ми стана. Не помня от кога не съм яла шоколад, особено пък млечен  ooooh! Както и да е, минало  Rolling Eyes Да се оплача - откакто спрях фитнеса, не мога да спя. Наистина тренирам вечер, но и на фитнес ходех вечер, та едва ли е заради това. Трудно заспивам, будя се през час. Идеи?
Bubble, добре дошла   bouquet Аз си нося храна от вкъщи в кутийки и бурканчета. Рядко разчитам на случайностите, че обикновено когато не си планувам манджата, оплесквам нещата  Wink

# 701
привет, за днес тренировка на Руми. Май задобрявам в лицевите, продължавам да ги мъча...( и те мен)  Crazy

Аз ям в 90 % от случаите, каквото аз си сготвя. Капризна съм, не обичам мазно,солено,сладко и затова разчитам на себе си. Каквото си направя - това ще е!
Нося в кутии с една огромна чанта   Blush
(нещо с месо,яйца,зеленчуци и плодове)
Yoya, съгласна съм с теб за конкурса  Peace

# 702
  • 1st floor
И аз съм от кутийконосещите!!! Mr. Green Колегите даже вече свикнаха да не ме питат дали ще поръчвам нещо за обяд. Сутрин, докато си правя закуската, пълня кутийките. Никак не ми  трудно с яденето, когато съм на работа. Обаче през почивните дни се оливам!!  Tired Толкова пък да съм сладокуса, че няма накъде!!!  #Cussing out И никак не съм капризна, за съжаление! Добро прасе съм и всичко ми харесва!  Crazy

# 703
Хайде идвам с отчета - вчерашната на Руми + ден 46 на Лесли (последните два дни са с друга мацка и са доста интензивни, много ми допадат)  Peace
Бабъл, добре дошла  Hug Аз в университета си нося храната в кутийки и изобщо не ми пука, хахаха
МариЛин, много сте сладки  Peace

# 704
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ух, днес не можах да се вдигна за тренировка, 6те видим след работа как 6те съм, прави ми се не6то на Кристин.

Аlibabali и аз се 4удя. Даже ре6их да го по4на утре, когато 6те съм в по4ивка 3 дни, поне да не трябжа да си ползвам мозъка  Crazy, смятам да гледам сериал4ета цял уикенд. И без това пак 6те вали  Tired

Кутийки ли казахте.   Mr. Green Аз навсякъде ходя с една платнена торби4ка пълна с буркан4ета, кутийки, торби4ки  Laughing Отделно в колата все 6те се намерят моркови или ядки или буркан с тахан или фъстъ4ено масло. И мен ме е страх от глад  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт