Априлче гушкаме си вкъщи вече, с любов даряваме малкото човече - АПРИЛ тема 1

• 31 717
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Честит 1-ви 1-ви Юни на всички дечица ! Да са живи и здрави, много обичани и щастливи!

Благодаря за отговорите- ще наблюдавам Ира как ще е- аз снощи вдигнах лека t- ММ ме изтри с ракия и се изпотих хубаво и спах с компрес на гърлото. През нощта се събудих с адско главоболие и пих Панадол Baby. Тази сутрин съм добре вече, само ще продължа с капките и днес за всеки случай. Дано съм пресякла каквото е било Simple Smile

На всички желая хубав ден  Hug Heart Eyes

# 661
Честит 1-ви юни на малките ни бебешори да са ни живи и здрави и само да ни радват  Tada

Ние втори ден сме със зелено ако и се чудя от какво може да е  newsm78

# 662
Честит празник на всички дечица.Да сте здравички, щастливи и много обичани Simple Smile

# 663
Велина,каква поставка за вино търсиш?
Рози,според мен не е от тежкото,а се доизчистваш нещо.
Маце какво стана със сополите.Ходихте ли при лекарката?

# 664
Аз се опитвам да изчистя с ревящо бебе. Направо този скок в растежа е ужасен, както се хили и гука и изведнъж почва истерично да реве. Гушвам заспива. Спи малко и повтаря горното... Не мога да го позная направо

Маце, моя бебок е същия от няколко дни: ако е буден първо раздава усмивки, но след малко се почва с мрънкане, което преминава в кански рев. Заспива за не повече от 15-20 мин вкъщи и пак се започва. Виси ни по ръцете и пак реве. Нищо не ни спасява освен цицата. Притеснява ме само, че започна да я използва и за биба, което не ми харесва. А като му дам бибата му все едно съм му дала някаква горчилка.  #Crazy  Добре че имам дядо, който да го носи и занимава докато наготвя, изпера и просна, иначе не знам как ще се оправям.
А я да ви питам: вашите бебчета пият ли вода или чайчета. Йоан все едно отрова му давам и се започва едно мръщене, започва да му изтича от всички страни и се започва едно давене едно чудо... не знам дали да настоявам или не.

# 665
  • София
Цвети, утре ще ходи мм до педиатърката. Днес е тя втора смяна. Показах резултатите на снахата, тя е лекар и каза че са съвсем нормални и че не би првпоръчала тя антибиотик, тази бактерия в малки количества била нормална. Сополи има малко, капя само физиологичен разтвор ако хърка.

# 666
  • София
Маце на мем това ващо на зъби ми намирисва. Питай педиатърката да му погледне и устичката.

# 667
  • София
Как зъби? Толкова рано?

Giada- ние първоюнски се разхождахме из родния ми "квартал". Разбих й на малката айрана в карето Пирогов-Ндк-Витошка-Попа  Joy ужас, тротоарите в центъра вече на нищо не приличат...
Минахме и през лл за моя болничен и премери и малката. За 2 седмици е наддала с около 500гр. На мама лакомницата:)

# 668
Ms все едно аз съм го писала.От 3 дни е същото и при нас.
Маце,аз за това те питах колко е количеството.Иска ми се да сравня,какво е за друг лекар малко.При нас е 10 на 8-ма ,а нормално било 10 на 5.

# 669
  • София
Маце на мем това ващо на зъби ми намирисва. Питай педиатърката да му погледне и устичката.

Едва ли, има скок в ръстежа, 8 седмици след термина, всичко което пише, той го прави.  Simple Smile

Цвети пулих се ама количество не пише newsm78

# 670
Велина,каква поставка за вино търсиш?
Доколкото разбрах днес се наричало "вилица" за чаши, то тия на които се "нанизват" чашите за вино със столчето нагоре, по браовете ги има. Намерих аз, ама се оказа, че там където искам да го монтирам мястото е 26см, а най-късия вариант е 29 см...
Ние днес се размазахме от пътуване в жегите и емоции. Малкия се държа много мъжки, но снощи имаше драми, будешее се на 1 час, цокне малко и заспива, колики ли, нерви ли, скок в разтежа ли... не знам, през деня спа и на празника в клиниката, и по пътя и в джъмбо, само за ядене се будеше,дори пълния памперс не му беше проблем, ама сега у дома... пак промрънка в съня си, чак се стряска и се буди с писък и плач.
Купих сета с глината от Джъмбо, уж го направихме, ама не можах много силно да натисна крачето, а ръчичката малко на една страна стана, ама каквито-такива...

# 671
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен. Малкият ръмжи и пъшка от 3, аз го изнесох в хола и сега спи по корем до мен и пръцка.
Може да сте го обсъждали и се извинявам, ако се повтарям, но може ли да препоръчате ортопед.

Вчера се оказа, че в близката фурна могат да направят само козуначена погача (с вкус на козунак и форма на погача) или солена и отгоре да я поръсят със захар. Знае ли някой в района на Красно село, Борово, Манастирски ливади къде могат да направят погача за 40 дни?

# 672
Добро утро! За вчерашния празник добрата новина беше,че носният секрет на Дани е чист. Остава,обаче,нашият проблем с храненето. В тази връзка започнах да се съмнявам дали сънливостта на моя човек не му пречи на яденето,а не коликите. Той спи задължително между всички хранения,понякога по 2 часа,понякога по час и нещо,вечер като заспи примерно към 22.00 аз го будя да яде към 03.00 часа да яде и то изяжда максимум 50 мл. в просъница. Заспива дълбоко докато се храни. Ако не го събудя мисля,че няма да му направи никакво впечатление и ще си спи цяла нощ. През деня пак се унася докато се храни. Не спи ли много това дете? Вярно,че всяко дете е различно,но...... Вашите бебчета по колко часа спят?
С баткото проблем беше,че не спеше,а ревеше. Родата ми вика - е, ти ако не спи - що не спи, ако спи - що спи. Да, ама не го хранят те да видят каква е мъка това - изпие малко мляко или кърма и заспи или просто изплюва биберона,а после след поне две почивки и две дохранвания успяваме да изядем между 50 и 90 мл. общо. А вече сме на 42 дена.
Мисля да си искам направление за кръв,да му видим хемоглобина, че сънливостта и намаленият апетит може да се дължат на нисък хемоглобин.

# 673
Добро утро и от мен.
Днес настроението ми е едно лятно и приповдигнато. А повода е , че снощи най-накрая след толкова време правих секс. Бях се наплашила , че ще боли много , но няма такова нещо - имаше слаба болка първите една , две минути. Сега съм доволна и смятам днес да се глезим с малко семеен шопинг.

# 674
Встоилова и аз така . Не знам защо ама доста бях наплашена че ще е болезнено, а нямаше такова нещо. Та от снощи и ние сме пак в играта....   Blush
оф нещо не мога да се справя с цеденето. Млякото е колкото за малкия, но ми се иска да имам замразено за кризисни периоди. Помпата едва няколко милилитра изкарва а и от нея зърната ми стават хипер чувствителни. ..

Общи условия

Активация на акаунт