Анатомията на Грей - Тема №22

• 71 953
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Запис...  Tired

# 16
  • UK
При всички положения заглеждането на новия по Аризона предполага много смешни и сконфузни ситуации, пък не пречи тя от немотия и скука да реши да види какво е от другата страна Laughing hahaha  Едва ли, но все пак дано има смешки Peace

# 17
  И на мен ми хареса Ейприл. Стига с тоя кашкавален нрав, малко характер да прояви! Crazy

# 18
П ък аз,винаги съм харесвала Ейприл.Нямам търпение да я видя и в новото й амплоа.     bouquet

# 19
  • Разпиляна във въображението
П ък аз,винаги съм харесвала Ейприл.Нямам търпение да я видя и в новото й амплоа.     bouquet

И аз Peace

# 20
Шонда премахна толкова готини мъже от сериала , не е истина  Grinning

# 21
  • Варна
Аз да питам, тази серия е последна, нали?
А има ли тъжни неща в нея? Като ви чета, оставам с впечатление, че няма нищо общо с предните...  newsm78
Че съм в стимулация и голямо реване пада за щяло и нещяло. Смятах да не гледам сериала сега, ама ако е за една серия и тя не много тъжна...

# 22
Не е последната, другата седмица е финалът на сезона.
Спрямо основните персонажи не е много тъжна. Но има голям пътен (да го наречем) инцидент с много жертви.

# 23
  • София
Запис... Grinning
Аз пък как реших, че с предната серия сезонът свърши newsm78

# 24
  • Варна
Но има голям пътен (да го наречем) инцидент с много жертви.

Тогава някой да каже с две изречения в скрит текст какво толкова е направила Ейприл, че ще умра от любопитство...  Praynig

# 25
Скрит текст:
Имаше един заклещен в кола. Бяха успели са спасят бременната му годеница,  която по-късно роди в болницата. Него обаче не можеха да изкарат от колата безопасно и го оставиха, деугите се върнаха в болницата, а Ейприл остана да направи, каквото може. На края на епозода се появи с колата, докарана на платформа, и мъжът все още жив в нея. Не им дала да го вадят, но нали бяха казали, че ако са по-близо до болницата, имал някакъв шанс. Та им го била докарала. И една такава бойна и нахъсана през цялото време. 
Малко объркано го разказах май.

# 26
  • HH
Ейприл винаги си е била такава, имаше едно упражнение на Хънт в миналите сезони, в което спасяваха кукли и тя и там се развихри по подобен начин. Накрая караше линейката. Не ми е ясно какво не и харесвате. Моментите с религията наистина бяха странни, но това се дължи на личното ни възприятие и недоумяване  Wink

# 27
Малко е шашава, на моменти доста, но аз винаги съм я харесвала къо цяло. А и с Джаксън ми харесват. Дано не ги разделят. Бях го забравила момента с куклите. Вярно, че така беше. Но сега като че ли наблягат на това, че се е променила след загубата на бебето и времето в армията.

# 28
  Е, всеки си има вкус, никой не е длъжен да харесва някого. Peace
  В първите сезони беше много козеста.

# 29
  • До морето
Записвам се и аз, в очакване на финала Simple Smile

За протокола - и аз не понясям Кепнър!!!

Общи условия

Активация на акаунт