Сладкарничка за книги - тема 42

• 20 937
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Миленце, честит имен ден на Жоро! Да е жив и здрав, и все така да ви обгрижва!  bouquet
"Хари Куебърт" ще ми го донесе Мая, така че ти спокойно можеш да вземеш от Незито! Hug

# 46
  • На планетата Земя
Другарче, мило другарче, към теб пътува скромно пакетче.
От това по - голям жокер не мога да дам.

И сега това какъв жокер е? А? А????  Crossing Arms

smile3502

Не ти се брои, опитай пак.

Пете, значи Нези или на друг я е обещала, или се е объркала. Аз вестник от вас в неделя няма да взема, камо ли КНИГА!  Mr. Green И листче дори няма да пипна.  Mr. Green

Благодаря ти за пожеланията!  Hug

# 47
  • София
Миле, залагам си половината шапка за другарчето ти! Да ти пратя ли името му на лични?  smile3502 Кааааак не съм дала жокер, та аз толкова жокери дадох Grinning  Няма как да дам още един, без да му кажа името  Crossing Arms Хаааа-маха! Аз казах! Хау!  Crossing Arms
Другарче, отивам да пускам едно голямо жълто нещо  Flutter Стискай палци в пощата да имат достатъчно голямо и достатъчно жълто като за мен кашонче  Joy
Ох, влизам бързичко в хобитовската дупка на Милето, и не ме търсете  Blush

# 48
  • На планетата Земя
Давай, давай, чакам те на лични да си омачкаме шапките!  Mr. Green

# 49
  • Кърджали
Аааааааааа, Миле, останалата част от жокера, когато другарчето се обади в темата че пакетчето е пристигнало.  Mr. Green Тогава вече няма да има загадка. Написани са трите имена и адреса на другарчето /на пакета/, тъй че ще пристигне.
Вив, и на теб  ти пратих книжките обратно.Сколасах най - накрая. Сега остава каквато съм завеяна да съм объркала съдържанието на пликовете  Joy Уж три пъти проверих....

# 50
Прескок, забърз,
 Hug
Кали, благодаря:)
Алекс, да тичам ли до пощата Thinking че не ми пращат известия тия хора...
Хой  аз трябва да измисля как да стигна до срещата... Нооо трябва да  стигна. Имам да връщам на Мариш, на Ули и на Мери. Мериии ще ме караш да го довърша Сомосата, глей ква си значи.
Ули , думай май диър ще ли  се видим ил нье ?

Адиос до послепак...

# 51
А, така, Миле Simple Smile
Не се измъквайте по чорапи, а давайте жокери. Всеки може с една дума да се издаде, ама нали това е забавното, хем жокер да дадеш хем да не се издадеш Simple Smile

Никой ли не се заподозря като мое, не са ми добри жокерите, ех. Ще пращам към много красив край на България.

Миле, не знам още дали ще успея за срещата, възможно е да не.

# 52
  • Кърджали
Ули, на мен, на мене.... Няма по - красив край от моя. Скромно, нали?

# 53
  • София
Ули, дано да успееш за срещата! Hug

Това пък ме подсети - Гиговче, много се радвам, че сте имали толкова приятна среща и сте си направили хубави изненади! Hug

# 54
Лотхен, ако някой я иска Сомосата, може да я дадеш, ама не я носи напразно да ти тежи  Hug

Уж загърмя, уж запръска и ... спря. Като ще вали, да вали и да трещи, аааамаха  Crazy

Мижката ми изпратила Човек без куче и познайте дали няма шоколад в пакета... че и шоколада е с тирамису. Вчера бая си похапнах, днес крия шоколади, а дали ще успея, не знам  Embarassed Joy

Ули,
на мен  Mr. Green

# 55
А, Мери, я си стой на моя пиедестал, щом за книгата успяваш, трябва и за шоколада Simple Smile крий го в шкафа и не пипай  Mr. Green

# 56
  • На планетата Земя
Алекс, поне опитах  Whistling

Писнахме си с Мариш - Маришкоооо, на крива следа си, карлинг-дарлинг!  hahaha

Лотхен, Ули, дано да успеете.  Peace

Мерич, аз мислим, че не си ти другарчето на Ули. Мдааа!  Mr. Green

Моето другарче е едно нежно същество таковоооо, като се усмихнеее, благо да ти стане!  Heart Eyes Вади бърза крачка, и умът й бърз, както и приказката сладка, мисълта - бистра и чиста, сърчицето - кристално.  Mr. Green

# 57
Миле, значи съм твое!  Mr. Green

Ули, ще видим...  Naughty Laughing

# 58
  • На планетата Земя
Съвсем възможно това е - казал Йода и се мушнал сред Татуинските пясъци  Mr. Green

# 59
Миле, не съм аз значи, няма да чакам айрян Simple Smile хич не ми е брЪз умът  Blush

Общи условия

Активация на акаунт