Розацея - тема 2

• 123 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Според мен маските за лице на Мермерски са за здрави хора и такива без алергии..аз след едни негови съвети много се влоших и " стартирах" розацеята. За чая не знам, може и да помага
На мен ми правиха кръвен тест за хеликобактер, отрицателен,аз нямах и такива симптоми..освен розацеята, но мъжът ми има точно тези проблеми и то от нк години ,болки ,подуване ,тежест,гадене и..всичко по долу изброено и се чудя възможно ли е да сме си предали нк неща... Той не ходи по лекари, беше ходил и нк ензими бяха дали преди 3години, но не са го изследвали
http://biopogled.com/победете-хеликобактер-пилори-инфекц/

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:10 от Ginger4e

# 436
Искам да пробвам гладолечение /водно/, но не успявам да издържа ooooh! Надявам се все някога да се включа и с такова самонаблюдение.
Аз преди да опра до лазера ще приложа  всичко алтернативно, което е по силите ми и разсъдъка ми одобри.

И преди съм питала - някой да е чувал отзиви за ЛегеАртис в Ст. Загора и  др. Христозков за работата му с VBEAM Perfecta.  Rolling Eyes Имах една кратка и безполезна онлайн комуникация с тях,  та. . . търся инфо от извора.  За себе си съм отписала IPL като опция изобщо,  заради ужасяващите истории с  последващи странични  (д)ефекти.

Много добра оферта вит. Д3 - iherb  Healthy Origins, Vitamin D3, 10,000 IU, 30 Softgels

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:56 от Фръц!

# 437
Искам да пробвам гладолечение /водно/, но не успявам да издържа ooooh! Надявам се все някога да се включа и с такова самонаблюдение.
Аз преди да опра до лазера ще приложа  всичко алтернативно, което е по силите ми и разсъдъка ми одобри.

И преди съм питала - някой да е чувал отзиви за ЛегеАртис в Ст. Загора и  др. Христозков за работата му с VBEAM Perfecta.  Rolling Eyes Имах една кратка и безполезна онлайн комуникация с тях,  та. . . търся инфо от извора.  За себе си съм отписала IPL като опция изобщо,  заради ужасяващите истории с  последващи странични  (д)ефекти.
IPL лазер опция - единствено нещо, което помага, но само тя! Гладувай и мажи се с какво ли не е - НЕ ПОМАГА!

# 438
Tatyana Благодаря за напомнянето,  че само Паскова ще ни спаси Hug Аз и не бях и забравила де.  Просто съм решена, че НИКОГА няма да се пробвам с IPL.

# 439
Не съм Татяна..., но те това е спасението! Можеш и да не спасяваш..., както прецениш! Но истината е една!

# 440
Истината не е абсолютна величина , че да е една.  
А и имам право да смятам, че един човек е агитатора и с твоя ник и с Tatyana.
Човек трябва да се информира надълго и дълбоко за рисковите странични последствия от всяка интервенция, медикамент и т.н.
В нета хора твърдят, че са се излекувал и  и с глад,  с уринотерапия, с фекалотерапия,  озононерапия, фотодинамична терапия, лазер,  ТКМ,  аюрведа.  С какво твоята анонимност е по -достоверна от всяка друга?

# 441
Истината не е абсолютна величина , че да е една.  
А и имам право да смятам, че един човек е агитатора и с твоя ник и с Tatyana.
Човек трябва да се информира надълго и дълбоко за рисковите странични последствия от всяка интервенция, медикамент и т.н.
В нета хора твърдят, че са се излекувал и  и с глад,  с уринотерапия, с фекалотерапия,  озононерапия, фотодинамична терапия, лазер,  ТКМ,  аюрведа.  С какво твоята анонимност е по -достоверна от всяка друга?
Не знам, коя е Татяна, но когато опиташ всичко, което си изнаписала горе, ще се убедиш, че освен лазер нищо не премахва този проблем! НИЩО НЯМА ДА ПОМОГНЕ И САМА ЩЕ СЕ УБЕДИШ! Всичко сме опитали групичка хора и само лазер! Давали сме много пари и за кремове, гелове и прочее....последно е било Mirvaso!

# 442
Татяна е една. , която точно като теб фанатично прокламираше Истината.
Коя е групичката хора-ти и..?  То верно не си сама де.
За Мирвазо също не съм се залетяла.  Както писах от изключителна важност са ми страничните реакции на лекарства и манипулации, щото от уж редки случаи при мен на 90% се проявяват.

Моята дерматоложка изобщо не се е повлияла от  IPL и според нея е безмислено харчене на пари.

# 443
Татяна е една. , която точно като теб фанатично прокламираше Истината.
Коя е групичката хора-ти и..?  То верно не си сама де.
За Мирвазо също не съм се залетяла.  Както писах от изключителна важност са ми страничните реакции на лекарства и манипулации, щото от уж редки случаи при мен на 90% се проявяват.

