Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
Отчитам час и половина виняса йога в клуба и зверско главоболие. Още страдам по слънчевата Италия.  Cry

Сега свалям снимките и ще ви пусна няколко.

# 661
За вчера отчитам ден 2 от седмичната на Руми и Advance Total butt на Кристин Simple Smile

# 662
  • Лас Вегас
Здравейте, не ми остава време да се отчета последните дни.

Вчера ми се наложи да вечерям късно и нямаше начин да скачам на кардио с Шон. Реших да пробвам Кристин Къри, че я споменавате често. Правих това https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs, така ми подпали д-то, че името си не можех да кажа. Определено ми хареса и ще правя и други нейни тренировки.

За днес Max Out Power. И с храната съм супер тия дни, чак на мен не ми се вярва  Simple Smile

# 663
# 664
Отчитам ден 3 от седмичната на Руми и мускулна треска на корема и на горната част на бедрата, към корема...пък не я правих цялата тренировка, сигурно нямаше да мога да дишам днес  Blush 
Забелязвам страхотна промяна в задните си части откъм форма и изчистване на целулита (естествено не е изчезнал, но е намалял) май ще се осмеля да отида на плаж   Blush Предполагам това намаляване на целулита се дължи на редовните тренировки, поизчистеното хранене и многото вода и чайове, които пия. От една седмица някъде си правя и ко трастни душове и все се каня да си извадя вакумния антицелулитен масажор, да пораздвижа малко кръвта...дано се наканя довечера преди баня  Rolling Eyes

# 665
Здравейте мацки

за багажа по пътя ще носим само по 1 раница с необходими неща. Иначе възнамеряваме да пратим по куриери още малко неща, но да ви кажа честно аз пък не обичам да мъкна много неща. Моя мъж носи повече неща винаги като ходим някъде. Мен ми дай морето и плажа нищо друго не ми трябва.

Отчет - долна част
1. напад, хип тръстер на един крак. Първо на единия после на другия минавам 5х5
2. сумо клек, мъртва тяга, на земята с тежести на глезените единия свит другия прав и завартян повдигане нагоре после нормален настрани и нагоре - 3х12
исках да се довърша с моделската накрая, нооо не успях с ластик за това без ии тотално се подпалих.

# 666
Днес съм отличничка Peace
Отчитам рано-рано тренировка - Ден 17 от 90ДП.
Днес изненадващо имам желание за тренировка, но ми се искаше да е нещо по-леко, че съм след нощна смяна. Затова направих ниво 2. Видя ми се направо фасулско  Grinning.

С храната може да се каже, че съм ок.
От няколко дни сутрин си правя тази закуска с мака по рецепта на Румяна. Конопено семе 40 гр. ми се вижда много, затова слагам по-малко - около 2 суп. лъжици. Маката има малко гаден аромат, но какаото успешно го "замазва"  Grinning.
Дилянка, ти беше споменала, че си пила мака. С какво я приготвяш? Ще ми се да опитам и друг вариант.

За по-късно предвиждам салата "Табуле" (моят вариант ще бъде с киноа), че отдавна й се каня. А за  довечера - някаква риба със салатка.

# 667
А за  довечера - някаква риба със салатка.
Аз ще обядвам рибка със салата, а за вечеря - тиквички с кис.мляко на корем. Закусих 2 бр. от диетичните палачинки на Руми. Ще тренирам довечера. По план ден 16/90ДП и поредния от йогата с Ерин.

# 668
О, палачинки... Heart Eyes
Даваш ми добра идея за утре.

# 669
Добро утро.

Отчитам спининг.
Сега съм се излегнала на дивана и пия фреш, закусвах овесени ядки. За обяд не съм го решила още, но май ще бъде омлет с някаква салата.

# 670
Отчитам вчерашната на Руми за корем ( първото видео хич не го харесвах по време на 90 ДП, но сега определено бях доста по-силна и издръжлива ) + ден 46 на Лесли. Искам да я свърша преди морето ( 1 юли  Party)

Благодаря на всички за съветите за храненето. Дрийми, като искам вече да задържа постигнатите резултати ще кача калориите на 1700. Сега работя за сваляне, не за поддържане  Peace

Симпа, маката си я слагам само в смутита  Peace

За днес омлет с авокадо и домати. След тренировката един банан. И за обяд ще хапна риба със салата  Peace

# 671
  • София
Здравейте!
Отчитам UFC Fit - Power punch - все повече ми харесва тази тренировка. Май ще трябва обаче да си купувам и гири от 3 кг. Имам 2 кг. и 4 кг., но има няколко упражнения, които с 2 ми е леко, а пък с 4 - трудно. newsm78
Аз пък имам една чия, която не знам как да я готвя. Опитах някакъв пудинг с прясно мляко, но не се получи вкусно. Ако някой има идеи, да предложи.

# 672
Свети  Hug Hug Hug

Момичета без малко да забравя да се отчета, за днес йогата за корем на Кристи.

Би, дай линк, че с това заглавие много неща ми излизат, искам да пробвам, само дето 47мин ще са ми множко, но поне нещо ново мога да избера!

# 673
Аз пък имам една чия, която не знам как да я готвя. Опитах някакъв пудинг с прясно мляко, но не се получи вкусно. Ако някой има идеи, да предложи.

Чиата не е нужно да се готви.
Можеш да я добавяш (дозата за деня е до 2 суп. лъжици, не повече) в овесените ядки, в киселото мляко, във фрешове или смутита. Любима моя плодова закуска е чиа с горски плодове - размразявам един пакет горски плодове, пасирам, добавям чиа и след 10-15 минути е готово. Хапвам го на два пъти. Опитвала съм да го хапна и наведнъж, но ми стана лошо Crazy.

Малко инфо:
Скрит текст:
Семената на чия съдържат:

-  до два пъти повече протеин от повечето  зърнени култури, сравнима е само с овеса;
    -  до пет пъти повече калций от млякото;
    -  до два пъти повече калий от бананите;
    -  големи количества омега-3-мастни киселини.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/4174_semena-ot-chia#ixzz3ag67POdc

# 674
Добро Утро!

Момичета, вие сте машини.  jump Днес правих едно видео на Кристен, преди известно време пробвах Боб Харпър....ами, че аз издишам като спукан балон.  Mr. Green Дай ми на мен да си клякам яваш-яваш с лоста.  Mr. Green Та това ми е и отчета за днес.  Mr. Green

Льоли, разкажи повече за новия фитнес и новия дом, как се чувстваш.

Мис Дрийми, как върви почивката( ако е само почивка).  Simple Smile

Гледах, че Руми е направила много хубаво тяло. Може и отдавна да е, но скоро не се бях заглеждала. Мисля си, че има голяма промяна. Поне с това, което си спомням от преди.

Мери, аз правя опити да свалям на 2000 кал, но май с опитите ще си остана. Ти срути моя свят и моите надежди.  Mr. Green  Hug

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт