Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~123

• 28 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ама и нашето момиче защо не каза на Кахраман ,  ooooh!
Защото е глупаво !
Излъга ,което лично на мен не ми хареса…
Ибрахим и каза че е нейн брат ,спомена няколко пъти и нещо за баща им..това разбрах ... Sad Embarassed

# 526
# 527
30 епизод нали щял да е бомба,  тя бомбата гръмна още този епизод, поне да не го бяха давали края  Sad

# 528
Ама и нашето момиче защо не каза на Кахраман ,  ooooh!
Защото е глупаво !
Излъга ,което лично на мен не ми хареса…
Ибрахим и каза че е нейн брат ..това разбрах ... Sad Embarassed

И на мен не ми хареса, че започна да крие и да лъже Кахраман - и преди за проблема с бебето и сега.

# 529
Много ме ядоса докторката....Как се съгласи да излъже Кахраман....Тези хора не са ли полагали хипократова клетва.....
Преструваната пак спечели...До кога  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 530
# 531

Kahraman, Elif'e olan aşkını tekrar dile getirir.

# 532
Маме тази ще и оскубят перушината накрая, дотогава ще ни вдига кръвното, освен да тръгваме с Гости на почивка .... да се лекуваме, във вторник ще откриваме салона и готово  Joy Joy Joy

# 533
  • Керодиспансера
Кахраман се осъмни нещо ,още когато Каймет му каза , че е излязла сама и е оставила Топрак  Naughty

Такава подла и жестока жена като Дафка в никой сериал  не съм гледала  ooooh! нито за детето и домъчня , нито за Кахраман , водена само от личните си болни егоистични цели  ooooh!
Но защо и Мера не и каза на змията, че въпреки стореното Елиф и е простила , разбрала и приела  Naughty
Защо Каймет не я попита защо е отишла в къщата , ами я приветстват с добре дошла  Thinking
Всички са виновни  Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 534
Много ме ядоса докторката....Как се съгласи да излъже Кахраман....Тези хора не са ли полагали хипократова клетва.....
Преструваната пак спечели...До кога  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Той Кахраман не обърна кой-знае какво внимание на Кобриета ,но нейната цел беше той да остане с нея цяла нощ …  Sick Sick Sick
Елиф толкова бяла и добра чак найвно-глупава …Съгласна бях да прости на Мера ,имайки предвид психичното и състояние след загубата на Керем …,но да отиде у Дафа ми дойде в повече!!!
Само Султан показва отвращение от Дафа ,Мера и Къймет … Веднага качи Топрак в стаята ,за да е по-далеч от тази отрова ! Пък и недай боже да урочаса детето ... #Cussing out Mr. Green

# 535
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Той Кахраман не обърна кой-знае какво внимание на Кобриета ,но нейната цел беше той да остане с нея цяла нощ …  Sick Sick Sick
Елиф толкова бяла и добра чак найвно-глупава …Съгласна бях да прости на Мера ,имайки предвид психичното и състояние след загубата на Керем …,но да отиде у Дафа ми дойде в повече!!!
Само Султан показва отвращение от Дафа ,Мера и Къймет … Веднага качи Топрак в стаята ,за да е по-далеч от тази отрова ! Пък и недай боже да урочаса детето ... #Cussing out Mr. Green

Да, Елиф добре направи като прости на Мера - може би повече за Кахраман го направи.
Но Мера май не е простила на Елиф - ще видим при превода.
Но изобщо не одобрявам, че Елиф отиде при Дафка. За мен това е глупаво. То бива да си добър и наивен, но пък чак толкова не бива.
Присъствието на Дафка в конака ме вбеси....Тази змия навсякъде се вре.....Чакам Къймет да покаже диска.....със заговора й с Максут....

# 536
Кахраман се осъмни нещо ,още когато Каймет му каза , че е излязла сама и е оставила Топрак  Naughty

Такава подла и жестока жена като Дафка в никой сериал  не съм гледала  ooooh! нито за детето и домъчня , нито за Кахраман , водена само от личните си болни егоистични цели  ooooh!
Но защо и Мера не и каза на змията, че въпреки стореното Елиф и е простила , разбрала и приела  Naughty
Защо Каймет не я попита защо е отишла в къщата , ами я приветстват с добре дошла  Thinking
Всички са виновни  Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Защото Къймет не приема Елиф.....Предпочита Дафка.....Нали краставите магарета се удушват.
Само Султан се държи на положение - евала  Peace

# 537

Елиф и Кахраман спорят кой ще сменя памперса, Топрак обаче разреши въпроса  Hug Hug Hug Hug Hug

# 538
Такава гадина като Дафа рядко се среща …да отиде Елиф на крака да и каже хубави неща /на Кахраман каза ,че детето на Дафка и Топрак ще са като братя…ако съм разбрала правилно ,защото не знам рускините къде правят превода/ ,а тази лицемерка веднага като видя Ибрахим и май му се скара защо не е е убил Елиф …

# 539
Такава гадина като Дафа рядко се среща …да отиде Елиф на крака да и каже хубави неща /на Кахраман каза ,че детето на Дафка и Топрак ще са като братя…ако съм разбрала правилно ,защото не знам рускините къде правят превода/ ,а тази лицемерка веднага като видя Ибрахим и май му се скара защо не е е убил Елиф …

Скараму се и го пита какво е говорил с Елиф и той й каза, че са говорили, че и двамата са от Хатай и Дафка го уволни...
Каза на Къймет че иска нов шифьор....

Змията си е змия. И кожата да си смени пак си е змия.
Но на истина до сега не съм виждала толкова отвратителен образ....А Кютюка си е родена за Дафка. Актрисата ми е толкова противна, колкото и героинята й.....

Общи условия

Активация на акаунт