Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Пфу, боли ме д-то и това си е  Sad.

Добро и слънчево утро от мен момичета .

Мен пък ме боли далака нещо.Винаги се получава така като се претоваря явно прекалявам около 40 минути ми се събират леки тренировки , после колело и после като отида да тичам...
Трябва да внимавам и по леко да се натоварвам явно .
\\\Фъстъчка\\\ скоро ще последвам твоя пример и ще ставам и аз рано.Ще започвам нова работа ...И работния ден ще започва в 7 и 30 .Ще трябва да ставам в 5 най вероятно за да успея да тренирам , да пия кафе и да разведа децата  Laughing .Имам и една друга оферта за работа от 11 часа и се чудя дали пък няма да приема нея  Joy .

# 631
Добро утроо Simple Smile
Днешната на Руми за корем е страхотна, но само 5мин, за това след нея си направих 10мин кардио с Табата таймер 30/30сек без почивка 20 рунда. Скачане на въже, планински катерач, ритници напред, назад и разнообразни подскчания, които Руми е показвала. После пуснах още веднъж петминутната на Руми, ама не я направих много стриктно, но пак бая планк се събра. Ама съм си ожулила лактите в мокета  hahaha  Blush
Открих и сезона на контрастните душове  Rolling Eyes ама не се задържам много на корема и кръста, че съм кека и да не си докарам някое течение. Иначе ми действа много освежаващо, завършвам със студен  Rolling Eyes

Скоро Любчето спомена за слънцеяди, аз не бях чувала въобще, и си мислех, че нещо иронизира и днес попаднах на това http://m.novini.bg/news.php?id=64875 ума не ми го побира  Shocked

Непокорна, ще чакам да кажеш аконима ластици в китайския мол (изобщо не знам защо се води китайски, като има и турски и български неща  newsm78)

# 632
Мари Лин, спиш  Laughing има 3 тренировки по  5 мин днес с Руми и е писала как да се направят - 1-2-3-1.

# 633
Ъ... newsm78 верно спах в 6ч  hahaha ма нищо де, аз си потренирах малко по-различно  Blush

# 634
Вчера имах два изпита и изобщо нямах време да се отчета, та започвам:

За неделя- 12 км нощно каране с колелото  Party
Вчера- йога ден 43 и пилатес
Днес- вчерашната на Руми + йога ден 44. Страхотна тренировка на Руми и започнах вече да увеличавам тежестите - тренирам с 1 кг повече, тоест с гири от 3, а не от 2 кг. Целта ми е да стигна до 5 кг.  Peace

И обявявам...започвам да ям, за да отслабвам  Joy Организма ми не пуска излишните сантиметри, защото не му давам достатъчно храна, това е  Grinning Peace

# 635
Здравейте сладурки,

Най-накрая след близо два месеца по пътищата по света и у нас днес си се натренирах у дома на моето си килимче с моите си гирички, докато кучето ми се мотаеше из краката, ауууу прелест  Grinning

За днес основно крака и дупе с Кристи /виждам, че клубът й от фенове се увеличава  Grinning, ама тя си заслужава, прелестна е/ и след това натоварих корем и ръце с упражнения на Кристи и на Джаки. Просто в по-неудобни условия корем и ръце някак намирах време за някое-друго упражнение, но за крака си трябва повечко място.

Фъстъче, много хубава инициатива, браво, ще си изкарате незабравимо готино!

Бобче, честито за шефката и нещо за някаква кола, не разбрах точно, но чесито и за нея.

Тези дни не мога да се наситя на фрешове с цитрусови плодове, покрай мен тъпча и половинката, спирам й тока на цитруспресата, а и допълвам в блендера с някоя ябълка или малко банан.

Лека, полека ще ви накаксам, виждам доста нови попълнения в темата, браво  Hug

Приятен ден на всички!

