Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, имам въпрос. Колко трябва да е стойността горе долу на TSH-то при трансфер?

# 601
Здравей beniito, щом са 5 сперматозоида значи е класическо ин витро, при икси инжектират само един. При мен беше същото, нямахме открит проблем, но не се получи, затова вторият път направихме икси и сега си чакаме мъничето през октомври.

# 602
  • София
Ох момичета, влизам в темата за да споделя с вас днешния си кошмарен ден.
Днес сутринта бях на пункция с 21-25 фуликола но за съжаление нито една извадена яйцеклетка, независимо че сутринта през два часа ми направиха две пункции, направо кошмар.
Седя и се чудя как е възможно от толкова фуликола да няма и една, на предходната пункция миналата година от 15-18 фуликула само 5 Я, от който годни само две.

# 603
  • В сърцето на любимия човек
 Shocked
Макси - съжалявам за резултата. А какво наложи втората пункция?

# 604
Благодаря Geri4ka717. Пожелавам ти  лека бременност . Аз съм с извадени две тръби, и след хистероскопя на двурога матка на 07.04.2015г. Но извадената яйцеклетка беше добра. Казаха ми "Една ама Златна". На уви не се получи. Дано всички имаме твоя късмет и скоро да се похвалим с хубавата новина. Успех

# 605
  • София
Shocked
Първо беше пунктиран единият яйчник, след това ме качиха в интензивното сложиха ми Прегнил и след два часа пункия отново. Не ми стана много ясно защо на две пункци се случиха нещата.

# 606
Maksy, имаш ли някое съпътстващо заболяване? Например, проблем някакъв с щитовидната? Защото тя много влияе на качеството на яйцеклетките, ако ТСХ е над 4.0. Това го знам от д-р Начев.

# 607
  • София
Maksy, имаш ли някое съпътстващо заболяване? Например, проблем някакъв с щитовидната? Защото тя много влияе на качеството на яйцеклетките, ако ТСХ е над 4.0. Това го знам от д-р Начев.
Не Шакира, малко преди старта на стимулацията си пуснах ТСХ-1,69, МАТ беше наред, само ТАТ беше над горната граница но д-р Начев и д-р Стаменов бяха категорични, че ТАТ не пречи било от вливането на Октагама.

# 608
  • София

Една приятелка този месец прави опит, и няколко дни преди транфера ТСХ-то ѝ беше 4.67. Тя пие Л-Тироксин, и даже ѝ увеличиха дозата. Направиха ѝ трансфер, и днес ми каза, че бил отрицателен теста ѝ. Чудех се, при такива стойности трябваше ли да прави трансфер?

# 609
Аглея, аз се подготвям в момента за трансфер, при ТСХ-5.0. Настроила съм се от два месеца, че ще правя трансфер. Не знам какво ще стане, но желанието е изцяло мое. Убедена съм, че за да повиша така ТСХ имат влияние всички хормонални медикаменти, които съм взимала от февруари насам. А те бяха- първо Фемостон, след това Клостилбегит два поредни цикъла и сега от 12дни Естрофем, а от 2дни Утрогестан. Този организъм луд стана от хормонални лек-ва. Не знам...За себе си съм решила. На друг съвет не бих дала.

# 610
Maksy, ако искаш влез в темата - Хранителни добавки за подобряване на МЦ. Има доста неща, които можеш да пиеш за подобряване качеството на яйцеклетките.

# 611
Shocked
Първо беше пунктиран единият яйчник, след това ме качиха в интензивното сложиха ми Прегнил и след два часа пункия отново. Не ми стана много ясно защо на две пункци се случиха нещата.
Странно, наистина...
Може би като са видели, че от единия яйчник не са извадили нищо са взели това решение.
Жалко, че всичко, което си преживяла е било напразно Sad

# 612
Макси, много странно е това, което се е случило   Shocked А колко беше естрадиола преди пункция?

Горе главата, предполагам лекарите ще вземат предвид резултата и ще променят коренно подхода при теб.

# 613
  • София
А колко беше естрадиола преди пункция?

Горе главата, предполагам лекарите ще вземат предвид резултата и ще променят коренно подхода при теб.
Естрадиола беше 6304 преди пункцията, но ЛХ според беше високо 3,55.

Шакира, благодаря за съвета влизала съм в темата за която ме съветваш, пиех много добавки, вкл. и такива който д-р Стаменов ми беше изписал.

# 614
А какъв беше коментара на лекаря за случилото се?
Може би при теб трябва да се слага по- голямо количество Прегнил преди пункция или пункцията да е няколко часа по-късно от стандартното ( Прегнила да се слага по- рано). Всеки организъм е различен, явно при теб има някаква особеност, която трябва да се вземе предвид, ако решите да опитате пак.

Общи условия

Активация на акаунт