Анатомията на Грей - Тема №22

• 71 968
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Кюстендил
Не знам кой какви решения ще взима, но не ми харесва кадъра в това промо, точно преди да пуснат надписите
Скрит текст:
На мен ми прилича на Джаксън
https://www.youtube.com/watch?v=z3KOnHPfaZQ 

# 61
  • София
Не знам кой какви решения ще взима, но не ми харесва кадъра в това промо, точно преди да пуснат надписите
Скрит текст:
На мен ми прилича на Джаксън
https://www.youtube.com/watch?v=z3KOnHPfaZQ 
Скрит текст:
Не е Джаксън, това е мъжът заклещен в колата, който Ейприл докара пред болницата,

# 62
На мен също... Но добре, че написа кой е всъщност.

# 63
И на мен ми заприлича на Джаксън.

# 64
Много ми хареса финалната серия.

# 65
  • София
Елън Помпео ще участва в новия клип на Тейлър Суифт

# 66
  • Вестерос
И на мен, даже бих я приела и за край на сериала

# 67
  • Кюстендил
И на мен, даже бих я приела и за край на сериала

Ееее, как,
Скрит текст:
сега нали трябва да изгледаме и цялата драма около Джаксън и Кепнър. Така както свърши според мен Кепнър и Аризона няма да се появят в следващия сезон. Иначе на мен също ми хареса и за първи път не ме оставя на тръни и очаквайки някаква драма.

# 68
Ееее, как,
Скрит текст:
сега нали трябва да изгледаме и цялата драма около Джаксън и Кепнър. Така както свърши според мен Кепнър и Аризона няма да се появят в следващия сезон. Иначе на мен също ми хареса и за първи път не ме оставя на тръни и очаквайки някаква драма.

Скрит текст:
Няма начин това да стане, но беше чудесно, че тъпите сценаристи, макар и за 10 секунди се сетиха колко готини бяха двете заедно в няколко момента... преди много време.
Сцената в операционната с Амилия и Калзона беше тотално абсурдна...
Ейвъри беше супер.  Heart Eyes

Заключение за сезона
Сериалът имаше няколко знакови двойки, от които в момента не остана нищо,
не знам на какво Шонда се надява, но ако спешно не измисли нещо тя лично,
а не бездарните и аватари, новия сезон ще е последен.

Няколко идеи които ще и споделя в СМ  Mr. Green
Първото е да върне Червенокоска за Аризона,
второто е да намери някой готин за Амилия може би новия специализант...  Heart Eyes
Третото е да измисли какво да прави най-сетне с Кали, защото след като съсипа Аризона е на път да досъсипе и нея като герой
Четвърто Оуен да спре да гледа след жените като пале.
Пето, ясно е, че на Кепнер и Джаксън им трябва време и ще се оправят, но да не го точи дълго.

Бейли и Бен, Ричард и Маман са ми доста досадни  Tired
Всички щастливи семейства си приличат...

# 69
Чудя се къде изчезнахте, а то имало нова тема.
Скрит текст:
Бях сигурна, че Карев и Мередит ще заживеят щастливо с децата. Но това се случи на бързо превъртане в главата ми, където Мер се разболява като майка си, а той се грижи за нея. Дано не се стига чак дотам. Обратно в реалността, по- скоро Мередит ще стане шеф на болницата, т.е. ще влезе в ролята на Уебър. А Карев ще има бебе от Джо, но ще се разделят.  Mr. Green
За Бейли имам съмнения дали ще стане chief of Surgery наистина.
Зайците изглеждат готини, но тепърва да ги развиват...
Амелия я виждам с Кали.  Blush

# 70
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Интересно кой ли ще е външния кандидат, който ще се състезава срещу Бейли за шеф на хирургията?
И аз си мисля, че ще има драма между Карев и неговата и няма да заживеят щастливо в оня склад /как пък го измислиха тоя коптор/.

Сериала трябваше да свърши както започна - с Дерек и Мередит. Още продължавам да откривам приликите между Анатомията и Спешното. По тази логика може да очакваме още 4 сезона, кой от кой по-блудкав. Последните сезони на Спешното вече не беше ясно изобщо каква е сюжетната линия.

# 71
  • HH
Скрит текст:
Финалът не ми хареса. Не беше финал. За пръв път, не ми пука какво ще стане в следващия епизод. Досега Шонда винаги ни оставяше едно такова усещане, че нещо е недовършено, че нещо ще стане, че може би има надежда. А сега нищо. И е нормално. Не останаха герои, които да ни държат в напрежение. Накрая като стана черно бял последния кадър си помислих, това е като финал на последен сезон, и след това установих, че би било най-тъпия финал ever в историята. Можеше поне да изчака и да убие Дерек в последния епизод, да покаже как Мер си събира багажа и да ни остави да чакаме... Ноо и това не направи.

Относно новите. Тази с асансьора ми прилича визуално на Кристина, просто лицето и е нестандартно. А този, който се правеше на лекар, ми е точно Марк Слоун. Все едно е по-малкият му брат. Хънт не мога да го гледам вече, никога не ми е харесвал, а откакто е без Кристина е просто един тъжен ерген. Не мерси. Бейли от няколко сезона ми е като котенце, направо не е тя. Кали и тя потъва.

# 72
Да и аз откривам големи сходсква между Спешното и Анатомията.
И двете в началото бяха толкова ярки и запомнящи се.
Гледаш серията и след това с часове не можеш да излезеш от нея.
 Мислиш я до следващото гледане, толкова яко те  хваща.
 Wink

# 73

На мен също ми хареса и за първи път не ме оставя на тръни и очаквайки някаква драма.

# 74
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Финалът не ми хареса. Не беше финал. За пръв път, не ми пука какво ще стане в следващия епизод. Досега Шонда винаги ни оставяше едно такова усещане, че нещо е недовършено, че нещо ще стане, че може би има надежда. А сега нищо. И е нормално. Не останаха герои, които да ни държат в напрежение. Накрая като стана черно бял последния кадър си помислих, това е като финал на последен сезон, и след това установих, че би било най-тъпия финал ever в историята. Можеше поне да изчака и да убие Дерек в последния епизод, да покаже как Мер си събира багажа и да ни остави да чакаме... Ноо и това не направи.

Относно новите. Тази с асансьора ми прилича визуално на Кристина, просто лицето и е нестандартно. А този, който се правеше на лекар, ми е точно Марк Слоун. Все едно е по-малкият му брат. Хънт не мога да го гледам вече, никога не ми е харесвал, а откакто е без Кристина е просто един тъжен ерген. Не мерси. Бейли от няколко сезона ми е като котенце, направо не е тя. Кали и тя потъва.
Скрит текст:
Вярно, че Кали от известно време е супер безинтересна. А само каква колоритна мацка беше.

Общи условия

Активация на акаунт