Моята дерматоложка изобщо не се е повлияла от  IPL и според нея е безмислено харчене на пари.
Е, да! ако направиш лазер, няма да ти е нужна тази дерматоложка....Не е в нейня интерес да се оправиш, а да си нейния пациент!

# 444
Мда, баш  hahaha
Аз си слагам филъри при неа, та хич не я бърка как ще си третирам лицето. Дори ме увери, че няма защо да си правя мезо при нея, нямало как да даде ефект при розацея.

Христозков ме интересува мен  Peace

# 445
Омг, специално за розацея няма една единствена истина, и това би трябвало някой, който има розацея, да го е проумял!!!
Айде стига вече с тия лазери и простотии, че става смешна историята.
Кожата е реакцията на случващото се вътре в нас. Който не слуша сигналите на организма си, страда в бъдеще.
Ако само лазерът беше спасението за розацея, нямаше да има толкова труд изписан в търсене на истината за причината. Причината е строго индивидуална при всеки, проявлението - розацея.

# 446
Фръц, я кажи за филърите, това лято си идвам в Бг и искам да направя нещо но все този страх да не ми стане по-зле розацеата. Та ако дадеш инфо от първа ръка ще ми е много ценно.  Hug

Irina37 , каза веднъж, каза два пъти, последните страници чета само как ИПЛ ще ни спаси. Благодаря, но ако си беше направила труда да попрочетеш щеше да си наясно че в много случаи на розацеа, не само че не го препоръчват, ами направо отричат. аз също имам приятелка която беше с няколко спукани капиляра и много слаба форма на розацея, направи си лазери  тотално си прецака кожата. Да в някои случаи помага, но в други не. Например моят лекар категорично забранява. Та когато даваш съвети, особено толкова настойчиво, имай предвид, че някой може да го направи без да се консултира с лекар, в някой не много добър салон и да има последици за цял живот.

# 447
Фръц, я кажи за филърите, това лято си идвам в Бг и искам да направя нещо но все този страх да не ми стане по-зле розацеата. Та ако дадеш инфо от първа ръка ще ми е много ценно.  Hug

Irina37 , каза веднъж, каза два пъти, последните страници чета само как ИПЛ ще ни спаси. Благодаря, но ако си беше направила труда да попрочетеш щеше да си наясно че в много случаи на розацея, не само че не го препоръчват, ами направо отричат. аз също имам приятелка която беше с няколко спукани капиляра и много слаба форма на розацея, направи си лазери  тотално си прецака кожата. Да в някои случаи помага, но в други не. Например моят лекар категорично забранява. Та когато даваш съвети, особено толкова настойчиво, имай предвид, че някой може да го направи без да се консултира с лекар, в някой не много добър салон и да има последици за цял живот.
Много съм харчила паричките за розацея! Имала съм червен нос! Не е малък проблем! Обиколила съм много лекари, имам и сега за спомен много визитни картички на кожни лекари, доценти и т.н.! Основно съм се лекувала в Медицинската академия в кожната клиника! Но ето че дерматологична клиника „София“ д-р Денчева не е могла да ми помогне с лазера Nd:YAG за 4 процедури.  А с IPL е станало за 2 процедури! Моето е дълга история, даване на много пари, спазването на много диети под наблюдението на диетолози. Било е даване и наливане в това на много пари! Кремовете съм ползвала много скъпи, а един от тях по лекарската рецепта са ми докарвали от Финландия, че там са били уж с много добри технологии за такива кремове...След много дълъг път проблемът ми е бил решен с лазер. Лицето е придобило матов цвят, защото са пипнали лицето с лазер и малко отстрани! Сега се харесвам, тонални кремове не ползвам, но дори и да е мрачно време слагам слънцезащитен крем специален за розацея и след лазер! Не знам, до кога ще го слагам, но вечерта го измивам с Rosacure gel и  когато съм в помещение или просто вкъщи - не се мажа! Сапун не ползвам. Само след почистването на лицето с гел, мога да го оплакна с вода! Нямам капиляри по лицето, те са премахнати с лазер! А имала съм даже като червени паячета по носа. Имам хубави черти на лицето и само това ми е бил проблем!

# 448
Аз слагам филър в устните.  Не ми е докарало никаква реакция на отхвърляне или неприемане на материала.  Това, което беше по - особено е, че кървях доста, което обезпокои лекарката. Предположихме,  че е от големите дози вит. Ц, които пиех тогава. А и от страх /неосъзнат/ прибледнях жестоко и двата пъти  Mr. Green Не можех да повярвам на очите си  - аз като платно ,  бяла беленичка :hahaha По лицето нищо не пипам, но и  нямам нужда.

Ти какво търсиш като ефект? 

# 449
имам едни много дразнещи бръчици по челото, и ще искам да се консултирам за нещо различно от ботокс, което и д ане дразни розацеята разбира се.
Има разни "изстъргващи" процедури, но не бих се подложила.
За сега още търся само консултация преди да направя нещо драстично.

Общи условия

Активация на акаунт