Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Мари Светулко  Joy Joy Joy как ще сваляш на 2000 калории.... то ако можеше такааааааааааааааааа  Joy ох, мечтателката ми тя, разсмя ме  hahaha Hug

Що не опиташ да промениш малко начина си на трениране? Дай малко ряз, скорост Grinning И намали калориите, моля те, кви са тия 2000 калории. Наща се угоява, ние се мъчим да влезем във форма тука с никакви ми ти калории - 1200-1400  Laughing яяя, не може да ядеш толкоз!  Joy

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 15:14 от Merry.

# 676
Ох, Мери, смях се със глас.  Mr. Green  Въртя ги, суча ги тези калории, все съм гладна под 1800.  Mr. Green Явно не го искам достатъчно. Манджата ми е по-важна.  Mr. Green За тренировките съм напълно съгласна. Трябва да ги направя кратки и интензивни, и със сигурност ще видя промяна. От скоро нали поднових и тичането, ще взема да вкарам и спринтове.

# 677
С 1 час тренировки и аз ще умирГам под 1800 калории  Peace Свали ги до 30 минути поне тренировките. И виж как си с по-малко калории. Може да намалиш постепенно - една седмица на 1800, една седмица на 1600... Simple Smile

# 678
Днес си измислих някаква рецепта, ама стана много вкусно
Тиквички панирани с овесени ядки, изпечени на фурна и намазани с чеснов хумус
Скрит текст:
Направо не знам защо до сега не съм го правила този хумус, голяма вкусотия било  Blush

И тъй и тъй съм поседнала за малко на компа, да взема да ви се покажа с моите шушулки

# 679
  • Пловдив
Здравейте!
Най-накрая се домъкнах до компютъра, за да пиша.
Мери Лин, много сте сладки и ти, и дребосите, да сте живи и здрави!
Мери, не бъди толкова строга със Свети, тя май се хранеше НВ ВМ, там нещата с калориите са по-различни, имам спомени, че Вив беше сваляла и с повече от 2000 калории. Peace
Аз също поздравявам Дилянка, че най-накрая се освести за вдигането на порциона. Обаче, Дили, моето предложение е един-два дни да ги направиш примерно 1600-1800, после да ги върнеш на 1400, смятам, че така ще е по-добре, по-ударно и по-ефикасно за това, което целиш. Да не казвам и че съм те виждала на снимка и също не смятам, че имаш за сваляне. Особено в кръста и ръцете просто няма накъде. А надолу ако пък се изтъниш още ще си като бебенце, но ... Ти си знаеш, този съвременен идеал за красота /измислен и насаден от жените, не от мъжете, държа да отбележа/ е изключително изкривен.  Peace
НЕ помня на кой, аа бобче, честита кола, леко  ибезаварийно каране.
Аз днес мислех да тренирам, но толкова ми се спи, че ще пропусна. Иначе, вървя си по план с Макс 30 и реших тази седмица да приключа програмата. Тя и толкова ми е, де, края на второто завъртане, но имах първоначална идея да изкарам още една седмица, ама се отказах. Нещо тегава взе да ми идва, не знам защо. хем е кратка, хем е ефикасна, обаче мнооого тежък втория месец и с времето, колкото и да задобрявам, толкова по-не ми се захваща, странна работа. Та ще си приключа, както е по план и започвам Асайлъм отново другата седмица. По-дълги тренировкиса, не по-леки, но по-различни, е, имат малко тежести, но поне първия асайлъм е съвсем приличен в това отношение. И, крайно време е да стягам храната, не се понасям наистина. То, бива, бива, ама като изпусне човек прасето... месец, два, три, при мен станаха горе-долу 9 месеца, и край, не може да се стегнеш. Мама му стара значи.
А, и аз за Руми да кажа, днес точно й видях едно селфи, страхотно е подобрила фигурата си, направо феноменална е станала. Браво на момичето! Интересно е крос фит предизвикателството, но няма да го правя засега, искам по-дълги тренировки лятото, когато имам възможност. Дълги тренировки през останалото време вече са ми невъзможни, не мога да се организирам и туй то.
Весела вечер!

# 680
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти 😃
Отчитам се с 3К интервали и силова за торна част със скачащи клекове и тръстъти с дъмбел в почивките. Абе направо супер серио си бяха, умрях.
Мари Лин, красавици сте 👍 Мазният пост ще го почвам от понеделник. Малко ме е страх от захранването.
Любима закуска напоследък ми  нискомаслен кесам (кварк), тахан, малко мед и канела, чия и натрошени какаови зърна. Към 500 кал е цялата доза от 200 г ама ме засища за 5-6 часа 👍

# 681
За днес отчитам fat fighter на UFC

# 682
  • here, there, everywhere
Бобче, дай малко подробности за мазния фаст. Какво и по колко ще ядеш, колко време ще продължи, какво се прави при захранването?

