Сладкарничка за книги - тема 42

• 20 942
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Belgium
Ех, Венка, какъв чуден подарък  Heart Eyes Hug

Лотхен, ама то и до днес има Метрополис, може оня ден да съм била на партито не се знае  Mr. Green

Точ, ти Василиса, аз Малвина - кой като нас  Flutter

Ули, пиша ЛС  Laughing

Гани, честита годишнина - да сте все така влюбени и щастливи   bouquet

Само да кажа, че Нощта на литературата е била зверски яка, яд ме е, че пропуснах.
Довечера Гърция я замествам с представяне на новото издание на Алиса с нечовешки готини илюстрации и ревю с тема The Tulip Collection  Heart Eyes

# 721
  • София
Леле Точка яко разоряване ще да е било!Само така.Пълни шкафчето с хубави нещица.И както казваше приятелка-Нареждам си ги,гледам ги и ми е густо  Hug
Да не пропусна.Поздрави твоят татко от мен!Да е здрав и да ви се радва всеки ден на вас и на внуците.
"Корес" днес дойде и при мен.Дори са ми изпратили и няколко различни мостри на други продукти на марката.Доволна.
Честити подаръци на Вени!Браво на Майчето,много добре се е постарала.И идеално улучи момента на Вени.Тъкмо беше тръгнала да изпада в дупка  Hug

Гани,честита годишнина!Да се обичате още дълги години и винаги да има разбирателство и любов не само към Уевски!

Миле, Саске ти благодари горещо!Вчера гриза,гриза и накрая легна от кеф.Много е сладък като се строполи в клетката и гушне жената.

Дев хиляда прегръдки от мен!Виж,какво хубаво слънце е навън!

Гиги ще те уважа лично Heart Eyes

Иначе съм ок.

# 722
  • на североизток от Рая
Здравейте ,слънчеви момичета! Прегръщам ви!  Hug

Вени, прекрасен подарък имаш. А Бъбли е чудесно дете, дано такава искрена да си остане, ненаранена от живота и жестокостите му. А как се е докопала до инфо за името ти, което е интимно в семейството ти? Хитрушата, виж я ти.  Simple Smile
Скрит текст:
Аз също имам име, което знае само семейството ми. Научи го и един колега на мъжа ми и го ползва и той. Оказва се, че обичам да го чувам само от най-близките ми, неестествено ми стои в чужди уста. А вече и другите колеги на мъжа ми ме наричали с това име.  Shocked

Не съм чела `Малкият непознат`, но са Стоунър само хубави думи мога да напиша.

Гани, обичайте се винаги, независимо от броя на миналите години. Дано не изчезва блясъкът в очите ви!  Hug Hug Hug

Не знам какво още да напиша. Просто ще чета и може пак да се включа.

А довечера съм на театър, предложиха ми билети, приех ги с удоволствие.

Слънце и хубави неща ви пожелавам!  Hug

# 723
  • София
А как се е докопала до инфо за името ти, което е интимно в семейството ти?
То не е тайна някаква, и Мариет така ме е наричала. Името ми е дълго и предполага различни комбинации - просто една група близки се обръщат към мен по един начин, друга - по друг. Всичките прякори си обичам, нищо, че понякога ме хваща разтроение на личността  Mr. Green.

Приятно прекарване, Нели, какво ще гледаш?

# 724
  • на североизток от Рая
Ти си си Венка, Вени!  Heart Eyes Hug

Ще гледам "Антихрист" довечера.

# 725
А! Сетих се как те е наричала Мариетка! Знам какво пише на тефтерчето.  Party
Честити подаръци,Вени! Бъбълчето е разкошна!  Hug
Аз пък се нареждам за "Малкия  непознат".  Wink
Лу,не мога да си те представя с таз синя коса!
Аз единствено червена съм била,но после ходех като изрусена циганка ,докато се махне и не повторих повече.
Сега съм зациклила на кичури от няколко години.
Бяхме с бебе Ани на ваксина-скъса ми се сърцето-много рева милото!  Sad
Гани,честита годишнина!
Да се обичате и подкрепяте!
  bouquet

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 16:34 от nezito

# 726
Вени, честит подарък. Браво на бъб- забелязах, че и на кутията има специално послание.
Гани, честита годишнина. Все така със същия плам в очите и в следващите 55.   bouquet
Паяче, не се коси, ще се справиш...пък и каката и баткото ще помагат ( на последното не се надявай много много). Като казах, че мъжът ми ми купува козметика, това е защото е в добрата стара европа, а със сегашния курс на долара и еврото си е далавера пазаренето от там  Mr. Green а и беше оборудван със списък и точна снимка на продукта. Mr. Green следващия път ще му дам по-голям списък, че като си купувам аз ме боли сърцето ( а и 300 ЕУР не бих дала за едно бурканче със сигурност, това да не е книга, че струва толкова)

# 727
  • USA, Steak State
Бъб се е справила прекрасно с първата си размяна. Честито Венка!  Hug

Ние утре вечер тръгваме обратно за дома. Една нощ ще останем в Сейнт Луис при приятели, които преди година се преместиха да живеят там от Канзас и тъкмо децата да се видят и да поиграят.

Вчера бяхме на пазаруване с племенника да му купим подарък по случай завършването на бакалавърска степен по Сайънс и се разкатах от вървене. Напазарувах доволно на децата малко облекло де. Доволна.  Mr. Green На бебчо ( бебчетата) купих два лигавника. Да не са капо и те. Simple Smile

На Мери са и накупени 1-2 окенски екстри. Wink

# 728
  • На планетата Земя
За вашите книги не знам, но важното е, че Саске си е изял клонките.  Mr. Green

Нели, приятна вечер в театъра!

Точ, гледам, че си КУКУряк.  Mr. Green

Имам конструктивно предложение за следващата тема - да я оставим с това облекло, хем бързо я изписахме и не можах да му се порадвам, хем ми харесва, хем по-малко грижи за номер 43.

# 729
  • Пловдив
Вени, честито ти подаръче прекрасно...

Гани, още много, много годишнини в любов да посрещате  Hug

Точ, ти си едно много послушно дете  Hug ще има снимки задължително  Wink Спиралата и червилото ми харесаха от пръв поглед, със здраве да си ползваш всичко!

Аз след малко тръгвам на зъболекар  Confused няма начин...

# 730
Аз съм най-щастливото човече!!!  Crazy Party Party Party Party

Венка е доволна и щастлива от подаръчето си - това ми оправи деня, честно!  Heart Eyes Crazy
Вени, ужасно се радвам, че пакетчето идва в момент, в който е било полезно и усмихващо те!  Hug  Най-важното нещо беше да те зарадвам, да успея да уловя теб и да сложа няколко частички от твоята същност в пакетчето. Е, има и малко щрихи от мен, но ... поносимо е, надявам се!  Heart Eyes Hug
Колко идеален момент си избрала да идеш до пощата, викало те е подаръчето - сигурна съм!  Crazy Hug Hug Hug
ПП. Ама ти верно ли се разциври?   #Crazy ooooh! Hug Hug

Жокерът се отнасяше до надписа в долното ъгълче на всяка страничка от тефтерчето. Толкова се изненадах като го видях, защото си спомних как едно от момичетата от темата я беше нарекло така и тя после обясняваше как само най-близките използват този вариант на името й. Много готино ми стана, казах си, че е съдба - тефтерчето просто ме извика, не беше планирано попринцип! Дано си го харесваш, Венка, то си върви в комплект с химикалчето  Heart Eyes

Мария Ч., в птицекомбинат ли работиш?  newsm78 ooooh! ooooh!

Камиче, хубаво да си изкараш по избраните дестинации!  Crazy Hug

Миленце, аз съм на работа тогава, идвайте и ще се видим!  Party Само че аз може да търча по разни задачки, но като цяло мисля, че всички ще гледаме представянето - във фейсбук са се отбелязали, че ще идват около 400 души. Да видим дали ще затворим книжарницата  Joy

Миж, моята фризьорка не ме е разубеждавала, а аз все си мислех, че омбрето е лесно, точно защото не иска поддръжка. Какво е сега това матиране??  Shocked newsm78
Аз искам много тъмно червено, бургунди ... То като тръгне да изсветлява, просто ще се измие и отдолу ще е моя цвят, няма да стои циганско ...  newsm78
Не знам ...

Гиг, ти какъв цвят омбре искаш?  newsm78

Лу, аз точно ярко червено не искам .. не ща пламъци и доматен цвят .. а тя твоята коса е тъмна и затова трябва обезцветяване, явно ...  Peace

Кали, съчувствам ти ...  Hug

Гани, честита годишнина и още много по толкова - все заедно! Много щастие ви пожелавам!  Hug

Тоооч, то остана ли изобщо стока в магазина след теб? Честити покупки!  Crazy Hug Hug

Лу, къде е представянето на Алиса??  Shocked  Тя си е наша гордост, прекрасна е! иИскам разказ после  Crazy

Нелко, хубаво изкарване на постановката!  Hug

Аз не мисля да ви разказвам за деня си .. просто ми е прекалено хубаво и не искам да си развалям настроението. Все така да сме и в новата тема  Peace
Сигурно ще ви срещна там като се понаспя ... засега довиждане и ... не изписвайте света, моля!  Hug Hug Hug

# 731
Точ, ти Василиса, аз Малвина - кой като нас  Flutter

Много я гледам тази Алиса, май я искам  Flutter

Леле Точка яко разоряване ще да е било!Само така.Пълни шкафчето с хубави нещица.И както казваше приятелка-Нареждам си ги,гледам ги и ми е густо  Hug
Точно това написах на едно момиче от съседната тема - май от нерви се разорих вчера, ама сега ми е много кеф да си гледам купчината на шкафа  Crazy Пък като стана една красива след всичката тази кифльощина  #Silly rotfImao
Благодаря за поздрава и пожеланието Praynig Hug Heart Eyes
Искам да дойда да гушам Саске Hug Моето Фифи много ми липсва Cry

Нелко Hug Hug Театрално-хубаво да ти е днес Hug

Нези, цункай Ани Heart Eyes

Миле, познавЪш мЪ добре, ама то ми и личи  Mr. Green Hug Hug Имаш моето положително ДА за темата  Peace

Деси, ти май не ме познаваш като Милето Confused
Точ, ти си едно много послушно дете  Hug ще има снимки задължително  Wink Спиралата и червилото ми харесаха от пръв поглед, със здраве да си ползваш всичко!
Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy  Hug
Много са хубави дааа. Остава и мен да разхубавят  Mr. Green

Паяче, честити лигавници  Hug Hug

Бъб, затвориха магазина за да презаредят  Joy

Май аз ще приключа темата bowuu

ПП Вени ходих да гледам - не могат да се местят снимки от един в друг албум май. Изтрий ги и ги качи на ново Simple Smile

# 732
  • София
Аз да ви драсна два, три реда, да нИ мЪ забОравите  Hug

Венка, страхотен подарък, Бъбълче е суперска! И двете книги са жестоки, не че съм ги чела, но ще ги прочета някога  Heart Eyes

ЛуHug

Калинце, дано скоро излезеш от гадния период  Hug

Точи, уха ... егати кефа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Деси, да ти мине леко зъболекаря  Hug

Паяче, стискам палци нещата ти да се наредят така, както ти ги искаш  Hug

Гани, честита годишнина   bouquet И ние миналата година празнувахме същата  Crazy
Винаги да се чувствате като гаджета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нели, приятна вечер и на теб  Heart Eyes

Нези, да нацелуваш сладката сладкишчица Аничка  Hug Любимка ми е вече  Heart Eyes

СливчоHug Hug Hug Hug

Лека да ви е момичета,  Hug

# 733
На Мери са и накупени 1-2 окенски екстри. Wink
Оо, почувствах се като русалка изведнъж  Laughing Crazy

# 734
  • София
Кали пропуснах да ти кажа-Колкото повече остаряваме,толкова по-нерешителни ставаме-личен опит.Тъй че взимай решенията със замах.Те градят живота ти.И не забравяй-ти си богата.Здраво семейство,здраво дете.Смятам,че ме разбра Peace

И да си кажа,то било хубаво да се окъпеш.А как само си изтърках гърбината...Пфу,нищо общо с канчето.
Пуснаха ни водата-топлата,по-рано,защото имало възмутени хора как така ще се спира водата за ремонти през месец май.Та спряха ремонтите и Сливка се изкъпа  Laughing
Иначе нито Мосю нито Мюсо щяха да помогнат,ако се бяха забавили колкото бяха обявили в началото.

Общи условия

Активация на акаунт