Сладкарничка за книги - тема 42

• 20 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Що бе Слив, добре си ти беше Мюсото, нали до теб седях  Joy  Hug
Душичка  Hug
И, честита баня  Mr. Green

# 736
  • На планетата Земя
Бих могла да се погрижа за новата тема, само да привършим вечерята.

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 20:21 от Mileto

# 737
  • ГОре на черешата...
Апчих, подсмрък, бауц...с една дума - болна Tired.
Пфууууу, начи, цяла зима устисках, сега в горещините...

# 738
Апчих, подсмрък, бауц...с една дума - болна Tired.
Пфууууу, начи, цяла зима устисках, сега в горещините...
spoko spoko spoko spoko
Бързо да минава!

Сливче, честита баняяяяяяяяяяяя Hug

И сегааааа - имам известиеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее newsm44
КОЙ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? Кой питам? Кой ми изпрати нещо? Кога? Какво?  Mr. Green Hug Heart Eyes
Утре ще видя  Crazy

# 739
  • ГОре на черешата...
Гани, честита ви годишнина / и ние ще празнуваме същата много скоро/ - да вървите рамо да рамо, по една пътека, все напред  bouquet!

Вени, честит подарък, браво на Бъб, как само те зарадва Hug!

А, Точ, изприпках преди малко до аптеката и си взех АБ, няма да стане иначе, че и температура май имам Tired...иначе цял следобед се занимавах с аквариума - правих основно почистване, че от юли миналата година откакто е стартиран не беше. Ама голямо гонене падна на кулитата и на сома - той наедря гадината и няма улавяне Crossing Arms. Изцопах ги в една тенджера да си измия всичко на спокойствие. После пък няма хващане пак на тоз ми ти сом - нали тенджерата кръгла, пък кепчето правоъгълно...накрая се ядосах и с тенджерата - на мивката - прецедих го дет се вика и го върнах обратно Mr. Green. Сега стана като нов аквариума, чак не мога да му се нарадвам.

Притъмня, святка, дъжд заваля, дано не опуши някоя градушка.

# 740
Мариетко, смея се с глас на твоя сом. На теб отново - да се оправяш :*
При нас времето едно странно. Тежко е, задушно. Облаците са малко, ама все ми се струва, че дъжд идва Thinking Ще спя като бебе Blush

# 741
  • ГОре на черешата...
Иде, Точ, иде, след 2-3 часа ще е при вас...
Отивам да мятам мръвки на скарата, че мъжовете с постна картофена яхния няма да минат. ММ ей сега замина на село, че му се обадиха да лови рой, тъкмо да се изкъпя и се хоризонтирам като се върне.

# 742
Чакай да се разпиша в старата, че иде новата Grinning

Уж е добре малкия, на прегледа нищо конкретно не казаха...на гърлото и гърдите му няма нищо, точи сополи и кашля от тях, а пък за лошото му казаха диета малко и то милото не смее да хапне тази вечер, само ме пита това може ли, онова може ли...Благодаря за загрижеността Hug

Венка, честит ти подарък, малкото сладко Бъбли много добре се е справило, браво!!!

Точи, чакаме и теб утре с разказ, кой, какво, защо Hug

Гани, честита ви годишнина, да сте здрави и да се обичате до безкрай   bouquet

Лу и аз съм ходила в СФ на Метрополис с ММ, той по принцип е по голям фен, но това като по младички Grinning

Сливче, честита баня, кеф а Grinning

Мариетка, бързо да се оправяш мила Hug

Вие за парфюм Мосю си говорите, а аз мисля за автор и все ме сърбят ръцете да ви поправя, добре че не се обадих да се изложа Laughing

Скарамуши, как изкара празника, снощи само по парфюм ли беше smile3534

Вив, не можем тебе да те заборавим Hug

Бъбли, мислех огнени да ги направя крайщата и после да ги потъмнявам с основния цвят, ама май ще го отложа за след морето, ще видим...

Точе, какво направи ти бе душа...ако няма къде да слагаш новите придобивки у дома има място Laughing

Ох, отивам да се опъна малко, че днес се изморих, а като се има предвид че не спах Rolling Eyes

Хубава вечер на всички!

# 743
Гиговче, нямам търпение да се хваля утре Heart Eyes Коя ми е книжката (че да си купя другите Mr. Green), коя душа ме е мислила  Blush Hug
Имам място... все още. ММ ми купи много сладко шкафче за моите глезотии  Blush Party Heart Eyes

# 744
  • На планетата Земя
Ето и НОВАТА ТЕМА, другарчета!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт