"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 67 тема

• 40 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Оле,това малкото Елмерче горе е страхотно.Има очите на майка си Simple Smile
Тази снимка,която завъртяха днес е страхотна.Много ми харесват.И двамата имат леко неправилни черти,но излизат много добре на фотоси.

И на мен ми мина през акъла това да вкарат някой да е при Елиф.В другите дизита винаги се сдружават помежду си,но тук не знам какво са замислили.

А за завещанието-ако  има такова,то някой трябва да го е потулил.Иначе системата трябва да отчете, нали при смърт веднага нотариус или адвокат отварят завещанието,ако има такова.
Хората с бизнес или с наследство ,или с много наследници обикновено имат завещания,така че може да изскочи нещо скрито наистина.

# 721
Защото  Йо нали обеща да подпали Истанбул, ако на Синьорината  се случи нещо лошо Peace

Ти остави Истанбул ами заминаваме 'сички.  ooooh! Той обеща да срути света.

Мале Селфи smile3555 туй го бях забравила

# 722
Дубльорът на Енгин

Скрит текст:
#KaraParaAşk setten Engin'in dublörüymüş

# 723
  • В Града на липите
Представяте ли си го тоя психопат да се разчувства и да им се появи.Божеееее,какви глупости ми се въртят в главата-Хю и разчувстване-мисия невъзможна #Crazy #Crazy #Crazy

Той Хю бързо се разчувства, особено ако засветят розови кристалчета  Grinning
В тоя случай обаче Мето няма да го пусне, да му развали театрото.

# 724
Кити Peace в такъв случай Чиче няма ли да иска Елмер да с оженят, така че да не унаследят завещаното им /ако има такова, де Wink/

Канти, ами ако условието в завещанието е, че да речем Ел става наследница само ако не се омъжи.... за определен човек, например  /ако допускаме, че Ахмет и Бурхан са имали нещо общо/ newsm78
Уф.... с това внушение на СЦ, че нищо не е такова, каквото изглежда, съвсем се сбъркАх  Embarassed Ама и аз що ли съм седнала да се чудя като най-вероятно нищо от това дето си го предполагам няма да стане  hahaha

Тази вечер мисленето нещо не ми се удава - розето още не ме е пуснало  Joy Joy

# 725
И що да не отиде Хю на погребението?  Wink Все пак погребват половината му крак.  Sad Спокойно може да си поплаче.  Cry
Дубльора на Енго е супер, ма за какво точно му плащат?  newsm78 Нямам спомен Енго да е правил каскади.  Thinking

# 726
  • Once there was a Hushpuppy...
Димони, верно ли само ние със Спиритчето останахме верни на Фето Confused
Малеее, кви сте другите Laughing Не гледате кримита и трилъри значи Naughty
Нервакова, ти не беше ли и ти и с нас newsm78

# 727

Дубльора на Енго е супер, ма за какво точно му плащат?  newsm78 Нямам спомен Енго да е правил каскади.  Thinking

Селфи, плащат му, за да хубавее вместо него - от време на време  hahaha hahaha Ей на - нали видя на една от снимките, че Енги е одраскан - явно в тази каскада дубльорът е бил в липса  hahaha

# 728
Сега видях дубльорът на Енгин и съм така ooooh! Tired
Е, в кои сцени точно го заменя, така да се каже Thinking Ако се знае, де Peace

# 729
Сега видях дубльорът на Енгин и съм така ooooh! Tired
Е, в кои сцени точно го заменя, така да се каже Thinking Ако се знае, де Peace

Ни коса като коса, ни пакет като пакет, а  Joy Joy Joy newsm43

# 730
Офффф, кво говориш, тоя не става за носач на чай на Енигин да му бъде, те за дубльор Whistling Sick

# 731
Този освен да паркира колата за друго не се сещам.  newsm78

# 732
Този освен да паркира колата за друго не се сещам.  newsm78

Тя затова ли все накриво е паркирана  Joy Joy Joy Значи съвсем отговорно се предлагам за паркировач - майстор съм  Joy Joy Joy Joy Joy

# 733
Аххааа, оххх, сетих се нещо и си се хиля сама Joy Joy Joy Joy
Става за подчинен - мутра на Чиче, те са избирани с конкурс по тъпота, та и тоя такова излъчване докарва hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 734
Аххааа, оххх, сетих се нещо и си се хиля сама Joy Joy Joy Joy
Става за подчинен - мутра на Чиче, те са избирани с конкурс по тъпота, та и тоя такова излъчване докарва hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пъпи,
Скрит текст:
Подсети ме с този каскадьор за един лаф. Какви са изискванията, за да станеш ортопед? трябва да си як като вол и почти толкова умен  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт