Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 71

• 32 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, фит мацки :*
Отчитам сутрешна тренировка, днешната на Руми. Най-сетне разбрах кои са тия толкова споменавани пистоли  Tired пфф това е луда работа, голямо кълчене падна, нищо не направих, с моята техника най-много нещо да съм се повредила само   #Crazy Иначе страхотна тренировка, чакам си мускулната на дупето  Rolling Eyes
Снощи пак се освиних  #Cussing out ама от днес трябва да влизам в релси
Д_ана бързо оздравяване  bouquet
Мери, с тия приятелчета по-скоро ще се препарирам и ще почина на място от уплах  Joy

# 601
Бобченка, честито возило! Безаварийно шофиране  Wink
Мери, и аз си те представях по-хард  Rolling Eyes Голям сладур си  Heart Eyes
Тяна, дано всичко е наред и с теб, и с близките ти  Praynig Честита годишнина! Пожелавам ти незабравими моменти с любимия човек в Маями bouquet
Дана, оздравявай бързо  Hug
Почивните дни не съм тренирала. Но пък ядох  Embarassed След 10-дневно режимно хранене, вчера - сладолед  Rolling Eyes От днес обаче отново съм стриктна и не само това, ами ще броя калории. А как мразя....  Tired Тренировките си продължавам с поредните дни от 90 ДП и йогата на Ерин. Малко са ми обаче, ще трябва да помисля за още нещо.

# 602
Я да ви попитам за храненето .
Какво мислите за зеления фасул позволявате ли си да хапвате.
За днес съм планувала две съвсем обикновени неща които ми се ядат много отдавна .Едното е супа топчета   Joy , другото е постен зелен фасул на фурна Simple Smile

# 603
  • 1st floor
Еми, аз не виждам нищо нередно и в двете! Laughing Какво му е на фасулът, та рядко си го позволяваш? newsm78

# 604
Зеленият боб е зеленчук, не е към варивата Simple Smile http://www.bb-team.org/hrani/id/217339_bob-zelen-fasul-surov

# 605
Здравейте момичета записвам се в темата ! Simple Smile От доста време преглеждам различни клипчета ,но не мога да се ориентирам какво да избера  като тренировъчна програма. Имам бегъл опит с тренировките , както  в домашни условия така и във фитнес залата.Успях да прегледам темата както и предишните , искам да ми препоръчате някой от всички програми за трениране , имам нужда да оформя цялото тяло ,но с акцент в долната част .

# 606
Отчитам днешната тренировка на Руми и си усещам дупето вече. Видях, че е пуснала анонс към новото предизвикателство и много се радвам, защото се тюхках какво да подхващам като замина, че най-много ластици да мога да взема. Но и Insanity Max 30 винаги е вариант, стига да няма проблеми с комшиите.

Дана, усещам, че се сме от една порода   superuu и да оздравяваш!
Барби, добре дошла! Погледни тренировките за начинаещи на Румяна Илиева, а ако са ти лесни, можеш да опиташ с видеата й за второ ниво. Аз съм пристрастна, но е много добро начало. Ако пък не ти допада, Мери е дала достатъчно подробно описание на програмите на първа страница.  Peace

# 607
Добър ден!

За вчера наместване на ставите /по думите на мъж ми/ с Тае бо - Get ripped advanced 1.

Tqna, честита годишнина, още дълги години да се обичате толкова силно   bouquet

Дана, бързо оздравяване!

# 608
Момичета  съжелявам ,  че питам и задавам въпросите си хаотично , но ме интересува   тренировките на Insanity ..... какви упражнения съчетават кардио и силови ли ..... прекалено натоварващи ли са , ако не тях вие подобни на тях , но по-леки  кои бихте ми препоръчали

# 609
Барби, в никакъв случай не ти ги препоръчвам ако си начинаеща. Те са високоинтензивни и първо трабва да си усъвършенстваш техниката, за да не направиш някоя беля докато бързаш да им смогнеш на темпото.
Ако си падаш по "подскачащи", можеш да пробваш Тае бо, има и клипчета за начинаещи.

# 610
  • В полите на Пирин планина
BarbieN
... Също Фитнесблендърите имат програми от различна трудност:
https://www.fitnessblender.com/

21-days fix на Autumn Calabrese и PIYO на Шалийн Джонсън. С уговорката, че последното е по-близко до йога и пилатес  Peace

# 611
  • 1st floor
Барби, Аlibabali  добра ти е казала.  Peace И аз ти препоръчвам горещо Тае Бо-то. А ако искаш нещо по-силово - Боди Революшън на Джилиан Майкълс. Аз съм фенка и на кръговата тренировка на Джаки.  Flutter Имаш ли си гирички?

Между другото открих най-евтините винилови гири в КитайскияМОЛ в Люлин! Mr. Green Гири като гири, не открих нищо китайско. Цената за 5 кг е 13 лева. Моите ги взех преди няколко месеца за 18 и то с намаление... Имаше и шестици и седмици, ама цифрите не запомних.

# 612
  • София
Кой е този Китайски мол?

# 613
  • 1st floor
Откриха го преди няколко седмици. Намира се на първият етаж на Арон, на бул. Царица Йоанна в Люлин. На гърба на Домко или срещу Люлинския мол (Мега Мол май беше, вече не мога да ги запомня всичките  Mr. Green). Пълно е с разни боклуци, но тежестите си заслужават. Peace Имаше и дъмбели, но не видях цената.

# 614
Здравейте,
От няколко седмици ви следя и най-накрая се престраших и аз да пиша.
Накратко- До септември миналата година не знаех що е тренировка, докато не попаднах по случайност на 90 дневното предизвикателство на Руми и се пробвах. Изкарах го до края и сега тренирам със седмичните й програми- ниво 2.(3 нещо ми се вижда трудно) Та не съм професионалистка като вас.  Simple Smile Не виждам кой знае какви резултати, ама не се отказвам Simple Smile
 Искам да стегна и повдигна най-вече дупето и корема, та в тази насока да е жива и здрава съфорумката, където предложи  Кристин Къри  jump newsm57 Нанагорно ми идва, ама я изкарвам докрая с малки почивки.

Общи условия

Активация на акаунт