Сладкарничка за книги - тема 42

• 20 941
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз в новата готина темаа Simple Smile
Имаме си отново супер корица  Heart Eyes

# 16
Леле, каква разкошна нова тема!   bouquet
Аз се прибрах вкъщи, утре на работа...
Другарче, ще ходя да ти взема онова нещо, дето седмото ми чувство ме дърпаше за ръкавчето, и ще мисля за изхранването ти, да не си ми гладничко.
И за картички ще обикалям утре.  Thinking
И мисля да те оподаря, пък ти ще си решиш кога да си отваряш книжката.

Кали, ама наистина е страхотна темата!
Хубаво да си изкараш на караокето!

Нези, честита годишнита! Най-добри пожелания!

Нели, оправяй се бързо!

--
Подсещам великотърновската гвардия: в неделя, Петропавловски манастир, от 11 ч., някъде там в района, събор на овцевъдите, търсете ме при овчарските кучета. НЯМА да джафкам много, но хапя. Joy

# 17
  • ГОре на черешата...
Камиче, вЕрно ли ще идваш? Ще те намеря, да знаеш Hug...

# 18
Камиче, прокрадва ми се някакъв презантиман, че ти си моето другарче, а? newsm78 Laughing

# 19
  • София
Момичета, гледам Викинги и имам въпрос относно една случка от началните епизоди на втори сезон:
Скрит текст:
Вие чували ли сте, чели ли сте някъде християни да разпъват християни? Аз май не съм, а ми стана интересно.

Камиче, абе да не съм ти пак другарче  newsm78? Еви, ако пък си ти - ще видиш колко е гот Heart Eyes. Камиче, разказах ли ти как си изядох сама целия марципан, дето ми прати скоро. Честна дума, издебнах момент да няма никой около мен  Embarassed и се натъпках кат... прасе   chef.

# 20
  • София
Ей, човек да не изведе детето на градинка - 28 мнения от старата тема и две странички от новата сте изписали  Flutter  Hug  Joy
Евиланче, а мен кво ше ме правиш, за да си мълча  smile3502
Точ, знам кое ти е другарчето  Party
Миле, и твоето другарче го знам  Flutter
 Залагам, че и в трите случая съм познала  Flutter
12 момичета ги изключих от списъка на заподозрените  Flutter
Чакам още жокерчета  Crossing Arms  Crazy  Grinning Hug
Кали, много хубава тема  Party Благодаря ти за труда   bouquet
Мариет, много красиво описание...  Heart Eyes
Елинко, ще дойдеш ли в неделя на срещичка?  Hug  Heart Eyes Party
Айде... лекичка от мен  Grinning

# 21
  • Пловдив
Кали, прекрасна корица на темата, а главните сектанти сте сладникаво опасни  Hug

Нези, честита ви годишнина, пожелавам ви още дълги години любов и разбирателство. Мъжът ти е направил страхотен избор с жена като теб.

Мери, честита ти първа част от подаръка /много е гот да чакаш да отвориш изненада на две игри съм го правила/   bouquet

Не ми говорете за жега, днес на мелницата ми идваше с маркуча с ледената вода да се полея / като се има предвид, че не съм много навлякана тениска и долнище на анцуг/...вечерта отидохме до града на разходка и седнахме на реката...истински разкош, а от колко време не бяхме излизали само двамата с Ачо не е истина.

# 22
Здравейте от мен  Simple Smile
До сега не съм писала в темата ,но  много ми допадна атмосферата, която цари тук и се надявам да приемате нови членове   Embarassed
Накратко за мен , на 26 години съм  от София ,уж последна година студентка по Архитектура , но май ще е последна само семестриално , защото  съм до никъде с дипломната работа , а  и трябва да взема още няколко проекта , които ми се опъват ( като  реших да запиша това преди години не знаех ,че е толкова трудно ). Хобитата ми се менят с годините , преди много обичах да рисувам , но  това чертане явно уби въображението ми  Grinning . Чета книги от всякакви жанрове , в момента чета Сандра Браун - Скрити огньове , но доста бавно ми върви понеже е от телефона , така и не я намерих . Много обичам книги от така нареченият жанр чиклит , харесвам и книги свързани с психологията и астрологията.
Това е от мен , на вас Ви желая приятна вечер ,след този хубав летен ден  Simple Smile

# 23
  • Пловдив
jasmina_12, добре дошла при нас   bouquet

# 24
  • София
Нези, за малко да си легна, пропуснала те  Hug Честита годишнина!

И на всички момичета, които имат близки гергьовци и герганки  Hug
Добре дошла, jasmina_12!

# 25
  • Ямбол
Кали, благодаря ти за чудесната тема отново   bouquet

Честит Имен ден на Гигова и Гани!
Честит празник и на всички наши близки, които празнуват днес!!
Скрит текст:

Мила Нези, честита годишнина! Бъдете здрави и заразявайте всички около вас с любовта си!!   bouquet целуни бебе Ани и да се оправя бързо  Heart Eyes

Нели, бързо да се оправиш и ти  Hug

Не съм другарче на Ули, защото нямам домашен любимец, но пък успешно се разпознах като другарче на Кали  Heart Eyes Калии, коя книжка ми избра  newsm78 Да, да, допуснала си грешка, защото си поправих списъка  Mr. Green Е как така не си казала нищо, аз се разпознах  Mr. Green Олеее, колко емоция  Hug Hug Hug Hug

Мери, отваряй пакета, как издържаш  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Мариетка, за пореден път се възхищавам на творенията ти - прекрасни са всички   bouquet

Аз не съм давала жокер  newsm78 Ами .. аз само ще кажа, че всеки ден надничам за постове от моето другарче .. още откакто започнах да пиша в темата .. тя е чудесна, тя е уникална и безобразно готина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жасмина, добре дошла тук  Hug

# 26
  • USA, Steak State
Мило Кали, благодаря за приказната тема. Прочетох за хубавия ден прекаран с Тони с усмивка на уста.  Heart EyesОбожавам да прекарвам време с Мелиса ( тя нали по- голяма и вече разбира) и да правим това, което на нея и се прави- само аз и тя. Напоследък обаче съм страшно уморена, но и това ще мине.

Добре дошла на Жасмина и се надявам да се чувстваш уютно сред нас!  Hug

Мерииии, ОТВАРЯЙ ОТВАРЯЙ ОТВАРЯЙ!!!!  Mr. Green

# 27
  • София
ДУ  Tired !

Скрит текст:

jasmina_12, добре дошла  welcome  !
Наистина трудна специалност учиш, но види му се края.
То щом завършиш семестриално, дипломната после е въпрос на лична организация.
Надявам се, че ще ти хареса тук при нас и ще се чувстваш добре  Hug

...успешно се разпознах като другарче на Кали...
smile3506
Скрит текст:
smile3505 smile3505 smile3505

Паяче  Hug

Изчезвам на работа, ще ви наглеждам през деня  search

# 28
ДУ!
Кали,благодаря ти за хубавата тема!  Hug
Благодаря ви на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат!!!  Hug
Аз чета само от телефона и сигурно нещо пропускам...
Гигова и Ули са имали хубаеа среща-радвам се за тях!
А за нашата среща в неделя нищо не прочетох-кога,къде?
И да нося ли нещо на някой?
  newsm78
Отивам да се приготвям за работа .
После пак ще ви нагледам.
Хубав ден!
 Heart Eyes

# 29
ДУ Hug
Хубав ден ви пожелавам!
Мария,ясно,аз съм твоето другарче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт