Анатомията на Грей - Тема №22

• 71 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:
Сестра. Хм... Може би Ригс е бил женен за нея, щом като казва, че е от семейството.

Джо дали ще каже да?

А Джаксън какво иска в крайна сметка?

Какви са вашите предположения?

Историята с изгорелият капитан на пожарникарите ме трогна.

# 361
Изненадаха ме с сестрата на Хънт.Мисля,че Ригс е бил причина за смъртта и.Добре ни подведоха да мислим,че са стари  познайници от бойното поле.Сега разбирам защото държеше на страна Ейми.Мисля,че тя ще се разпадне Sad

# 362
Скрит текст:
Амилия вече се разпадна, поръча си водка-тоник  Sad
Чудя се Хънт какво ще прави с PTSD-то си

# 363
  • Вестерос
Скрит текст:
Аз пък разбрах, че сестрата на Хънт е станала мъж-Ригс  Joy Не каза ли Ригс мамо, нещо от сорта за майката на Хънт  Joy
Другият вариант, ако съм чула грешно е, че е съпруг на сестрата на Хънт. Сигурно тримата са тръгнали като лекари в конфликтни зони и тя е умря по вина на Ригс

# 364
  • София
Скрит текст:
И аз се разчувствах с пожарникаря  Sad
Меридит много кофти се държи и с Джо, и с Амелия. И двете влезнаха в дупка, след разговор с нея. Ще е хубаво Джо и Алекс да се вземат, ама честно и аз не бих търпяла такова отношение, уж от най- близкия ми човек. Амелия сега пак ще затъне, бързо ще си навакса годините трезвеност. Хънт, ако разбере кой я е почерпил, Ригс съвсем омразен ще му стане. И аз мисля, че е бил женен за сестра му и тя е умряла, заради негова грешка. И последно за моята "любимка" Ейприл, ужасна ми е, пак истерии, тръшкане и глупости, жалко само, че Джаксън май си я обича и най- вероятно ще се съберат.

# 365
  • София
Скрит текст:
Откакто изгледах и Практиката, Амилия ми е много досадна. Само затъва, постоянно трябва някой да я измъква... Ако и тук решат да затъва, просто ще спра да гледам, то вече се изтърка. Внасят персонажи от един сериал в друг, поне да имат развитие някакво, а не постоянно да се връщат назад.
Интересно ми стана с тази сестра на Оуен какво ще измислят.

# 366
  • София
Да се запиша отново при любимия ми сериал! След диагнозата на Ейприл миналата година  спрях да го гледам че бях бременна,  а и много добре съм направила. Едвам събрах кураж да го изгледам, изревах си очите две седмици,  как можа да убие Дерек! Нещо новия сезон не ме впечатлява много ама ще си го гледам.

# 367
Тази тема замря напълно,нов епизод няма ли?

# 368
Не, в зимна ваканция са.

# 369
  • София
Сега видях че чак февруари ще има нов епзиод, предишни години не излизаха ли по-късно ваканция?

# 370
  • София
Запис
Не съм гледала още новия сезон, мисля да направя така. Ще изтегля от замунда всички
Леле как обичам този сериал. Да кажа, първите сезони ми харесват повече.
Може ли само да попитам , Кали има ли си гадже мъж?  

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 23:28 от wind of some change

# 371
  • Ню Йорк
Запис

Може ли само да попитам , Кали има ли си гадже мъж? 

За съжаление не и едва ли ще се случи.

# 372
  • София
Благодаря принцеса, така се надявах Кали да си намери Мъж.

# 373
  • Вестерос
Защо да е за съжаление.. че тя си е би, женена и разведена за мъж, дете от мъж, женена и разведена с Аризона, нови приятелки ала бала

# 374
Тиф, виж каква загуба за хетеросексуалните е. Simple Smile
ГП, преди време инсинуирайки ме попита за сексуалността на Шонда, с удоволствие мога да потвърдя, че е абсолютно хетеро, но като всеки що годе интелигентен човек в Холивуд не си развява връзките или уж връзките по медиите.

Общи условия

Активация на акаунт