Анатомията на Грей - Тема №22

• 71 966
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Кърев(Карев) , ами много си го харесвам.

# 46
  • Стара Загора
Кърев(Карев) , ами много си го харесвам.
И аз го харесвам...въобще първите стажанти си останаха първата ми любов. Определено ми липсва Янг...двете с Меридит просто си бяха...двойка за мен Mr. Green
Уебър и мама Ейвъри ми писна, честно. То голямо разтакаване, събиране, разделяне. кой го интересува...даже и в леглото не ща да ги виджам Laughing
Сякаш ми се ще наистина Оуен и Амелия да се съберат. Все си мисля, че Меридит ще продаде къщата на Оуен...може би в последния момент ще я купи...или Амелия...и двамата ще живеят там. А Меридит ще иде в нейното си "у дома" само не знам Уилсън що ще чини....
Чакам последната серия на сезона....и не знам дали ако има още ще ми хареса...То като Дързост и красота стана  Mr. Green
Новият стажант и мен ме измами...помислих, че ще е новият хирург...а той още пале Laughing но както стана ясно..нахакано пале

# 47
  • Ню Йорк
...А Меридит ще иде в нейното си "у дома" само не знам Уилсън що ще чини....

Уилсън нали иска да заминава Wink

# 48
  • Стара Загора

Абе тя иска...ама все си мисля, че ще тръгне....ще реши да се връща по-рано...обаче Алекс вече няма да е същия....Все си мисля за нова двойка - Меридит и Алекс...макар, че хич не ми се ще

# 49
  • Ню Йорк

Абе тя иска...ама все си мисля, че ще тръгне....ще реши да се връща по-рано...обаче Алекс вече няма да е същия....Все си мисля за нова двойка - Меридит и Алекс...макар, че хич не ми се ще

Така изглеждат нещата, честно казано, но в реалния живот е много трудно, да не кажа невъзможно, дългогодишни приятели да станат двойка.

Иначе аз намерих решение за себе си. Анатомията я смятам за приключена и сега си представям, че това е друг сериал с част от актьорите на Анатомията Wink Така по ми се връзват нещата.

# 50
Много харесвам Адисън. Много ще се изкефя да я върнат, ама няма да има подходяща роля за нея в следващия сезон. Пък и тя си уреди живота в ЛА.

# 51
  • До морето
Точно снощи хванах един епизод на Практиката по ТВ и си го изгледах с кеф. Бях забравила колко прекрасна е Адисън. На мен много ми се искаше след края на Частна практика Адисън да се върне в Сиатъл или поне Шарлот и Купър, че те са ми една от най- любимите филмови двойки, евър  Heart Eyes

# 52
Хах. Току-що забелязах, че носа на Патрик Демпси е лееееко крив - сериозно, толкова много харесвам актьора, а никога не бях обръщала внимание Embarassed Това само доказва, че чарът е в несъвършенствата Mr. Green

Скрит текст:

Mай има спорове по въпроса дали е пластична хирургия или следствие от някакво падане.

(За последните епизоди нямам ласкав коментар, предпочитам да съзерцавам на Дерек носа Mr. Green)

# 53
Вярно, че леко е кривнал в негово ляво. Но пак е много чаровен.

# 54
  • До морето
На мен Дерек ми харесва по - дъртичък, тука, в последните сезони. В началото хич не го намирах за д-р Блян  Laughing

А имаше нещо покрай каста в началото - някой друг известен е трябвало да играе на мястото на Патрик, ли какво беше???? Някой сеща ли се?

# 55
Въобще не ми е хрумвало - Мередит и Алекс заедно? Като се замисля отиват си, може би ако измислят подходящ начин и сценарии, но малко са ми странни като двойка, по - скоро ми изглеждат като Мередит голямата сестра, а Алекс малкия агресивен брат. Ще видим... Но Уилсън въобще не ми харесва, дано я махнат

# 56
  • До морето
Сега се разрових:

Патрик Демпси е бил на прослушване за ролята на Чейс от Д-р Хаус

Бърк е бил поканен първоначално за проби за ролята на Дерек.

Кристина е трябвали да играе Бейли

А ролята на Бейли първоначално трябвало да се изпълнява от слаба блондинка с къдрици  Laughing

# 57
И Мередит е трябвало да бъде с Бърк, но тя е помолила да го сменят с бял мъж, защото тя самата в живота има чернокож съпруг.

Все забравям да ти честитя лентичката Марипоса.

# 58
  • Стара Загора
Бейли не я виждам никак слабичка  Mr. Green
Факт е, че поостаряха вече моите стажанти-фаворити....а новите нещо не ми грабват окото. Дори Едуардс не ми харесва

# 59
  • До морето
Аз не разбрах защо Едуардс имаше сукалчета, а Каревица не?! Нали са от един курс и вървят заедно?

Общи условия

Активация на акаунт