Сладкарничка за книги - тема 42

• 21 400
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Петя, мома на 6 и момък на 7 са, обаче пътуване от Варна до София за едно кафе и обратно може да им дойде в повечко. Иначе те вече се познават с Тони Потър  Laughing

# 376
  • София
Мария, ще ви намерим къде да преспите, за да не биете толкова много път в един ден. Peace

# 377
Мериииии, как е хавата Simple Smile
Ама ще се караме  Joy Crossing Arms Като стигна страница 40 ще ви се похваля  Joy ooooh!

Наистина е много хубаво човек да чете какви емоции сте преживели вчера  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДДУ!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ах, Дев и Рейн ще се видят днес  Heart Eyes Все по-хубаво става Grinning

# 378
  • Кърджали
Преди следващата среща ще се местя да живея в София. Тъй де, и аз искам такива емоции.
Чакам още разкази и снимки на подаръци.
Повече не ми се пише. Но ще ви чета.

# 379
Мери, досадна ли станах  Embarassed сори, знам, колко е кофти някой да ти дудне. Аз докато пишех майка ми даже веднъж ми вика: Ти имаш ли изобщо намерение да я пишеш тая магистърска работа  ooooh! Пък то не да кажеш, че съм написала колосалния труд, ама така се получи, че накрая само емпиричната ми част беше към 200 страници. Как да й обясня, че не случайно унито даваше 6 месеца да напишеш, не 6 дни  Grinning
Та след лиричното отклонение, ако имаш нужда от сръчкване, свиркай, бива ме, както виждаш  Mr. Green

Кали, по неволя не съм с моя лаптоп и съответно нямам калибре под ръка Simple Smile и викам чакай да видя аз онлайн конвертора. Абе аз съм повредена, аз го знам, ама ми е чоглаво да качвам файл от компютъра някъде си  Embarassed

# 380
  • Кърджали
Мери, да те ръчкам ли и аз за дипломата работа? Mr. Green Бях подивяла когато пишех моята за магистърската степен. Ама нали се правих на много умна и подхванах тема, дето не е за сам човек. А майка ми си мислеше, че цяло лято не станах от компютъра, щото ми е кеф да се мотая в нета и не искам да свърша друга работа.
Ех, няма ли да спре да вали?

# 381
Аз до сега да я бях написала, ако не работех. Единственото ми свободно време е събота и неделя, а аз искам да правя други неща тогава  Crossing Arms И си ми трябва ръчкане, ама и се депресирам като ми дават зор  hahaha Имам 1 месец, ама... това не са 30 дни, а седмица да речем и то не една цяла свободна, а накъсани 1-2 дни  Tired Няма за какво да ми се извиняваш, Ули  Hug Алекс,  Hug И мойта майка е така.. не ставам от компа. Не стига че на компа работя, ами и за дипломната продължавам да стоя на него.

# 382
  • Кърджали
Ще се справиш. И без туй нямаш избор, та щеш не щеш, ще се справиш Whistling Я виж какъв съм оптимист.

# 383
И аз така си викам  Grinning

# 384
  • София
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Имам 12 непрочетени странички... Но бързам да кажа, че срещата беше страхотна! Много се радвам, че се видях с всички вас, момичета (които бяха на срещата) и че си изкарахме толкова хубаво! Hug Hug Hug

На всички - хубав ден и седмица! Hug Hug Hug

# 385
  • Варна
Ухууууууууууу тук съм  Crazy

Днес сутринта скочих в маратонките да бягам ,сложих личната карта в джоба и газ към морето ,след това зачервена и загряла отивам в пощата взимам си пакетчето и що да видя то било от нашата прекрасна Александра  Hug Hug Hug
Така се зарадвах като видях , че точно Алексчето ми е другарче  Hug Hug
Имам си страхотна книга която ще прочета ,после с удоволствие ще я дам за прочит Алекс  Hug
Страхотни бонбонки който ще почерпя и моя приятел ,много сладка картичка и магнитче.
Мила Алекс от сърце ти благодаря за милите думи който си написала,радвам се че точно аз съм първото ти другарче.Благодаря ти за емоцията която ми създаде и за старанието което си вложила в подаръка  Heart Eyes
Изпращам ви много морски целувки ,на теб ,Кати и бебето  Heart Eyes newsm51
П.С. Благодаря за планинския въздух надявам се някой ден да се видим във Варна а защо не и в Родопите дай боже  Hug
Ето и снимки ,извинявам се за качеството но ги направих набързо :

# 386
  • София
Лоренка,страхотен подарък!Браво на Алекс,за старанието да те зарадва толкова много.  bouquet

# 387
  • Кърджали
Ако ти е харесало, аз съм три пъти по-щастлива  Hug

# 388
Лоренка, честит подарък!  Hug И браво на Алексчето  Heart Eyes Хвърли един бонбон насам  Laughing

# 389
  • София
Момичетаааааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Първо да честитя на Лоренка подаръка от Алексче  Heart Eyes Много е хубав, а само при вида на писмото и нещо ми трепва  Heart Eyes Аз съм си ЛЕЛКА  Joy та помня ония времена, дето си пишехме с дружка от СССР  Joy та любовта ми към писмата датира оттогава  Mr. Green

Така ...
Сега за вчера  Mr. Green
Страхотно беше, но нищо ново!  Mr. Green Аз да ви кажа, досега не съм била на НЕстрахотна среща, честно. Няма как да е НЕстрахотна. Както винаги, си изкарахме супер, кними, миги, тва - онова, всичко си имаше  Mr. Green

Запознах се с Лу, Бъбълче и Елинка.
Лу, красавица си, пу-пу! Прекрасна, стилна, усмихната, общителна, лъчезарна, приветлива иииии направоооо  Hug   Heart Eyes Другия път обаче искам демонстрация на рязко ставане от стол с тази поля  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ох, така ме разсмя  hahaha
Бъбълче, ти си едно страхотно младо, красиво и умно момиче  Hug Който те вземе, щастлив ще е!
Елинка, а ти ме омая, възхищавам ти се за това, че се вдигна и дойде, премина през целия път, за да бъдеш на срещата  Hug Поклон! Прекрасна си, толкова си нежна и мила! То и от тук си личи де, но наяве ми беше много приятно да си поговорим, макар че в шашармата нямахме много време  Hug
Мери, оженихте приятелката, а? Сега е твой ред  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Hug Липсваше ни вчера  Hug А на мен пък, много  Hug Петата женка е в мене, да знаеш  Grinning

А пък като се прибрах да не мислите, че намерих работеща миялна, и съм измила де що има чиния у нас, да бе.  Crossing Arms
Моя мъж ме чакал, за да довърши монтажа и да ми се радва, как й се радвам, пускайки я за първи път, то се оказа, че ще му трябва някаква водопроводна част там, и нищо не стана  #Cussing out Пък като се ядоса, леле, леле ... то беше бучане, то бяха нерви, то беше чудо  Laughing  Та, миялна НЯМА засега  Joy Ох, голям купон  Mr. Green Много ми беше смешен, хем ме беше яд, че не става работата.  Laughing

Хайде да се мятам да почета малко, че само друго правя, а четенето ми изостава много  Crazy
Много се е смрачило навън и дано не завали, че тамън си купих петунии и си насадих една час в съндъчетата ... да има късмет да ми ги съсипе някоя градушка!  newsm77

Общи условия

Активация на акаунт