Аз също ям количества, които не съм си и помисляла, че ще мога да погълна. Като се върнем вкъщи от другата сряда започвам затягането.

Купих си маратонки Мицуно. Похвал.

# 683
Мари Лин, Мазният пост ще го почвам от понеделник. Малко ме е страх от захранването.
Не трябваше ли изминалия понеделник да го почнеш? Аз викам за три дена ще отчетеш 3 кила вече надолу  Peace

# 684
Аз какво да се отчитам, не знам. Само да повтарям списъка с прегрешения, които вече сте изредили. Whistling

Дрийми, теб те чета, че правиш Skinny Rules. Какъв е официалният график на 17-те тренировки?

Mari Lin, голяма си хубавица! Hug

# 685
Nuclear, завиждам за мизуното.  Mr. Green Аз много им се чудих, но май накрая ще си взема едни на North Face.

Дилянка, добра идея е наистина малко да качиш калориите. Ще си посъбудиш метаболизма. При мен 1400 са сякаш малко напоследък. Ям ужасно много, чак шубе ме хваща, но засега нямам последствия.  Whistling

Мари Лин, страшна мацка си! И тиквичките изглеждат много яко.

Любче, знам за какво говориш.  Mr. Green С Макс 30 хем задобряваш на програмата, хем започва да не ти се прави някак.

Аз се отчитам с 1 час при Юли предсъстезателна тренировка. Тези са доста по-леки от обичайните. Пак тичах, вързана с ластик. Имаше и много TRX. Честно, мисля, че от TRX май няма по-мултифункционален инструмент за трениране.

# 686
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mari Lin 4аках си макадамията и пекан ядките. Тук ги има, но са на тройни цени и поръ4ах от ай хърб. Днес дойдоха  Peace

Нуклеар аз писах за поста, но поради разразилия се спор остана незабелязан.
Зна4и, от 3-5 дни (6те видим как върви и колко дни 6те го правя, мисля за сега 5), 6те се държа на 1000 кал, които 6те идват от 90% мазнини. Целта е да навляза в кетоза и тялото да запо4не да се храни от мазнините ми. 6те консумирам сметана (тук е животинска и е с 39% масленост), макадамия, пекан, авокадо и дома6на майонеза, бекон. 6те имам 4 хранения на ден от по 250 кал.  Peace В палто съм от доста дълго време. Малко се размърдаха не6тата с бърнъра, но много малко, после осрах работата с ужасно хранене.  Rolling Eyes Докато правя поста, само 6те ти4ам, няма да тренирам силово, 4е 1000 кал са си ни6то.

# 687
  • 1st floor
Мари Лин и дребосъчките са големи сладурки!!! Grinning От тиквичките и аз бих хапнала! Laughing

Отчитам за днес Ript Circuit - изпоти ме, но не ме изтормози.  Mr. Green Явно силовите с гирички са ми лесни! Laughing За втори път ми влиза пот в дясното око, и щипе, и сълзи, и става червено...Лента май трябва да си търся за главата... Crazy

# 688
  • Пловдив
Mari Lin, много сте хубави!
Днес най-накрая успях да тренирам малко по-силово. Отчет с ден 2-ри от седмичната на Румяна. Утре мисля пак да се пробвам с тренировката ѝ за понеделник.

# 689
  • UK
Аз, аз, свалям и с по 2000 кал Peace  Но явно е до организъм! Laughing  Ям ли под 1800 и аз като Свети все съм гладна, а мен от това ме е страх - от глад! Laughing Laughing Laughing 

Свети, почивката е супер. Времето е страхотно, при все че е май месец, не искам да си представям юли какво е тук и кой въобще идва на море в нечовешките юлски жеги! ooooh!  Ама и манджа много бе, не мо'а се запра!

Барбич, Скини рулс почнах да, за лятото няма да имам време за дълги домашни тренировки, та реших, Скини Рулс + 3 пъти пилатеса, който ще водя седмично и ми идва идеалка, няма нужда от повече! Не мога да ти дам линк към графика, защото не го откривам в нета, а не мога да ги кача аз сега никъде, но пък аз съм ги свалила от рутракера, и ги свалих със целите графици за 12-те седмици!

Иначе днес щях да правя Strenght - The Skinny Rules, но дърво, не съм си взела маратонките и не ме пуснаха във фитнеса, а ми трябваха тежести Sad Та поимпровизирах 15 мин на външния 'фитнес' и 20 мин плуване + сауна/парна баня и това ми беше.
Скини рулс ще го почна от начало от неделя!

Общи условия

Активация на акаунт