Сладкарничка за книги - тема 42

• 21 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • В Балкана
Аз в неговите способности съм убедена.  Peace
Той ще ми е външният консултант.. Ама нали трябва да има някой да върши черната работа. Няма да му я даваме на него я.. Освен, ако не те е ядосал.   hahaha  hahaha

Ули  Hug  Hug
Кога ще се виждаме с теб?

# 616
Ули  Hug  Hug
Кога ще се виждаме с теб?
Чакам да свирнеш само Simple Smile

# 617
Алексче, зло да те забрави!  Hug  Hug

Точии, мисля си за теб с много, много топлина, да знаеш!  Flowers Four Leaf Clover

Нези, винаги намираш най-красивите картинки, ейй! Wink
Лу, Мариетке и Нелко, благодаря и на вас за пожеланията!

А с парфюма много ме изненада моя мъж, понеже съм споменавала пред него не повече от два пъти, че го харесвам... Такива неща обикновено му минават през едното ухо и излизат през другото и изобщо не очавах, че дори е обърнал внимание, че говоря за някакъв парфюм, камо ли да е запомнил кой е и как се казва.  Laughing Тъкмо бях решила да си го самоподаря и той ме изпревари. Ще умра от кеф просто!  Heart Eyes

# 618
  • София
Скарамушче, много се радвам, че така приятно те е изненадал твоят мъж! Hug

Нелка, мислех да ти го пиша това още преди..., не знам защо така не си ги харесала гърците при това пътуване? На мен са ми много на сърцето. Харесвам ги. Широко скроени хора са. Естествени и приятни. Не знам защо така са били намусени... Моите впечатления от тях са по-други, по-спокойни и усмихнати ми се виждат от българите. Дано пак така ми се видят като отидем на море.  Praynig

# 619
Влизам да ви погледна и съм зарината от палчета. Обичам ви. Знам, че ще помогнат Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Рейни гушвам те Hug Чакай ме на Софийската табела, ще докретам някой ден  Praynig
Знаете ли кое е най-хубавото нещо в София? Табелата за ВАРНА  Mr. Green Peace Hug
Шегувкам се, нервите ми играят номера Confused
Точ, не се оплаквай  Hug Лесно няма никъде. Радвай се, че поне някакви привилегии имаш.
Споделям, не се оплаквам. Peace Hug
Скрит текст:
Няма смисъл, лежа на каквото съм си постлала Tired Някой ден ще избера нещо друго. Здрави да сме Hug Всеки си има дертове, няма как да е само цветя и рози...Аз съм здрава и обичана. Стига ми. Работа се сменя, пари се печелят, вещи се придобиват. Имам вас, имам приятели, имам семейство.
Всичко имам бе Heart Eyes Саааааааамо подарък си нямам ощееее newsm45
Скрит текст:
newsm47
Другарче, нали имаш търпение  Mr. Green Hug Hug Hug Heart Eyes

# 620
  • Кърджали
Точи, палчета и от мен.
Аз съм доволна. Прегледа мина, всичко е наред.

# 621
До края на седмицата се надявам да пратя, Точ, търпение Simple Smile
Нямах предвид "оплаквам" в такъв смисъл  Hug по-скоро да не се фокусираш прекалено или само върху минусите, защото има и плюсове. Но то като му прелее на човек, не е лесно да не им обръща внимание.

# 622
  • Ямбол
Да дам отчет, към моето другарче вече пътува едно жълто, не много голямо кашонче. Да го чака утре сутрин пред пощата направо  hahaha
ще бъда там  Mr. Green

Кали, и двата чакай, пък който дойде  Heart Eyes

Бъбли, работя с такива птици  Mr. Green
Точ, добре са патетата, докато не са минали през кланицата  Embarassed Благодаря, че попита  Joy
Точии, Flowers Four Leaf Clover

# 623
Ули, разбрах те Peace Hug Просто споделям Hug Heart Eyes
Мария, каква съдба имат горките патета Confused Hug Hug

# 624
Скарамушче, честит рожден ден! Все такива прекрасни подаръци, и в нерождените дни!
И на всички - прегръщ голям!

# 625
Знаете ли кое е най-хубавото нещо в София? Табелата за ВАРНА  Mr. Green Peace Hug
Истина си е, аз от Девня започвам да усещам морския въздух, ама софиянеца не ми вярва.

Честит РД scaramouche , много сбъднати мечти и приятни мигове с любимите хора   bouquet
Лу, приятно изкарване в гръцко.

