Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~123

• 28 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
По скоро до вторник ще се побъркаме  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 511
Момичета, представяте ли си сега, Дафка от радост, че е елиминирала Елиф да абортира  Thinking

# 512
По скоро до вторник ще се побъркаме  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Като излезе фрагмана и снимките ще добием някаква представа....
Макар, че може би няма да покажат Елиф нито във фрагмана нито в снимките

# 513
Момичета, представяте ли си сега, Дафка от радост, че е елиминирала Елиф да абортира  Thinking

На тази не и се полага нито да роди нито дете в ръцете си да държи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 514

На тази не и се полага нито да роди нито дете в ръцете си да държи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз така мисля.....Трябва да си получи заслужено мръсницата..... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 515
Аз останах с впечатлението ,че Дафка не иска толкова даже бебето което носи ,тя иска само Кахраман !
А иначе ще абортира то е 99% сигурно...

# 516
65 снимки на Дафка  Ибрахим и Ках без   Елиф и ние откачени ще станем  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 517
# 518
Аз останах с впечатлението ,че Дафка не иска толкова даже бебето което носи ,тя иска само Кахраман !

Знаем й мечтата на Дафка.....ама дано никога да не й се случи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 519

Онези луди сценаристи може и да й го оставят за да измислят повече гадости и да ни се пречка в краката   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 520

Тази снимка ще е от следващия епизод

# 521
  • Русе
Убиха шофьора , но ще разберат сигурно , че не е нещастен случай, Кахраман няма да остави това така ..... не ми се вярва ....ще стигне и до Дафка  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Няма да се взриви колата, защото падна във водата....Ще видят, че шофьора е прострелян.

Няма да мине версията, че Елиф е изгоряла....Надявам се Кахраман да я търси и да не се поддаде на отчаянието и да прибере Дафка.....

Сега всичко зависи от Максут.

Ани  Sad лошото е, че колата падна в морето... - така може и никакво тяло да не намерят, течения много... Вярно ще търсят дълго, очаквам дори скок във времето... - май ще мине доста време, докато разберат, че е жива Елиф  Sad

А Максут и Дефне ще се възползват, ами тя се държи, като приятелка, пък той  ooooh! като се погрижи за нашата...
Засега не упреквам Елиф, че не е казала нищо - защото не разбрах и бъкел от това, което и каза Ибрахим или какво обясни тя в къщата и на Кахраман

# 522
Обаче когато Кахраман се обади по телефона на Елиф му беше притеснено...Тя го излъга, че отива на пазар...и те се шегуваха с Джелал.....

# 523
Ама и нашето момиче защо не каза на Кахраман ,  ooooh!

# 524
Ама и нашето момиче защо не каза на Кахраман ,  ooooh!
Защо...имало глава да пати....
И много бързо реши да се срещне с този циганин....
Ще видим какво точно й каза като излезе превода...

Общи условия

Активация на акаунт