Дългото чакане след трансфер-37

• 49 372
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Стискам, Лиле Hug 

# 361
Гуакамоле, не са те отписали-аз също нито прегнил, нито неупоген съм вземала.

# 362
Здравейте момичета, ще ме приемете ли при вас. Трансфера ми беше на 11.05. на един петдневен бластоцист. Определиха ми тест на 25.05, но мисля на 21.05 да видя какво се случва. Това ми е пети опит, имам едно забременяване, но до 9 седм. Тогава беше ЗЕТ и си имах симптоми, включително и зацапване, сега нищо не усещам, беше пресен трансфер, но в неделя и снощи имах зацапване като капучино ( как само го определих), тогава беше със същия цвят. Нямам ПМС, гърдите нито ме болят, нито са твърди. В момента нямам зацапване, но ме е страх все пак да не ми дойде, това безсимптомие ме побърква. На всички пожелавам успех!

# 363
Здравей, аз също нямам кой знае какви симптоми, особено пък в гърдите, само ПМС крампите се засилват и това ме притеснява. Също ми е пети опит и при преден опит, когато имаше бременност, но се разви само до 6-та седмица, гърдите ми бяха ужасно напрегнати и леко болезнени, а сега нищо.
Щях да се чувствам много добре, ако си имах всички симптоми, за който пишат по книгите  Wink, искам си и гаденето и болезнените гърди и умората и всичко, защото така ще имам усещането, че всичко се развива нормално.

Пожелавам ти успех и дано видиш силно положителен тест  Praynig

# 364
Гуакамоле, не са те отписали-аз също нито прегнил, нито неупоген съм вземала.

Аз слагах Неупоген по време на стимулацията, а сега нямам, въпреки, че съм с "проблемна" лигавица, така че не са те отписали.  Hug

# 365
Лиле, не си прави никакви рентгенови снимки, това е доста по-вредно от упойката. Зъболекарят да каже кога е подходящо да ти прави нещо по зъбите, извън зъбния камък става дума.

Да Бисе, и аз знам, че снимките са вредни, аз ще изчакам да видя той какво ще каже, но ако се опита да ме кара да правим снимка ще откажа твърдо. Така ми се иска да ми се размине и работата по зъба, ама ако се налага, налага се ... ще видим утре.

Софи, как си днес?

tsvety_t ПМС е доста характерен при бременност, тъй че гледай да не се шашкаш преди да видиш резултати Simple Smile

bernina Добре дошла и успешно чакане! Чакаме да се похвалиш Simple Smile

# 366
Добър Ви, ден!
Приемате ли пряснотрансферирани бъдещи мами?

Аз от днес съм с трансфер на един четиридневен ембрион.

Обратното броене се почна.

Успех ни всички, тук.

# 367
И аз се намествам тук. От вчера си имам 3 ембрита - две хубави и едно не толкова, но го сложиха за кураж на другите 2 Simple Smile
Може ли някой да ни пусне прашец на нас с lolr  Sunglasses Благодарим за което.
Аз твърдо съм решила на 27ми да си направя уринарен тест. Миналата година ми отчете на 10 ден.
Остават ми почти 8 дни чакане....уфффф

# 368
  • Пазарджик
Добре дошли  itsi_bitsi и  lolr Ще си чакаме заедно и след това заедно в темата за бъдещите мами.Успех момичета  Hug

# 369
Pipi, добре заварили. Гушвам те.

# 370
Благодаря ви Цвети, Лиле.И на бременните и на чакащите тест успех.

# 371
Дано, дано, pipilotke Praynig

# 372
Момичета, пак аз  Laughing Теста от днес е 53,34 mIU/ml (9-ти ден от ЕТ на два бластоциста), в неделя на седми ден беше 19,16 mIU/ml, според калкулатора се удвоява на 32ч., какво мислите, ама честно?

Много ме е страх да не се повтори биохимичната ми бременност от 2013г., тогава стартирах с ЧХГ 7 mIU/ml на седми ден.

# 373
Цветиииии Hug, супер е (нормално се удвоява), стискам ти палци отдавна, да знаеш и не давам никакви черни мисли Naughty

# 374
Благодаря Ина  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт