Анатомията на Грей - Тема №22

• 71 956
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Ню Йорк
Наистина беше малко странно това с ограничителната заповед. Каква й е идеята изобщо?!

И аз това питах. Ограничителна заповед по какъв повод?  newsm78

# 676
  • Благоевград
Наистина беше малко странно това с ограничителната заповед. Каква й е идеята изобщо?!

signora_tina, всъщност е хеликоптер. И не е гръмнал, а безследно изчезнал. Което технически може и да е същото, но не изключва дамата изведнъж да се появи отнякъде.
Но да, ако това са били обстоятелствата, то вече омразата на Оуен е малко по-логична.

Убягнало ми е това, благодаря  Hug Да, изчезнал не значи гръмнал, нищо чудно тая хубавица да се появи от някъде си изгубена памет и да си вземе Ригс и да си тръгнат или Оуен да се грижи за нея и за детето й (може да е била бременна като е изчезнала  Laughing) и да отидат на някоя спокойно място за душевно болни, далеч от Ригс. Струва ми се, че му се вижда края на Оуен, изчерпа се. С Амилия нещата не ми се вярва да потръгнат, просто тя си е дивачка и може и тя да си тръгне, не я възприемам в този сериал и това е.

# 677
  • Разпиляна във въображението
Аз отдавна се надявам на Мер и Алекс, но Шонда игнорира мнението ми  Crossing Arms

# 678
Пиши и де Wink

# 679

Действам по телепатия Wink Доста близки станаха, Алекс толкова й помагаше след смъртта на Шепърд, след побоя над нея...

# 680
  • Благоевград

Действам по телепатия Wink Доста близки станаха, Алекс толкова й помагаше след смъртта на Шепърд, след побоя над нея...

Направо си ги виждам как остаряват заедно, но като приятели. Щом за толкова години не се появи нещо между тях, как тепърва ще пламне някаква голяма неистова любов?  newsm78 Аз бих ги събрала с Оуен. Хем той ще си има деца, хем Мер няма да е сама, но ще е самостоятелна. Нещо такова  Laughing

# 681
  • Пловдив
В алтернативната реалност Мер и Алекс бяха заедно Laughing Даже я помня, че беше облечена с нещо розовко.Но как им завърши там историята newsm78

# 682
  • София
Във фейсбук чета, че другата седмица епизода ще е двоен и много драматичен  Popcorn

# 683
Ще умирга някой. Я кажете какво природно или човешко бедствие не са преживявали Thinking

# 684
Вулкан  Twisted Evil

# 685
Въх, въх. То като се замисля и цунами им се разминава Grinning

# 686
Мер и Алекс да са били заедно? Това не си го спомням...Някой с по-добра памет от мен може ли да припомни?

# 687
Мер и Алекс да са били заедно? Това не си го спомням...Някой с по-добра памет от мен може ли да припомни?

https://www.youtube.com/watch?v=fft39kPsCi8

сезон 8 еп 13 мисля че е

# 688
Осми сезон, тринадесета серия
Диана  Peace

Скрит текст:

# 689
Осми сезон, тринадесета серия
Диана  Peace

Скрит текст:

Много са сладки  Embarassed  Laughing
Скрит текст:
Само дето в този епизод Мер я показват като някаква лигла...

Общи условия

Активация на акаунт