Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 478
  • 741
  •   1
Отговори
# 45

По-скоро след 16ч.

Благодаря за новата тема, Бамба  Hug
[/quote]
благодаря ти Пънче:)

# 46
Момичета, на мен ми зацапва, а съм трети ден в стимулация по дълъг протокол на Гонал 350 ...
На някоя случвало ли й се е или утре да звъня на спешния?
На мен от манипулационната ми бяха казали след блокираща инжекция да очаквам по-дълъг цикъл и последващо зацапване.

# 47
Здравейте, момичета!

Чета ви от повече от половин година и реших, че е крайно време да се включа към групата ви!

Пациентка съм на клиниката от година, като в момента съм след ЕТ. Трябва ли да изчакам чак 15 ден за тест? Кога най- рано мога да направя ЧХГ?
Притеснявам се и от ТСХ, защото от февруари месец не съм го изследвала и ако не е в норми може да бъде неуспешен опит. Пациентка съм на доктор Начев, но часове при него се запазват за след месец и не зная как да процедирам. Да изчакам първо теста и тогава да се обръщам към него или да пусна ТСХ и да видя какви са резултатите...

Пожелавам на всички ви само усмивки и положителни резултати!

# 48
Момичета моля за съвет- в болнични съм до 18.05 след пункция. Видях заветния положителен тест и в четвъртък съм на преглед при д-р Стаменов. Ако всичко е наред искам да не се върна на работа, тъй като е много стресова. Моля за мнение как да си удължа болничния- една позната са я карали да плати 3 дни в болницата-210лв., за да и продължат болничния. Ако някой е минал през това да разясни как стоят нещата и за всеки болничен ли в началото на бремеността ще плащам тези пари!

# 49
Благодаря ви gerda1,system,пънче-мънче за съветите и успокоението. gerda1 аз от самото начало на проблемите с щитовидната жлеза ходя при д-р Начев. И както казва system той препоръчва изцяло премахване на жлезата. Systen всичко,което си написала за хапчетата,бременността и след това е едно към едно с това което ми каза и на мен д-р Начев. А ходих и на второ и трето мнение, именно тези ендокринолози казват в никакъв случай премахване на жлезата,т.к. за момента е само малко увеличена и би трябвало бързо да влезне в ремисия. Та тогава евентуално ще мислим ще има ли нова стимулация или по-скоро не. И ми говорят за друго решение на проблема. В края на месеца съм на преглед при д-р Начев и вече спокойно ще питам за всичко това, което ви казвам на вас.
System за съжаление не сме изключение. Смята се, че точно стимулациите и стреса отключват тази гадост и никой от ендокринолозите не е на 100% сигурен как ще реагират хипофизата и щитовидната жлеза. Рядко се случва такъв обрат, но все пак се случва. Стискам ти много силно палци всичко да се нареди при теб.
Дивчо9 на мен до сега са ми казвали да правя кръвните тестове на 14-ти ден, но по стечение на обстоятелствата съм ги правила на 10-ти. Според мен си изчакай датата, която са ти казали. Чак след това се обърни към Начев, защото трябва да се внимава при + резултат. Praynig

# 50
Кали, на мен при стимулация с клостил винаги ми зацапва поне 3-4 дена след нормалното.Но ако искаш се обади на спешния за всеки случай.
Какво се случва с форума?Изчезва ми мнението, после се появяват други постове, които ги е нямало до преди минута?

# 51
Благодаря за новата тема     bouquet

# 52
  • Варна
... ако искаш се обади на спешния за всеки случай.

Обадих се... Нормално било...  Rolling Eyes

# 53
Момичета,моля за коментар,че се стреснах от резултата на цитонамаската ми:ГРУПА ПО ПАПАНИКОЛАУ-ПОРЦИО:  IIC      ГРУПА ПО ПАПАНИКОЛАУ-ЦЕРКВИАЛЕН КАНАЛ:  IIA     Аз ще трябва да побързам ,тъй като съм с последен опит,та реших да пусна и МБ и Цитонамазка-писах на док запитване за лечение за да не губим време,но за съжаление никакъв отговор.Звъннах и на рецепцията с молба за съдействие или напътсвие какво да правя?Обещаха ,че ще отнесат въпроса ми при него.... newsm78  не знам какво да мисля-да бях от Сф щях да отида на масто,следващият ми преглед е на 20,но защо да губим време.....Моля някой да коментира резултама ми Hug    Само да добавя и резултата от МБ- Заключение:Бактериална вагиноза+вагинална кандидоза.  Дали цитонамазката има някакво отношение заради МБ?  Успех на всички

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 09:52 от бг-надежда

# 54
2А група не е зле, спокойно.

# 55
Вчера док върна едно ембрионче. Сега мътя. Успех  на всички  bouquet
Благодаря за подкрепата на всички newsm18

# 56
бг-Надежда, успокой се. Изменението от цитонамазката според мен е от възпалението.
Ще те оправят за нула време.
По отношение на ЩЖ - моят ендокринолог не му се иска да маха напълно жлезата, защото съм твърде млада и тя се поддава на ремисии и контролиране. Отлагаме във времето колкото се може повече премахването на ЩЖ. Дори каза, че след забременяване и раждане тя може напълно да се успокои и никога повече да нямампроблеми с нея.
  Ендокринологът ми е  много коректен, обръща голямо внимание на всичко, преценя дозата по отношение на това кога се очаква стимулация, изследванията - работи с отношение. Не ме изпуска да минавам в крайности на хормоните.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 16:10 от Анонимен

# 57
iv4eto12345 ще те послушам и ще дочакам деня на теста.

bebe2015  стискам палци за + резултат! Simple Smile)

# 58
Момичета моля за съвет- в болнични съм до 18.05 след пункция. Видях заветния положителен тест и в четвъртък съм на преглед при д-р Стаменов. Ако всичко е наред искам да не се върна на работа, тъй като е много стресова. Моля за мнение как да си удължа болничния- една позната са я карали да плати 3 дни в болницата-210лв., за да и продължат болничния. Ако някой е минал през това да разясни как стоят нещата и за всеки болничен ли в началото на бремеността ще плащам тези пари!
Като запишеш ЖК в Надежда или където и да е др. ще ти дават болн.л. Към забременелете инвитро това е нормално отношение и не искат пари. Попитай личен лекар за болн.л., те имат право да дават при инвитро 14 дни. Успех!

# 59
аз вече имам записан час за утре за стимулация ,искам да попитам при пускане на хормони естрадиол, LH,FSH трябва ли да съм гладна и жадна, може ли да се пие кафе , понеже ще пристигна много ранно сутринта ,за да знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт