Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Златни сте! Благодаря ви! Наистина сте златни!

# 541
Момичета, тъкмо чета темата за Хашимото и сега разбирам, че Естроген съдържащите лек-ва намаляват действието на Еутирокса. Светна ми. Аз пак ще се свържа с лекар утре, но от часове ровя да намеря информация, та поне да заспя малко по-спокойна.

# 542
  • София
Здравейте,

Не пиша, но ви чета всеки ден и сега когато обсъждате хормони и щитовидна жлеза реших да се включа. Аз също се следя при д-р Начев. От 4 год. съм с Хашимото и тъй като алтернативата да пия лекарства до живот не ми допадна много, реших да намеря друг начин с който да повлияя на жлезата. Имах ужасни кризи на гняв, задух и всички други екстри, но мисля че това което направих може да помогне и на вас в борбата ви. След много четене в чужди сайтове разбрах че спорта и храненето са от основно значение за ЩЖ. Според прочетеното хора с проблеми на ЩЖ не трябва да консумират никакви животински продукти. Вероятно и вие знаете това, но... От една година не ям месо опитвам се да избягвам всички животински продукти, но не мога да се откажа от сиренето, обичам го и ми се хапва Embarassed Спортувам. Последното изследваме, което направих беше през януари - всички хормони включително ТАТ и МАТ ми бяха в норма. Не казвам че това ще помогне на всички или е панацея, но на мен помогна. Успех  Hug

# 543
При мен ТАТ и МАТ се влязоха в норма от добавки и антиоксиданти, които ми бяха изписани от имуноложката.
Не мога да си позволя да не хапвам месо, защото си имам анемия.

# 544
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Питах ви по-рано, но никой не ми отговори  Sad
Пациентките на д-р Персенска знаете ли дали и тя ще излиза още от 15-ти юли в отпуск?
Доколкото помня миналата година излезе от юли д-р Стаменов, а д-р Персенска излезе от 01-ви август. Сега пак ли ще е така или всички ще излязат заедно....

Питам, защото с нея се уговорихме в понеделник като ми дойде цикъла, на 9-10 ден да се видим за проследяване и за дълъг протокол, ама.....ако тя излиза от 15-ти юли дали ще имам време?
За пръв път ми е по дълъг протокол и от това, което прочетох знам, че са поне 14 дни след блокажа за стимулация...Та...ако ову ми е по-късна и ми бият блокажа чак около 20-ти юни не ми се мисли.......

Ще съм благодарна ако някоя от вас знае да отпуска на д-р Персенска или я пита като се види с нея. Искрено се надявам да е като миналата година...

# 545
Здравейте, случайно някой да има телефона на манипулационната.

# 546
Имаш го на лично.

# 547

Благодаря ти!

# 548
Момичета, с положителен тест съм. Обещаният прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Успех на всички! txtloves EFP

# 549
Бравооо bebe2015!!! Този пост чаках 😄
Тихичко честито от мен ! Много спокойствие и само положителни емоции до финала Simple Smile
 Hug Hug  Hug

# 550
Под теб съм!!! Да събера малко, че много късмет ми трябва в момента. Отказват ме от трансфер, но аз настоях...

# 551
Честитоооооооо Hug  HugHug

# 552
Момичета, с положителен тест съм. Обещаният прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Успех на всички! txtloves EFP
Честито!!!! Ех много се радвам за теб. Лека и спокойна бременост и едно (или повече) засмяно, пухкаво бебе.
пс: и аз влизам под пръжеца да ме покрие цялата, пък дано края на месеца - началото на другия и аз да ръся

# 553
Благодаря момичета   bouquet
Успех!

# 554
  • София
Bebe, чудесна новина. Лека и безпроблемна бременност до финал Hug Hug
Ще взема малко прашец, че многооо ми е нужен newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm75

Общи условия

Активация на акаунт