да не предлагаш да ползва любимата снаха?

може да си мисли, че по този начин ще извади Йо от строя 

без охрана между двамата, определено Леля и по-по-най. 
Само дето леля го превъзхожда по простотия, а войнстващата простотия е страшно нещо - няма прегради за нея
Ей това се питам през цялото време. И другото, което ми е странно, уж е умен, пък всеки път твърди, че като раздели Елмерите и проблемите му свършват. Това е някакъв абсурд. Освен да става дума за някакво наследство наистина, ама такова, което да предвижда и Елиф , и Йомер, при това заедно. Ама коя чавка трябва да е изпила мозъците на Ахмет и Бурхан да правят такова завещание?
Абсурдно е просто.
Ей това се питам през цялото време. И другото, което ми е странно, уж е умен, пък всеки път твърди, че като раздели Елмерите и проблемите му свършват. Това е някакъв абсурд. Освен да става дума за някакво наследство наистина, ама такова, което да предвижда и Елиф , и Йомер, при това заедно. Ама коя чавка трябва да е изпила мозъците на Ахмет и Бурхан да правят такова завещание?
Абсурдно е просто.
и из мойта глава се върти мисъл за завещание, но дали пък няма това завещание да изисква неженени индивиди да стават наследници

Само да добавя-Арда сега ако е пич на място,ще каже на Пельо да си преосмисли приоритетите и да реши кое и е по-скъпо-работата или ашка и че ако попадне в такава ситуация,не може да разчита на нея
Ако и това не я освести,сори
Кой откъдето е дошъл

четеш ми мислите.И аз си помислих Йо да внедри някой да пази Ел.И после как лошите все успяват,а хората на закона нямат право.Сбъркана работа

Абсурдно е просто.
и из мойта глава се върти мисъл за завещание, но дали пък няма това завещание да изисква неженени индивиди да стават наследници 

в такъв случай Чиче няма ли да иска Елмер да с оженят, така че да не унаследят завещаното им /ако има такова, де
/
но май Чиче не знае, че ако на Ел се случи нещо ще трябва да се снабди с противопожарен кран
Защото Йо нали обеща да подпали Истанбул, ако на Синьорината се случи нещо лошо 
това е добра идея 
Той обеща да срути света. Препоръчани теми