Дългото чакане след трансфер-37

• 49 325
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Илиянка, благодаря за страхотната близнашка тема. Записвам се и аз при вас, ако ме приемете. Моят трансфер беше на 06.05 и ми казаха - тест след 14 дни на 19.05, но мисля да го направя на 15.05. Дано да е положителен Praynig.
Чета ви отдавна и много ме е яд за Марсчето. Бях сигурна, че теста и ще е положителен Sad Стискам палци на всички. Като прочета за положителен тест и се радвам като малко дете вкъщи и пляскам с ръце. Добре, че няма никой покрай мен, че ще ме помислят за луда.
Шмати, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до края. Simple Smile
Клиър, много съжалявам за това, което преживяваш, знам колко е гадно. Дай си малко време и после пробвайте пак Hug
Късмет на всички!

# 46
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 айде сега вече да ви поръся с пресен прашец...раздаваю щедто ьа вдички...много съм ви благодарна за сърдечните пожелания...дай Боже да е наред всичко да самия финал...clear,много съжалявам за това,което ти се е случило,мила...дори не мога да си представя,колко те боли...успех слефващоя път...Нандинчр,марсче,Лиле,Ина...(съжалявам ако пропусна някой) оставам с вас,защото заедно ще минаваме в другата тема...то е ясно,чее следващите ви тестове ще са силно положителни...Лиле,зацапването е спряло,налиm

# 47
Честито Шмати, желая ти леко и безпроблемно бременеене   bouquet

Клер, искрено съчувствам миличка, пусни си пак тест утре за да си сигурна  Praynig Praynig Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

за всички момичета тук, айде да идвате при нас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 48
  • София
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 айде сега вече да ви поръся с пресен прашец...раздаваю щедто ьа вдички...много съм ви благодарна за сърдечните пожелания...дай Боже да е наред всичко да самия финал...clear,много съжалявам за това,което ти се е случило,мила...дори не мога да си представя,колко те боли...успех слефващоя път...Нандинчр,марсче,Лиле,Ина...(съжалявам ако пропусна някой) оставам с вас,защото заедно ще минаваме в другата тема...то е ясно,чее следващите ви тестове ще са силно положителни...Лиле,зацапването е спряло,налиm

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Честито Шмати, желая ти леко и безпроблемно бременеене   bouquet

Клер, искрено съчувствам миличка, пусни си пак тест утре за да си сигурна  Praynig Praynig Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

за всички момичета тук, айде да идвате при нас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Събирам, събирам - по-скоро да дойдем при вас

bouquet

# 49
Здравейте момичета! Аз още не съм в редиците , но се надявам скоро да се запиша при вас.
Честито на всички видели двете чертички и много успех на тези които чакат да изминат дните до положителния резултат.
Клер, съжалявам за случилото се, от опит знам колко боли, макар че аз бях в по напреднала седмица като се случи нещастието. Горе главата и само напред, както казват щом е станало веднъж пак ще стане  Hug
Събирам и аз от бременния прашец и дано скоро и аз ръся тук Praynig

# 50
Прашеееецццццц   newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 събирам, събирам!!!

Шмати, Нама вече зацапване. Утре мисля да напишкам един тест преди да ида на работа и да се обадя да искам тест в сряда -10ти ден, защото до 18.05 ще лудна направо. Предполагам ще ми откажат , ама не пречи да се пробвам  Crossing Arms

# 51
Лилето май е бременнааааа:))))

# 52
  • София
 Praynig Дай Боже! fingerscrossed

# 53
  • София, Бургас
6матииии, видя ли, че не трябва да се отказваш Simple Smile много се радвам за теб Simple Smile пак се засичаме няколко месеца Simple Smile

clear, горе главата и само напред!

# 54
aekara

за всички момичета тук, айде да идвате при нас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
 [/quote]
LILE, за утре, 8-ми ден е рано за уринарен. По-добре кръвен в сряда  Peace

# 55

Шмати, с теб съм! Няма такава радост, пу пу  Hug
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm75 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm28 да събера и аз от близнашкия ти прашец, че нали ми заръча две Simple Smile
Клерче, продължаваме и няма да се предаване, Шматито и Лили ни чакат.
Гуакамоле  Hug другия път двете

# 56
Честито Шмати, желая ти леко и безпроблемно бременеене   bouquet

Клер, искрено съчувствам миличка, пусни си пак тест утре за да си сигурна  Praynig Praynig Praynig

Аркарче, мулкам се и под твоя близнашки прашец, че са ми най на сърце сини и розови гащи  newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

# 57
Марсче, аз се надявам още другата седмица да получа добри новини, но ако не стане - другия път двете ще чакаме Hug

# 58
Марсче, аз се надявам още другата седмица да получа добри новини, но ако не стане - другия път двете ще чакаме Hug
Дано получиш добрите новини  Praynig Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Аз ще догонвам  Laughing

# 59

Сладурка  Simple Smile Благодаря ти много!

Момичета, някой друг ще прави ли кръвен тест в петък?

Общи условия

Активация на акаунт