# 636
  • UK
Добро утро, дами Simple Smile Завърнах се в редиците - още вчера всъщност. След невероятна ваканция в Рим вчера на работа направо ми стопиха лагерите и цялата седмица ще е така за съжаление. Все пак снощи направих и хубава тренировка - 3.5км бягане и после кръгова за рамо, бицепс, трицепс, гръб и задно бедро. Странното е, че след Рим, където се спуках от ядене на въглехидрати и нито един грам фибри не съм приела сигурно, вчера на кантара бях 0,5кг. надолу. Тази седмица мисля да тренирам сериозно, че съм поизгубила издръжливост и не ми харесва така.

Видях какво сте писали, така че съм в час с всички новости в темата и ги приветствам Simple Smile Прегръдки на всички!

# 637
Чаровна,
Скрит текст:
в кое училище тичаш?
Днес няма да правя Руми и йога, че е тържеството за завършване на първокласничката. След него мисля да ида на тренировка по Канго Джъмпс. Утре ще продължа с предизвикателството.
Льоли, чакаме снимките от Рим  Wink

# 638
Чаровна,
Скрит текст:
в кое училище тичаш?
Днес няма да правя Руми и йога, че е тържеството за завършване на първокласничката. След него мисля да ида на тренировка по Канго Джъмпс. Утре ще продължа с предизвикателството.
Льоли, чакаме снимките от Рим  Wink
В математическата гимназия.Живеем в близост до нея и ми е най удобна
.За днес отчитам алфа total body circuit заедно с  30day butt lift Butt WorkoutCardio 1 - Boot Camp и скачам на велото да повъртя 45 минути веднага след двете тренировки Simple Smile

# 639
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравти, отчитам 8,5К днес и корем. Утре и в други ден- силови. 😀

# 640
И обявявам...започвам да ям, за да отслабвам  Joy Организма ми не пуска излишните сантиметри, защото не му давам достатъчно храна, това е  Grinning Peace

айде, честито. Беше крайно време  Hug

отчитам почивка и да се похваля.
Опитвам се да ставам рано и да си правя тренировките преди закуска.
2-ра седмица се пробвам, в началото много ми се спи, но след 10-минута на тренировката се събуждам  Flutter
Мисля, че е възможно да ми стане навик!

Бобче, честито возило, какво е?

# 641
Да се отчета и аз днес с тренировка, че напоследък нещо не мога да се организирам.
Жега плюс мързел...  Embarassed

Не знам как успявате да тренирате качествено в жегите - аз се усещам направо размекната при температура над 25 градуса навън newsm78
И съответно не мога да тренирам с пълен капацитет.
Добре, че е тичането, че съвсем ще се отпусна.
С храната съм горе долу добре, но от време на време ме гони зверски глад.

Дилянка, къде ги виждаш тези излишни сантиметри? Grinning
При твоите железни тренировки и стриктно хранене, се чудя как ли са се образували  newsm78

# 642
Симпа, аз тренирам по изгрев слънце, много приятна температура е на отворен прозорец  Peace
Бобче, почна ли високомазнинното хранене? Как върви, какво хапваш?
Дилянка, хубаво си го решила, трябва да има раздвижване. Колко калории си си задала? Rolling Eyes

# 643
Симпа, и аз това се чудих...защо като уж съм толкова стриктна, не слабея. И затова реших да кача калориите.
МариЛин, 1400 без зеленчуците Simple Smile
И днес за закуска- омлет със сьомга и домати. А за обяд салата+ червена леща със сирене. Обожавах леща със сирене преди, с моите глупости да спирам въглехидратите бях забравила колко е вкусна  Heart Eyes

# 644
Тихомълком се разписвам и мога да си ходя от работа  Crazy
Не мога да се разпиша напоследък, времето ми стига да ви изчета поне, но не и да дам отчет. Тренировките вървят, събота и неделя почивка, вчера - тренировка със собствено тегло, днес - кардио и корем на Блендърите  Simple Smile
Честито на Бобчето за колата, на Дилянка за повечето хапване, а да - двете с Мерито сте много сладки!
Наистина взе да става доста топло, започвам да тренирам към 6.50 ч. и още от началото се потя, хем и прозорецът е открехнат  Whistling
Поздрави на всички и спорни тренировки!

Общи условия

Активация на акаунт