Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, с положителен тест съм. Обещаният прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Успех на всички! txtloves EFP

Бебе2015 честито! Лека и успешна бременност!

# 556
  • Перник
Бебе2015 честито!  Hug

# 557
Момичета, с положителен тест съм. Обещаният прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Успех на всички! txtloves EFP
Честито! Спокойна бременост и здраво бебче след 9м!   bouquet

# 558
Bebe2015 Страхотни новини! Честито, лека бременност и здрав, пухкав и ревлив финал.  bouquet

Шакира, всичко ще се нареди, стискам ти палци всичко да се случи така както е най-добре за теб. Стискам ти палци. Praynig Hug

Момичета, дайте малко инфо. какво представляват генетичните изследвания и колко струват. Каква информация носят? Док. ми вдъхна много сили и надежда че ще преодолеем трудностите. Само сега трябва да стабилизирам тази Базедова болест. А дотогава - генетични. Разбира се сега ми идват в акъла всички въпроси... Embarassed

Да незабравя да се гмурна и аз под прашеца Joy

# 559
Аз леко съм отчаяна от цялата организация в клиниката. Днес уж всичко трябваше да бъде предадено на др-Персенска, но уви не... Тя с учудване ме погледна, когато и обясних, че с д-рЦветков се разбрахме този месец за трансфер...в последния момент се развъняха телефони до ембриолози.., пък добре че мъжът ми беше с мен за да го изследват и да даде сперма за оплождането...Никой нищо не знаеше...Навиваха ме да отложа трансфера, заради високото ТСХ. Аз от там звъннах по спешност на Начев, той ме консултира по тел-на и ми увеличи дозата..Нещо съвсем се отчаях. Как така никой нищо не знаеше, не мога да разбера. Дано всички тия нерви имат хубав завършек, защото откакто д-рШефкетова я няма, нещо не могат да се оправят с пациентките и. Е, поне с мен...

# 560
Хаоса в клиниката не се дължи на бременността на д-р Шефкетова! Той си е по принцип и върви заедно с клиниката от самото и създаване!

# 561
Шакира, аз ти казах , че Начев ще увеличи дозата и може да се прави трансфер.Само дето плака,милата.
 Hug
Спокойно момиче, така може да ти е на късмет.

# 562
Герда, права си! Начев ми каза, че това влияе на имплантацията, но затова повишавал дозата за да станат нещата..Високото ТСХ влияело също на качеството на яйцеклетките. Персенска не искаше трансфер заради щитовидната, но аз настоях. Просто съм се настроила за трансфер, а и щитовидната ми може да я чакам още месеци да си влезе в нормата. Продължавам да си мисля, че от всичките хормони с които ни "хранят" и тя се е пообъркала. Не знам...Утре чакам обаждане от ембриолозите. Дано след толкова нерви, имам по-добри дни и новини. А всичко беше на косъм да не стане днес. Ако ембриолозите бяха казали, че не могат днес да размразяват, всичко щеше да се провали и то само защото Персенска не знаеше, че аз съм за трансфер. Нещо връзката им се къса там някъде в клиниката. Оххх..

# 563
Шакира, миличка, стига си хаби силите да мислиш излишни неща.
Щом си се настроила за трансфер, настройвай психиката, да подготвя тялото ти, че трябва да си прибереш искричките.
 Ако ти е интересно, как да се справиш с напрежението, аз чета спортна психология, може да намериш нещо, което да ти проработи.
 Не се пилей емоционално по излишни неща. Тези силички ще ти трябват, за да си топлиш искричките, щом като ги върнат отново при теб.
 Hug

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 23:02 от Анонимен

# 564
Шакира, искрено се надявам, че си била до днес с отрицателните емоции и притеснения. Стискам ти палци да успееш!
Не знаех, че имплантацията се влияе от ТСХ.

# 565
  • София
Аз пък не мога да се оплача от организация. Дори вчера след пункцията, до като сляза на регистратура - цялата администрация знаеше, какво ми е казала д-р Персенска и какво трябва да направят. и да сега не ми се е случвало да има недоразумения особено от организационно естество. Дори ги давам за пример в моята работа.

Честито на момичетата с + тестове. Леки 9 месеца.
Шмати, наистина много дълго се оказа моето чакане, а сега се притеснявам, че и с този конгрес юни месец и предстоящата отпуска на клиниката ще има да си чакам още доста. Но... ще се въоръжа с търпение, нямам друг избор Simple Smile

# 566
ТСХто участва в процес, при който помага на яйчниците да хранят жълтото тяло, което храни ембриончето.
Беше някаква сложна биохимия, която не можах да запомня.
Шакира,след положителният тест трябва веднага да се направи ТСХ и веднага да се обадиш на ендокринолога, и да му кажеш, че сте коригирали дозата реди трансфера, заради високо ТСХ. Можем да изтървем момента, за това ти го казвам , като съвет.

# 567
Има ли някой идея колко време се чака след поставяне на вагинални свещички? Никъде не пише, а не мога да лежа с часове...Все си мисля, че един час стига. Става въпрос за Утрогестан.

# 568
По принцип лекар ми е казвал да лежа 20-30 минути, но много често не съм лежала изобщо.

# 569
Изобщо не се чака  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт