Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
... аз тренирам по изгрев слънце, много приятна температура е на отворен прозорец  Peace

Тренировка рано сутрин или тичане рано сутрин - май това е вариантът за лятото.
Днес предпочетох да се наспя и по обед беше станало непоносимо горещо.

Дилянка, мисля че твоя организъм прави всичко възможно да ти осигури енергия за трениране.
Сигурна съм, че ще откриеш правилния баланс - и да ти е вкусно и да ти е слабо  Wink. Но най-важното е да се чувстваш добре и щастлива.

Днес дояждам броколите с кисело мляко, извара и авокадо. Голяма вкусотия, пък и много засища. След тиквичките с кисело мляко ми е на второ място в класацията за летни манджи Peace.

# 646
За днес отчитам тренировка за бицепс и трицепс, в суперсетове, 40 мин. Не бях на кеф.  Mr. Green
Тази седмица няма да тренирам гръб и рамо, че миналата седмица какво направих-не знам. Повредих се-боли ме и врата, и гърба.

Дилянка, браво за взетото решение.
Дива,  Hug

Вчера направих голяма грешка.  Mr. Green Гледам се в клин облечена в огледалото и си викам " Май има напредък , да взема да си пробвам банските ". Голяма грешка. Даже не си личи, че тренирам.  Cry  Чак ме хвана срам, че тренирам и изглеждам така по бански. Само моментно е. Ще ми мине, но сега отивам да се завра в миша дупка.  Mr. Green

# 647
Симпа, и аз това се чудих...защо като уж съм толкова стриктна, не слабея. И затова реших да кача калориите.
МариЛин, 1400 без зеленчуците Simple Smile
И днес за закуска- омлет със сьомга и домати. А за обяд салата+ червена леща със сирене. Обожавах леща със сирене преди, с моите глупости да спирам въглехидратите бях забравила колко е вкусна  Heart Eyes

Според мен, това е заради "детокса" и тренировките по 2 часа всеки ден - психически все ще издържиш, зависи от ината ти колко, но физически тялото не се дава, търси да оцелява. 1400 ккал за 20 годишно, трениращо и активно момиче е малко  Peace Очаквай обаче повишаване на килограмите в първите месеци с увеличени калории. Няма начин да се предаде толкова лесно тялото ти  Simple Smile

# 648
За днес кардио с TapouT XT_D07 Sprawl & Brawl, 47мин.
Много силно препоръчвам  Peace

# 649
За вчера Total Body Cardio fix - 21 days Fix.

Сега отивам на аеробика. Става ми все по-трудно да тренирам в тази жега и виждам, че не съм сама.

Дилянка и Мери са големи сладурки.
Дилянка за къде искаш да отслабваш? Ти си изглеждаш супер. Разбира се най-важно е как се чувстваш ти де   bouquet

# 650
Грийн, нямам ден с два часа тренировка, но благодаря за съвета  Peace
ПС: Мери ще ви каже, че изобщо не съм толкова слаба, за колкото ме смятате

# 651
Дилянке мари, моме, от кога тренираш по 2 часа Grinning
Не е кльощаво момичето, колкото смятате, изглежда много добре. Има позволението ми да работи за горене, ама не много!  Laughing Joy Hug 1400 калории звучат добре Simple Smile

# 652
  • София
Отчитам за днес UFC Fit - Cardio Cross Train и  Ab Assassin.
И аз днес голяма пот излях. Нямах възможност да тренирам сутринта и го направих следобяд и  направо бях вир вода и червена като домат. Лятото ще е голям зор.

# 653
След моминско парти този уикенд, два дни ми бяха нужни да се съвзема, та едва днес пак тренирах: долна част с Бледнърите https://www.fitnessblender.com/videos/fat-blasting-booty-builder … -training-workout
а след това 15-ина минути пилатес с Мери Уинзор.

Бобченка, честита нова придобивка.

Дилянка, и от мен браво за решението да увеличиш калориите. Чакам да се похвалиш със намалели обиколки скоро.

Тяна, честита годишнина! bouquet И много положителна енергия за твоите близки хора.  Praynig
Ние бяхме март mesec във Флорида и
Скрит текст:
не ни се тръгваше. Посетихме южната част - много чисти и спокойни плажове на западното крабрежия с бял карибски пясък. Около Маями най ни хареса в Кий Бискейн в щатския парк, в самия Маями кубинския квартал Малката Хавана е интересен, Маями Бийч е супер шумен, пълен с млади екстравагантни хора с невероятни тела. Кий Уетс нас леко ни разочорава - разглежда се за около 3-4 часа, след това по-добре идете на някой от островчетата с хубаив плажове или рифове за гмуркане. Ние бяхме в Хонда Стейт парк и ни е хареса, макар че по наше време имаше морско течение с много медузи и водорасли.
Писала съм и пътепис в друг форум: http://magelanci.com/patepisi/article/208-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0% … 0%BE%D0%BB%D0%B0/

# 654
  • 1st floor
Мari Lin, ще свиркам, ако видя ластици в китайския! Wink

Все забравям да поздравя Фъстъчка за смелостта да стигне до морето с колело...ама все се чудя, къде ще си превозвате багажа? Аз тръгвам на море с половината къща... Mr. Green

ПП: Отчет - Speed 2!!! Мнооооого ми хареса!!! Grinning Grinning Grinning

# 655
Вив носи и кантар  Joy Laughing Mr. Green

# 656
Joy
И аз нося багаж, като за 10човека...ма то е фръцкане,то са тоалети, ама кому е нужна тази суета, да ме пита човек  Thinking
Едни познати скоро отидоха до морето с колела. За три дни са стигнали.

Мери, прегледах тренировките, които съм изпуснала  #Cussing out юного ме е яд  Crossing Arms ще гледам да ги направя някой ден, като допълнителни, ама май е добре да е с тренировка с акцент пак корема  newsm78

# 657
  • UK
Невероятно, но ще трябва да се съглася веднъж със Зелената. И на мен 1400 кал ми се виждат малко; за мен разумни калории за спортуващо младо момиче са 1700-2000 Rolling Eyes  Аз поне се храня в толкова, че и + заради кърменето сега. Всичко друго смятам за издевателство над организма, който видиш ли е принуден да живее с по-малко отколкото му е нужно и затова си пази упорито мазнинки и см.
Peace Peace Peace Peace

Днес почивка по програма, но отчитам плуване + сауна Sunglasses

# 658
Мисс, ти не работиш за горене на мазнини, а и на къде повече? За задържане - да, тези калории са перфектни, но ако искаш да гориш... само в съня си с калории около 2000 Simple Smile

# 659
Леле, аз буквално пътувам с половината къща  Crazy Blush
За днес час Зумба фитнес сутринта и за разкош 5К следобяд  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт