Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 961
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря момичета в момента зеления ми фасул се пече Simple SmileУхае страхотно .Толкова да го обичам този зелен фасул  Heart Eyes .
Какви са тези тренировки на Кристин Къри ?  newsm78

# 616
Благодаря момичета в момента зеления ми фасул се пече Simple SmileУхае страхотно .Толкова да го обичам този зелен фасул  Heart Eyes .

https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0&list=PLlL9O3CuKE … rtAq&index=14
https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&list=PLlL9O3CuKE … rtAq&index=13

Tази жена е машина, как пък не й трепна гласа?

# 617
Днес се получи доста добра тренировка-крака, корем + плио, 50 мин. Доволна съм.  Mr. Green

Дана,Дели, и аз да се присъединя  superuu   Mr. Green

Добре дошли на новите момичета! Не се отказвайте и резултатите ще дойдат! А междувремено ще се чувствате енергични и ентусиазирани.

Лек ден!

# 618
  • Stavanger,Norway/ Varna
Оо Кристин е всеоб6та лЮбимка. Много я харесвам и препоръ4вам  Peace

Аз от4итам 11К тази сутрин.
Ох, зарадваха ме на работа, 4е гадната ми 6ефка напуска, след лятото няма да й гледам гадната физиономия ве4е  Party

# 619
  • София
Бобче, честито и за колата, и за шефката  Heart Eyes
Ти така мимоходом я спомена тая кола, че аз я отчетох като кола (кока кола)  Joy

# 620
Влизам за бърз отчет точно с Кристин днес и много любимо:

В петък нямах време и муза да пиша и се разписвам с PiYo - Drench

# 621

https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0&list=PLlL9O3CuKE … rtAq&index=14
https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&list=PLlL9O3CuKE … rtAq&index=13

Tази жена е машина, как пък не й трепна гласа?
Наистина изглежда като машина.Страхотна е .Ще започна да тренирам и с нея плюс останалите неща.За днес направих втора седмица алфа на фокус t 25 Кардио плюс be fit 30 day butt lift oпитах се и да тичам но едвам изкарах 700 метра.Много ме болеше корема.Слънцето печеше точно в мен и се изложих с тичането .Няколко дни ще си дам почивка от това тичане .И мисля да засиля и зачестя тичането след като приключи учебната година в училището в която тичам за да ми е по спокойно и на мен Simple Smile

# 622
Отчет, Бодишред седмица 3, ден 1.   Вчера 11.25 км + ММ се върна от командировка Heart Eyes

Тяна, честита годишнина! Още много години щастлив семеен живот ви желая!   
Скрит текст:
За Кий Уест, кокошките определено са атракция  Wink Музея на Хемингуей.  Аз бих ви препоръчала да прекарате повечко време в някое от островчетата по пътя  - страхотни са!  Някъде бих ви препоръчала да си вземете лодка под наем.  В Маями има хубави музеи, вземете си и някаква обзорна екскурзия

Бобче, честита кола!  Безаварийно каране ти желая!  Страхотна новина за шефката!

Дана, бързо възстановяване!  Днешната програма я правих с гири от 2 кг ...  Sad Подсети ме да отида да си купя билет за Aerosmith. 

Иги, ах, как и на мен ми се ходи на гребната ... Тези дни само въздишам по тепетата - майка ми ми прати снимки от преди няколко дни от нощта на музеите ... красота!

Фъстък, супер идея!

# 623
  • 1st floor
Отчитам Core cardio от Бета (най-накрая)!!! Хареса ми, макар и на места едва да им смогвах на бързината. Опитах се да се кача след това на кростренажора, но успях само пет минутки! Mr. Green
С храната нещо обаче не мога да се оправя, плюскам като прасе! Animal Pig Нещо много почивни дни ми се събраха, от 18 календарни почивам цели 11!!! Добре звучи, но пък си развалям режима с храненето...и всеки ден е уж за последно! Rolling Eyes

# 624
Непокорна, гледах ги и аз гирите в китайския мол, ама нямаше тройки. Имаше 2 и 4, а 4 са ми множко, аз съм слаба в ръцете (дебели пък никаква сила) в Джъмбо 3кг бяха май 12лв и в спортдепо са толкова

# 625
  • UK
Bob Harper - The Skinny Rules - Core WorkoutPeace

# 626
  • Пловдив
Пфу, боли ме д-то и това си е  Sad.
Пробвах да направя днешната тренировка на Руми, но се отказах набързо. Ще си дам принудителна почивка и ще се отдам на балетните и пилатес. Всякакви клекове и напади в момента са ми немислими.
Днес отчитам новата ми любов - Mary Helen Bowers с това.

# 627
Добавям и 30 мин с гумата, малко флегматична, но все пак тренировка.  Mr. Green

Иги, бързо възстановяване!

Всички се загубиха някъде, да не тръгнахте по почивки вече .  Mr. Green

# 628
Добро утро

вчера не можах да се надигна рано за тренировка, но днес успях и отчитам хит 15 от турбото.

# 629
  • 1st floor
Непокорна, гледах ги и аз гирите в китайския мол, ама нямаше тройки. Имаше 2 и 4, а 4 са ми множко, аз съм слаба в ръцете (дебели пък никаква сила) в Джъмбо 3кг бяха май 12лв и в спортдепо са толкова
Аз като ходих, имаше само от пет нагоре. Малки нямаше. Но цените си струваха, по-евтини от Спорт Депо и Джъмбо! Ако имам път натам, ще поглеждам за ластици. Сега от тях имам нужда, но не ми е спешно.

Общи условия

Активация на акаунт