Да ви издам една тайна, как да се сдобиете с много козметика. Давате списък на мъжа си/ приятеля си. Казвате му да ви вземе нещо. Той влиза в първия магазин, дава списъка на продаваката и.... се оказвате с една торба неща... според мъжа ми само едно бурканче го е спряло, че му поискали +200 EUR  Mr. Green

# 626
  • Варна
Минавам много набързо преди да ме вземат  Flutter

Честит Рожден ден, scaramouche бъди много здрава,щастлива и винаги усмихната!Весел празник от мен   bouquet

Точ,стискам палци и ти пращам много прегръдки просто ей така  Hug Hug Hug

Лу,приятно изкарване  Hug

Алекс,много се радвам е всичко с бебо е добре  Hug

Кости ,радвам се е писа  Hug

Нели ,не съм си писала с Нара в ФБ мислех че може вие да знаете къде се губи.Но както ти каза който има желание е тук  Hug

Рейнче, да мога да кажа че този път наистина се застоя пу пу вече 23 дни сме заедно ама как си ги броя като малко дете  Laughing Щастлива съм дано да продължим и занапред така.

Малко ми е сложно тези дни стягаме багажа на татко заминава в събота ,малко ми е мъчно но и това ще мине.

Прегръщам си ви всички ,утре с кафето ще ви чета  Hug Heart Eyes

# 627
  • София
Кой е Мосю Ли newsm78
Знам че е парфюм,но искам да видя кой е Peace

# 628
  • На планетата Земя
Честит рожден ден, мила Скарамуш!

Желая ти много здраве, щастие,
вдъхновение във всичките ти дела, пътешествия и ОБИЧ!  Heart Eyes Hug

Страхотна изненада от мъжа ти!

Мариетка, супер резултати! Това е усмихващо!  Heart Eyes Хубаво е това, което и ти, и Нели, и Слив споделихте за емоциите на учителстването.  Heart Eyes Миж, не се извинявай! Животът е шарен, пишем се приятелки и аз открай време съм на мнение, че не можем, щом се декларираме за такива, да говорим само за положително и ненатоварващо. Влязох в емоцията ти с желание и добра мисъл!  Heart Eyes

Алекс, браво и на теб! Всички тревоги да отпадат!

Кости, добре завърнала се!  bowuu

Много ми хареса описанието, което сте дали на гласа на Петето. Аз понеже отдавна я слушам и съм забравила да я "чувам" по този начин, а наистина е така. Една прекрасна камбанка!

Нези, аййййй честито да ти е Камъчето!  Joy Голяма е калпазанка! Ще я видим пак скоро, Камиче с Камиче!  Mr. Green

Мариш, как е очето? Не ми се ще да повярвам, че тая пущина няма лек. Искаш ли да идеш при доцент Андреев в очна клиника Ден за второ мнение. Имаме голям семеен опит при него за различни проблеми.

Слив, радвам се, че четеш тази прекрасна книга за Уве. А Саске гризна ли дръвцето?  hahaha hahaha hahaha

Ловче, чакам с нетърпение почерпката ти.

Точ, стискам още, заболяха ме палците вече!  Mr. Green

Кали, тревожа се, че се тревожиш. Дано намериш най-доброто решение за себе си и семейството си. Все се надявам, че ще се появи така желаната алтернатива!  Praynig Hug

Мария, честита ти половинка! Да си я ползваш с кеф и по предназначение кооолкото се може по-дълго!

Рейнпунцел, не така! Молим ти се! Приятелка се пишеш, мълчиш и стискаш зъб! А представи си без табелата какво щеше да е!  Joy

Лу, приятен път до слънчевата Грииийййс! Колко време ще си там?

Гани, Деси, Нелко, Гиг, Лоренка, Пете, Елинка, Дев  Hug И който пропускам дваж повече  Hug Hug със сърце  Heart Eyes

Ние сме добре. Аз работя, той работи, тя взима матури. Засега супер успешно. Остава да разберем резултата и от днешната природа, но това не пречи още от сега да потупам девойката по рамото.  Heart Eyes Другата седмица и тя е на зелено, дано и да е на здраво, че имам лоши спомени от миналата година.

Сега го пускам това и забранявам да пишете повече от дума на мнение.  Crazy

# 629
  • Belgium
Ох, момичета, николко дни няма да ходим в Гърция, пътуването отпадна  Tired

Тъжно е, отваряйте по своя преценка
Скрит текст:
внезапно почина бащата на нашия приятел, който щеше да ни води в Гърция..............

Общи условия

Активация на акаунт