Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 477
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
iv4eto12345 ще те послушам и ще дочакам деня на теста.

bebe2015  стискам палци за + резултат! Simple Smile)
д-р Начев преглежда в Майчин дом и в МЦ Панацея срещу арка на Александровска. При бременост той променя доза и не се изследва ТСХ, изследва се след 30 дни заедно с FT4. При +тест най-добре веднага отиди на преглед. Успех!

# 61
  • В сърцето на любимия човек
аз вече имам записан час за утре за стимулация ,искам да попитам при пускане на хормони естрадиол, LH,FSH трябва ли да съм гладна и жадна, може ли да се пие кафе , понеже ще пристигна много ранно сутринта ,за да знам какво да правя.
Аз обикновено ги изследвам на гладно, без кафе, но пия вода, за да не ми колабират вените (така са ми казвали лаборанти). Последния път бях яла вафла, понеже беше по-късно - казаха, че за хормоните не е чак такъв проблем, но при ПКК трябва на гладно  Peace

# 62
  • Sofia, Bulgaria
Хоп и аз в темата   bouquet
Вие направо ме стреснахте с тази щитовидна жлеза  Rolling Eyes, аз не съм ходила на ендокринолог вече почти 2 години , пия си л-тироксина по 75мг. Дневно , изследвам си го почти всеки месец или на два месеца и все си е или 1,80 и нещо или 1,20 и нещо,  не мърда особенно от тези граници , за това и спрях да изследвам ft3 ,ft4 , tat I mat  Rolling Eyes

# 63
  • София

аз вече имам записан час за утре за стимулация ,искам да попитам при пускане на хормони естрадиол, LH,FSH трябва ли да съм гладна и жадна, може ли да се пие кафе , понеже ще пристигна много ранно сутринта ,за да знам какво да правя.

По принцип правилата са изследвания да се правят на гладно, вода може да се пие. За половите хормони не е кой знае какъв проблем и да не са на гладно (въпреки, че е препоръчително)
Успех

# 64
Гладна и жадна ... съм двала кръв само преди прием за хистеро. Часовете за преглед са към 10-12, като почакам и ей ме на ГЛАДНА/за обяд/ в 13-13,30 пред лабораторията  Joy Joy

# 65
  • Пловдив
Аз ходя 2 часа преди часа за преглед в лабораторията, без кафе и гладна, вземат ми кръв и после свобода, а като дойде време да влеза при док изследванията вече са готови и може на момента да каже как действаме.

# 66
  • София
Бамба,благодаря за темичката! На всички успели момичета желая лека и щастлива бременност и много се радвам,че сте с нас в темичката за кураж и съвети!
Чакам резултат от инсе и не знам как ще ми издрържат нервите тези 15 дни..

# 67
Бамба, благодаря за новата тема. Много оптимизъм, вяра, надежда, любов, усмивки, сълзи от радост, търпение и вътрешен мир. Благодаря Ви мили пишещи момичета. При всяка възможност Ви чета, радвам се и плача с Вас. Пишете и заради такива като мен, които попиват всеки Ваш съвет и споделена история, но нямат възможност да пишат. Благодаря Ви от сърце! Hug

# 68
  • София
Да кажа, че днес за първи път бях на преглед при д-р Тихомирова. Много е внимателна, нищо че е младичка  Grinning  а и за първи път влезнах с закъснение от порядъка на половин час на фона на 4те часа, на които бях свикнала. С две думи, не и се плашете на д-рката  Laughing
Някой да знае цена за ФМ в клиниката?

# 69
Здравейте, момичета. Някой може ли да помогне с информация за сносен хотел в близост до клиника Надежда? Сигурно доста е писано по тази тема, но аз успях да намеря единствено Арт Хотел Симона.

# 70
  • София
аз досега не помня да съм пускала изследвания в клиниката гладна и жадна, само преди хистероскопията.
храната не знам как би се отразила на хормони, пкк пък имам чувството че никой не я гледа, на вирусологията може би ще се отрази, добре нахранените вируси сигурно са по-тромави и лесно ги улавят  Crazy

# 71
Здравейте, момичета. Някой може ли да помогне с информация за сносен хотел в близост до клиника Надежда? Сигурно доста е писано по тази тема, но аз успях да намеря единствено Арт Хотел Симона.
Погледни хотел Таити. Намира се близо до клиниката и е с прилични условия.

# 72
Да кажа, че днес за първи път бях на преглед при д-р Тихомирова. Много е внимателна, нищо че е младичка  Grinning  а и за първи път влезнах с закъснение от порядъка на половин час на фона на 4те часа, на които бях свикнала. С две думи, не и се плашете на д-рката  Laughing
Някой да знае цена за ФМ в клиниката?

Фетална морфология ли имаш предвид със съкращението?
На мен за първия преглед, който беше 12-13 седмица и включва ФМ и кръвно изследване (ранен скрининг за генет. болести) ми взеха 120 лв.
Миналата седмица бях на ранна ФМ (16-18 седм.) и ми взеха 40 лв.
Ходя при д-р Михова в Надежда.
Поздрави и успех Simple Smile

# 73
Като говориш с Таити , Арт хотел Симона , кажи им че си пациентка на МБАЛ Надежда ползваш отстъпка, според мен Таити е леко мизерен , Симона един страннен.... вратата на банята е с прозрачно стъкло!  newsm78 но пък имат включена закуска.
Ние скоро отседнахме в х-л Анастасия , с такси и кола е сравнително близко до болницата, но е по-скъп.
Спането около болницата винаги е било с повишена трудност, но не се плаши Simple Smile важен е крайният резултат.  Praynig

# 74
На мен д-Р Шефкетова ми беше казвала, че мога да се храня, да пия вода и да си пия тироксина преди изследването на хормоните по време на стимулацията. За кафе не съм я питала обаче.За вирусологията също не бях гладна и жадна.

INA - това дето личния лекар има право да дава 14 дена при инвитро, сигурно ли е, в смисъл някаква наредба ли има.
На мен при първата бременност ми бяха казали, че има 3 варианта за болнични- 14 дена от гинеколог(като отида с направление от личния лекар), да се явя на гинекологична ЛКК или пък да отида в  болница да лежа 3 дни и след това давали 35 дни. В държавните болници, обаче нищо не се плаща.Иначе след установяване на бременност се полагат 180 дена или нещо подобно. Дано съм била полезна.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт