Анатомията на Грей - Тема №22

• 72 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Аз харесвам Мер и Алекс. Той израстна, стана "нейният" човек. Загрижи се, когато стана катастрофата със самолета. И накрая я прибра с децата. /още не съм гледала финала/😉

# 76
Изгледах 11х24, но не разбрах, това ли е края на сериала, или е само края на сезона. Гледам го от толкова много време, че ме хвана една носталгия, като прочетох статия, че е края на сериала.  Cry Cry Cry

# 77
  • Вестерос
Ще има друг сезон.

# 78
  • София
И аз успях да изгледам последната серия - абсолютен завършек на филма, спокойно може да не излъчват следващ сезон.
Харесвам го филма и ще продължа да го гледам, нищо че става като сапунка, разтоварва ме.

Бейли ми харесваше повече преди, когато не беше толкова лигава и добра с околните.
Ейвъри ми е любимец! Алекс и неговата искам да се отделят и да пуснат корени.
Амалия и Хънт - ми ако са двойка ОК, ако не са двойка - отново ОК.
Новия стажант наистина много прилича на Марк  Laughing.

# 79
  • Варна
Здравейте, момичета. И аз се присъединявам към клуба, гледам сериала от много време. Тъкмо изгледах серията, в която Дерек умира. Недоумявам защо по този начин все трябва да си тръгва някой от този сериал, толкова много драма, Шонда направо прекалява на моменти.  #2gunfire

# 80
  • София
На мен ми хареса последната серия. Щеше да е много добра за финал на сериала. Животът продължава, независимо какво се случва, и ти трябва да продължиш с него. Направо съжалявам, че ще има още един сезон. Стигат ми толкова драми.

# 81
И аз мисля, че беше идеално за край на филма. Не остана нищо неизяснено, никаква тръпка, животът продължава.

# 82
Възможно ли е,финалът да е такъв,защото се обмисля(евентуално) да НЕ продължат на есен?

# 83
Не, сериалът никога не е стоял на кантар.

# 84
  • Ню Йорк
Възможно ли е,финалът да е такъв,защото се обмисля(евентуално) да НЕ продължат на есен?

Шонда беше споделила в интервю, че докато не я изхвърлят от телевизията тя доброволно никога няма да спре този сериал. Така, че чакаме рейтинга да спадне до толкова, че да и спрат сериала. Тогава тя ще го завърши набързо в 2-3 епизода.

# 85
И аз мисля, че беше идеално за край на филма. Не остана нищо неизяснено, никаква тръпка, животът продължава.

Подкрепям. Но да видим с какво друго ще ни изненада Шонда през новия сезон.

Алекс и Джо ги харесвах като двойка в началото, но вече са ми скучни. Искам нещо интересно да се случи там.

# 86
Може би наистина това трябваше да е финал на сериала, но нека видим какво ще се случва в новия сезон. Дано има положителни изненади!

# 87
Невероятен сериал, винаги ме е карал да се замислям и разтоварвам и натъжавам, всичко  заедно, една огромна пъстра гама от емоци, но последните няколко епизода силно ме разочароваха.
Не трябваше да развива така двойката Меридит Дерик, да вярно е че в живота се случва какво ли не и хубаво и лошо, но вярвам че може да си с някого повече от 10 години, драми и загуби достатъчно имаше и нека има, но на тях не ми се искаше да посяга.
И аз след даден епизода се зачудих дали да гледам, но все пак както и в сериала се каза живота продължава трябва да преглътнем и това. Случват се нащастия ( в сериаля прекалено много)
 Изглежда за Шонда любовта и приятелството, винаги завършват или с раздяла или със силна драма и смърт. Вярвам и искам да продължавам да вярвам, че това не винаги е така.

# 88
  • HH
Една много хубава Сара Рамирез

# 89
  • До морето
Тъкмо я видях във ФБ. Прекрасна Кали!  Днес да няма някаква церемония и кастът на Скандал са се изтупали и са си пуснали селфи?

Общи условия

Активация на акаунт