Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 248
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
При мен се получава същото. Около час след поставянето му. После бързо спада.

# 586
Аз съм от няколко дни с 37,3... не съм болна... или е утрогестана, или е нещо хубаво....

# 587
Аз нямам температура. Явно при всеки е различно.

# 588
Така е пънче-мънче, наистина изписват медрол за да се намали дейстието на имунната система, ама ето че и с намален имунитет възникват проблеми. Ето че SAB-f не се чувства ок за да стартира стимулация. Незнам къде е истината, може би е някъде там посредата, но когато човек не се чувства добре не е хубаво да се започва каквото и да било и е нужно да се стабилизира. А пък после докторите си знаят. Така поне си мисля аз, незнам доколко е правилно обаче. newsm78

# 589
О, повярвайте ми, с намален имунитет е ужасно, не знам и аз къде е истината. А при мен не трябва да се засилва имунитета и заради ендометриозата - при нея изскачат кисти, ако прекалено се засими имунитета. Аз си пия сега осцилукокцинум, защото не е наближила пункция, все пак и цикъл нямам още. А и честно казано, ако и осцилукокцинума го спра, ме е страх че накрая ще ме превземат стафилококи, ешерихии и гъбички, разбира се това в кръга на шегата.
Звънях във фонда, но тогава не знаех, че клиниката е получила пари за мен, тогава ми обясниха, че няма проблем да се издаде нова заповед. Но сега като им звънна да им кажа, че имам пратени пари на клиниката, направо не знам как ще реагират... та затова ви писах.
Проблемът при отлагането при мен е, че имам вече 3 лапароскопии заради ендометриоза и е много опасно да не се появят някакви проблеми, ако се наложи да чакам нова заповед 6-7 месеца. Някой знае ли колко се чака, за да се удължи заповедта?

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 20:25 от SAB-f

# 590
Здравейте момичета,

Престои ми юни месец контролна ендометриална биопсия. Бих искала да се изследвам и за уреаплазма и микоплазма. Дали при микробиологична ендометриална биопсия се изследват тези бактерии?

# 591
И на мен ми предстои микробиологична биопсия и мен също ме вълнува тоя въпрос newsm78

# 592
Дали по телефон лабораторията ще ни даде отговор на този въпрос?

# 593
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте момичета,

Престои ми юни месец контролна ендометриална биопсия. Бих искала да се изследвам и за уреаплазма и микоплазма. Дали при микробиологична ендометриална биопсия се изследват тези бактерии?
Да - включени са в изследването  Peace

# 594
Във ФБ обявиха летните отпуски 15/07 - 15/08.

# 595
  • София
и от 13 до 18 юни.

# 596
Здравейте момичета! Нова съм в форума прочетох всичко.... не знам какво да напиша ... В събота бях на пункция на естествен цикъл, добра яйцеклетка, добри сперматозоиди , но с класическо ин витро   не настъпи оплождане. Обясниха ми , че яйцеклетката е с по - дебела стена и сперматозоидите не са могли да я пробият. Мисля да помоля другия месец д-р Персенска за метод ИКСИ. Някоя от вас имала ли е такъв проблем , ако може да споделите. Малко започвам да се отчайвам. Благодаря ви и успех на всички.

# 597
  • София
Здравей beniito, няма за какво да се отчайваш, та ти си в началото, дано и не се застояваш тук за дълго.
Относно оплождането, много ми е чудно защо са правили класическо инвитро и то с 1 яйцеклетка, вие ли така поискахте? Иначе следващия път направо ИКСИ, на мен никога не са ми правили класическо инвитро, даже си мислех, че по принцип всичко оплождат ИКСИ.

# 598
  • София
при нормална спермограма и никакви други проблеми оставят инвитро, и при нас някога така беше.
ама и това беше последния такъв опит, после всичко икси.

# 599
Здравей Maca, благодаря за бързия отговор. Не сме казвали как да бъде оплодена яйцеклетката, но вчера като ми се обадиха казаха, че са пуснали 5 много добри сперматозоида . От казаното мисля че не са пробвали ИКСИ,а и яйцеклетката беше само една. Не съм много запозната и не знам на какво може да се дължи тази дебела стена.

Общи условия

Активация на акаунт