bremena sam ami te4e krav

• 3 251
  • 13
  •   1
Отговори
2 sedmici mi te4e6e kafiavo posle si napravix test i mi izleznaxa 2 4erti i po4na dami te4e kraf otidox na lekr i mi kaza 4e nesam bremena no predi 3 dena si napravix nov test pak pokazva 2 4erti no krafta ne spira niakoi mojeli dami kaje kakvo e tova

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 17:31 от AnMary

# 1
  • София
Отиди на друг лекар, а може и кръвен тест. Има варианти, но по форумни описания няма да хвърлям боб.

Пиши на кирилица, очевидно е, че всички тук го правят - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0;topicrefid=19

# 2
Биохимична. Ако до 2 дни не започне да тече по-малко и по-кафеникаво отиди на лекар. Ако имаш температура и болки - веднага отивай. ЧХГ спада бавно, заради това имаш положителни уринарни тестове. Успех !

# 3
Биохимична. Ако до 2 дни не започне да тече по-малко и по-кафеникаво отиди на лекар. Ако имаш температура и болки - веднага отивай. ЧХГ спада бавно, заради това имаш положителни уринарни тестове. Успех !
  нямам температура  но имам от време на време болки в корема

# 4
Следи си течението, според мен сама ще се изчистиш, но ако продължава да е червено отиди да те прегледат. Преди години преживях същото и не знаех какво ми се случва, докато менструалния ми цикъл не се проточи прекалено дълго от обикновено и с по-наситена консистенция. Тогава отидох на преглед, не се установи бременност, имаше само кръв в матката. Лекаря тогава ме изпрати на кръвен тест за ЧХГ, който се прави през ден. Ако например резулатата първия ден ти е 100, на по-следващия трябва да е образно казано 70, т.е. да спада, но не е задължително с бързи темпове.

# 5
Следи си течението, според мен сама ще се изчистиш, но ако продължава да е червено отиди да те прегледат. Преди години преживях същото и не знаех какво ми се случва, докато менструалния ми цикъл не се проточи прекалено дълго от обикновено и с по-наситена консистенция. Тогава отидох на преглед, не се установи бременност, имаше само кръв в матката. Лекаря тогава ме изпрати на кръвен тест за ЧХГ, който се прави през ден. Ако например резулатата първия ден ти е 100, на по-следващия трябва да е образно казано 70, т.е. да спада, но не е задължително с бързи темпове.

и аз ще ходя на лекар страх ме хвана мерси

# 6
Не се страхувай, това за съжаление се случва на много момичета. Важното е, че си предприела мерки. Късмет  Peace

# 7
моля за съвет брена сам а ми тече кръв имам леки болки в корема  от снощи започна да ми тече кръв

# 8
веднага отивай на АГ, за да се разбере причината за кървенето и евенуално как да се спре. До отиването, лежи.

# 9
Отиди на лекар възможно най-бързо.
Какво стана с кървенето от 9 май?

# 10
Отиди на лекар възможно най-бързо.
Какво стана с кървенето от 9 май?
  бях на лекар изписа ми лекарства спря

# 11
Сигурна ли си, че си бременна. На 09-05 лекаря ти е казал друго?

# 12
Тогава отивай на лекар веднага. Успех.
честно да ти кажа страх ме но се пак мерси

# 13
Не се страхувай, лекар може да ти помогне. Тук искаш съвет.

Общи условия

Активация на акаунт