Дългото чакане след трансфер-37

• 49 372
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Честито на всички момичета с  EFP Много лека и безпроблемна бременност   bouquet....На  EFN ,знам,че следващия опит ще е нашия  Heart Eyes На всички очакващи занапред много вяра ,късмет и успех  Hug Hug Hug

# 346
Лиле, отиди си на зъболекар, даже ако имаш зъбен камък да ти го махне, защото много се подуват венците после. Аз със зъбите не съм имала проблеми, а и като му кажеш, че си бременна, той ще прецени дали да ти прави нещо.

# 347
  • гр. София
Гуакамоле, дано е борбено твоето ембрионче. Лошо е кървенето, лежи и почивай. Предполагам знаеш, че ако имаш предписани аспирин или фраксипарин (клексан) трябва да ги спреш. Стискам палци Praynig

# 348
Сладурки, браво за  EFP  Hug Да са ви борбени бебоците и да изкарате с тях безпроблемно в следващите 9 месеца до   ylinfant
Гуакамоле, наистина бавно нараства ЧХГ, но е важно, че расте, а не пада  Praynig За кървенето дадоха ли ти Неупоген? Дано имате късмет и това да е твоето борбено бебе  Praynig
На момичетата с  EFN като мен пожелавам кураж, да преживяват по-бързо разочарованието и скоро пак на старта  Hug

# 349
  • Italia
Ако фраксипарин/ клексан са предписани заради проблем,а не профилактично, НЕ трябва да се спират. Naughty Аз съм в 20 седмица ,като досега съм кървяла 4 пъти, но нито веднъж не ми спряха фраксито.

# 350
Мунче, аспирина го спрях веднага щом прокървих. А фраксипарин или клексан трябваше да ми бъде предписан при положителен тест, защото съм хетерозиготен носител на тромбофилия, но с това кървене няма смисъл за сега.
Марсче, нищо не ми дадоха за кървенето. Неупогена може ли да го спре?

# 351
Гуакамоле, неупогена го дават за подпомагане на имплантацията и при положителен тест за задържане на ембриончето. В някои клиники за това предписват прегнил/овитрел, а в Надежда - неупоген.

# 352
Гуакамоле, неупогена го дават за подпомагане на имплантацията и при положителен тест за задържане на ембриончето. В някои клиники за това предписват прегнил/овитрел, а в Надежда - неупоген.

Кей, явно мен са ме отписали, щом нищо на ми предписаха. Както и да е, да са живи и здрави.

# 353
Не са те отписали, просто не на всеки предписват.

# 354
Лиле, отиди си на зъболекар, даже ако имаш зъбен камък да ти го махне, защото много се подуват венците после. Аз със зъбите не съм имала проблеми, а и като му кажеш, че си бременна, той ще прецени дали да ти прави нещо.
Илиянче, благодаря ти мила. Аз позачетох в интернет и видях, че даже е по-добре да се ходи, както казваш ти особено за почистване на венците (което мисля и да сторя), но имам и нещо между счупен зъб и кариес дето трябва да се оправя. Той искаше да ми прави и снимка, но твърдо ще откажа за това. И без никаква упойка разбира се Simple Smile

Пипито, как си мила?

# 355
  • Пазарджик
Лиле Добре съм за сега. Днес цял ден ме мъчи едно главоболие. Броя дните до теста и се надявам да видя положителен резултат.
Аз съм за петък (10 ден) но май няма да издържа и мисля да пусна на 9-ти ден.

# 356
явно мен са ме отписали, щом нищо на ми предписаха. Както и да е, да са живи и здрави.

Не че са те отписали, а те смятат за по-лек случай, което според мен е супер, че на неупогенът много не му се кефя в последно време.

# 357
Лиле Добре съм за сега. Днес цял ден ме мъчи едно главоболие. Броя дните до теста и се надявам да видя положителен резултат.
Аз съм за петък (10 ден) но май няма да издържа и мисля да пусна на 9-ти ден.
Охоооо, това главоболие... Whistling Ако можеш да устискаш до 9-ти ден, ще е добре. Изпращам ти бременни вълни  Heart Eyes

Софи миличка, стискай зъби с теб съм!  Hug

# 358
Ох момичета, довечера ще пускам втори тест (9-ти ден след ЕТ), но нещо ПМС-то се засилва въпреки но-шпато и май се спичам  Sad

# 359
Лиле, не си прави никакви рентгенови снимки, това е доста по-вредно от упойката. Зъболекарят да каже кога е подходящо да ти прави нещо по зъбите, извън зъбния камък става дума.

Общи условия

Активация на акаунт